A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Több fény,

  kevesebb elfogyasztott energia

  StoreWise

   

  A korszerű világítástechnika többet jelent a terek puszta megvilágításánál. Ezért fejlesztettünk ki olyan megoldásokat, amelyek nem csupán gazdaságosak és rugalmasak a LED-es technikának, a természetes fény kihasználásának és a világításszabályozásnak köszönhetően, hanem kellemes hangulatot is teremtenek, kiemelik a termékek legelőnyösebb oldalát, és ennek eredményeképpen növelik az értékesítések számát.

  A különböző gyümölcsök és zöldségek igazán ínycsiklandónak tűnnek a Philips LED-es lámpatesteinek fényében.
  A Philips LED-es lámpatestei alá helyezett gyümölcsök a burgwedeli (Németország) Edeka bevásárlóközpontban.

  Több fény, kevesebb elfogyasztott energia

   

  A korszerű LED-es lámpatestek a puszta világításnál jóval többre képesek. A hagyományos fényforrásokkal ellentétben gyakorlatilag az általuk felhasznált teljes energia fényként (nem pedig hőként) hasznosul, így aztán akár 60%-kal kisebb az áramfogyasztásuk.

  StoreWise Box világításszabályozás

   

  Egyes feladatsorok rendszeresen ismétlődnek a nap folyamán a bevásárlóközpontokban. A felhasználáson alapuló ütemezés ezt jól ki tudja használni. Amellett, hogy megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a világítás használatát, akár további 16%-os energiamegtakarítást is eredményezhet.

   

  Bővebben

  A Philips világítástechnikája marasztaló környezetet teremt a bécsi Spar üzletben.
  Két nő vásárol Philips lámpatestek fényében az oberhauseni (Németország) Kaiser's Tengelmann üzletben./A Philips világítástechnikája marasztaló környezetet teremt a bécsi Spar üzletben.

  A természetes fény kihasználása

   

  A napfény jókedvre derít minket, és javítja a közérzetünket – még egy bevásárlóközpont belsejében is. Ráadásul teljesen ingyen van! A természetes fény beltéri alkalmazása az üzletekben akár 40%-kal növeli a bevételt, és 65%-kal csökkenti az áramfogyasztást.

   

  Bővebben

  FreshFood

   

  Minél mutatósabbak az árucikkek, annál jobban élvezik a vevők a vásárlást. Megfelelő világítással tökéletes üzletbelső teremthető. Ha minden terméket a legjobb oldaláról mutat meg, azzal biztosítja, hogy növekedésnek induljon a bevétel.

   

  Bővebben

  A Philips áruházvilágításában pompázó gyümölcsök a glückstadti (Németország) Edeka üzletben./Két nő vásárol Philips lámpatestek fényében az oberhauseni (Németország) Kaiser's Tengelmann üzletben./A Philips Lighting világítástechnikája környezetet teremt a bécsi Spar üzletben.

  FullService

  A Philips áruházvilágításának fényében pompázó gyümölcsök.

   

  Az újszerű világítási rendszerek úttörőiként rendkívül gazdag tapasztalattal és sokrétű szaktudással rendelkezünk. A partnereként mindkettőt a rendelkezésére bocsátjuk az üzlethelyiség megtervezése és fejlesztése során.

   

  A FullService részletes ismertetése

  Elérhetőség

   

  Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

   

  Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.