A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Most bebizonyíthatja,

  hogy fontos Önnek a környezet

   

   

  Zöld minősítés

  Az energiafelhasználásra vonatkozó rendelkezések egyre szigorodnak. Sok önkormányzat kötelezően előírja a felhasználható energia mennyiségét és az ökológiai lábnyom nagyságát. A zöld minősítés megszerzése javítja a márkaprofilt, kivívja a nagyközönség elismerését, és példaként szolgál a többi egészségügyi szervezet számára.

   

  A segítségünkkel elérheti, sőt meg is haladhatja energiafelhasználási célkitűzéseit, mindezt a legkorszerűbb világítástechnika segítségével.

  Környezetbarát kórház folyosóján sétáló ápolónő.

  Tudta?

  2018-tól a 2011-es energiaügyi törvény értelmében az Egyesült Királyságban nem adhatók bérbe a legenergiapazarlóbb épületek.
  Ekkortól a 2011-es energiaügyi törvény értelmében az Egyesült Királyságban nem adhatók bérbe a legenergiapazarlóbb épületek.
  612 millió dollárra becsült energiamegtakarítás a meglévő épületekben a San Franciscó-i „zöld épületek program” első 10 éve során.
  Ennyi a becsült energiamegtakarítás a meglévő épületekben a San Franciscó-i „zöld épületek program” első 10 éve során.
  1,44 millió tonnával kevesebb felhasznált szén – a Tokióban bevezetett, a károsanyag-kibocsátást csökkentő rendelkezés eredménye az első évben.
  Ennyi tonnával kevesebb felhasznált szén – a Tokióban bevezetett, a károsanyag-kibocsátást csökkentő rendelkezés eredménye az első évben.

  Időtálló 
  megoldások

   

  Ha egy egyszerű váltással zöld kórházi világításra áll át, máris meg tud felelni a hatályos törvényi előírásoknak. Forradalmian új rendszerünk segítségével maradandó fenntarthatósági megoldást vezethet be, amellyel most és a jövőben is meghaladhatja energiafogyasztási célkitűzéseit.

   

  A Philips emellett zöld egészségügyi berendezések beszerzésében is tud segíteni, mivel részletesen ismerteti termékei környezetre gyakorolt hatásait.

  Zöld programok
  világszerte

  Az energiafogyasztási célok kitűzése nem feltétlenül nehéz feladat. Világszerte számos program működik, amelyek segítenek az épülettulajdonosoknak a kötelező célok elérésében, illetve az önkéntes minősítések megszerzésében.

   

  A BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) értékelés az Amerikai Egyesült Államokban indult útjára önkéntes minősítésként. Jelenleg több mint 50 országban alkalmazzák, és több országban is létezik belőle saját változat.

  Orvos beteget készít elő az MRI-vizsgálatra.
  Az alábbiakban felsorolunk néhány, az épületeknek adható önkéntes minősítést és fenntarthatósági besorolást:
   
  • BREEAM Outstanding Offices, Egyesült Királyság
  • LEED (Leadership in Energy and Environmental Design)
  • HQE (Haute Qualité Environnementale), Franciaország
  • DGNB (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen e.V.), Németország
  • VERDE (Amerikai Egyesült Államok)
  • Energy Star (Amerikai Egyesült Államok)
  • Green Mark (Szingapúr)
  • Green Star (Ausztrália)
  • 5281-es szabvány (Izrael) Ez az egyedülálló önkéntes minősítő rendszer támogatja a passzív házak és a kis energiafogyasztású épületek építését.
  Orvosok röntgeneznek egy beteget.