A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Megoldások készítése

  az igényeire szabottan

   

   

  Miért érdemes a Philipset választani?

  A Philips a vállalat lelkéhez férkőzve segít abban, hogy Ön még eredményesebb lehessen. Először is felmérjük az üzleti szempontból problémás területeket és a fenntarthatósággal kapcsolatos célokat, majd megkeressük, mitől válhat egyedivé a létesítmény. Az egészségügy területén szerzett gazdag tapasztalatok és a legfrissebb műszaki újítások ismeretének birtokában ezután megkeressük az Ön igényeinek leginkább megfelelő világítást.
  Philips kórházi világítással megvilágított képalkotó helyiség.

  A döntéshozatal megkönnyítése

  A különböző világítási megoldások közötti választás komoly terhet jelenthet. A Philips attól különleges, hogy mindezt képes leegyszerűsíteni. Megkeressük az igényeihez legjobban illeszkedő világítást, és részrehajlás nélkül tájékoztatjuk annak jellemzőiről, költségeiről és energiatakarékossági lehetőségeiről. Ami pedig hosszú távon is könnyebbséget jelent: már a kezdetektől odafigyelünk a karbantartásra.
  A fénnyel játszó orvos és gyermek.

  Egy beszállító, egy csomag

  A fenntartható világítástechnikai rendszer beszerzése bonyolult feladat lehet. Mi segítünk: teljes csomagokat kínálunk. A projekt céljainak meghatározásától a tervezésen át a szállításig, majd az új kórházi világítás kiépítéséig és finanszírozásáig a Philips minden lépés során bizonyítja szakértelmét.

   

  Ha egy beszállító mellett dönt, kevesebb időt és pénzt kell fordítania az adminisztrációra, ha pedig a Philipset választja, többféle bővített jótállás és szakértői támogatás közül választhat.  Szabadon választható oktatási programjainkkal pedig bővítheti szakmai ismereteit, és kihozhatja a maximumot a világítástechnikai rendszeréből.

  Orvosok visznek egy beteget a Philips kórházi világítás fényeiben.

  A Philips négylépcsős folyamata

   

  Hogy a világítás a legtöbbet nyújthassa, a Philips mozgósítja a szakértelmét és a tapasztalatát, hogy minden szempontból megvizsgálja a projekt életciklusát. Ez a folyamat négy szakaszból tevődik össze:

  A Philips egészségügyi világítás fényeivel szépen kivilágított kórház.
  Elméleti tervezés: a behatárolásról szóló megbeszélések alapján felmérjük a vágyait és a céljait. Ebben a lépésben felmérjük a lehetőségeket, hogy fenntartható, innovatív munkahelyet teremtsünk a világítás segítségével.
  Megvalósítási terv készítése:  mielőtt javaslatokat tennénk a lehetséges energiatakarékos megoldásokra, kiszállással felmérjük a meglévő állapotokat.
  Kivitelezés: amint megszületik a megállapodás, a Philips előkészíti a minőségi csapatunk által kiszállítandó és felszerelendő rendszert.
  Felügyelet: ha igényli, felügyeljük, karbantartjuk és korszerűsítjük a környezetbarát kórházi világítást, amikor csak szükséges.

  Célunk, hogy világszerte javuljon az emberek egészsége és közérzete

  Az újítások érdemi változásokat eredményeznek a világban. Az új technikák kifejlesztésével arra törekszünk, hogy a világ egészségesebb és fenntarthatóbb hellyé váljon.

   

  Küldetésünknek tekintjük, hogy 2025-ig hárommilliárd ember életén javítsunk. Ennek elmaradhatatlan része az egészségügyi szektor fenntarthatóságának növelése, valamint a betegeknek, a kórházi személyzetnek és a közösségeknek nyújtott segítség.

   

   

  Az emberek közérzetének javítása