A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

    Hosszabb ideig

    frissnek ható hús

    A húsok elszíneződésének csökkentése

    Az elszíneződött húst a vásárlók kevésbé tartják étvágygerjesztőnek, ráadásul minél több fény kap, a jelenség annál gyorsabban következik be. Ha viszont a termék sötétebb polcokra kerül, nem valószínű, hogy a vásárlók észreveszik.

     

    A problémára végre van megoldás. A Philips kifejlesztett egy lámpatestcsaládot, amely egy kifejezetten erre kiválasztott fényspektrum használata révén minimálisra csökkenti az elszíneződést. A helyi kiskereskedőkkel éveken át tartó szoros együttműködés eredményeként létrejött, tudományosan is megalapozott rendszer csökkenti a hulladék mennyiségét, és növeli a termékek polcélettartamát.

    Ebben a videóban bemutatjuk, hogyan használja a Plus áruházlánc a Philips Meat Discoloration termékeit.

    A hulladék jelentette probléma

     

    Ha a húst nem sikerül eladni, az mindig rossz hír. A European Retail szerint a húsárukból keletkező élelmiszerhulladéknak jelentős hatása van a kiskereskedések bevételére.

     

    Noha a felvágottak fényre történő elszíneződésének semmilyen higiéniai vagy egészségre káros következménye nincs, a vásárlók nem vásárolják meg a terméket, azaz még több termék marad az üzletben. Sőt, mivel sok vásárló a friss élelmiszerek miatt jár elsősorban egy adott bevásárlóközpontba, a húsok elszíneződése a vevők elpártolásával is járhat.

    A felvágottak megvilágítására használható Rose LED lámpa előnyeit bemutató videó.

    A probléma feltárása  

     

    Alaposan beleástuk magunkat az elszíneződés kérdésébe. A Philips közelmúltbeli kutatása feltárta, hogyan hat a felvágottak küllemére a fényspektrum, a fényerő, valamint az eltelt idő. A kutatás egyúttal cáfolta, hogy UV-, illetve a vörös színt kiemelő szűrők alkalmazása bármilyen előnnyel is járna. Ezek a szűrők csökkentik ugyan a fényerőt és az elszíneződés láthatóságát, a jelenséget magát azonban nem szüntetik meg.

     

    A fenti laboratóriumi kutatás mellett a Philips egy éles ellenőrzést is végzett a holland Plus áruházláncban. A terepvizsgálat eredményei alátámasztják a laboratóriumi kísérletek eredményeit, kihangsúlyozva azt a tényt, hogy minél több fény ér egy terméket, annál rövidebb ideig tartható a termék a polcon.

    A Philipsnek a húsok elszíneződését csökkentő termékeit bemutató videó.

    Hosszabb polcélettartam,

    világosabb húspultok

    Ezek az eredmények újításokra sarkallták a Philipset. Rájöttünk, hogy a fény hatására bekövetkező elszíneződés lassításának legpraktikusabb módja, ha optimalizált fényspektrumú világítótesteket alkalmazunk. Ezzel az úttörő megoldással a kiskereskedések választhatnak a hosszabb termékélettartam és a nagyobb fényerő között.

     

    A tesztek során a legkorszerűbb Philips LED Rose Food termékcsalád darabjai akár 20%-kal hosszabb polcélettartamot biztosítottak a felvágottaknak a hagyományos fehér színű SON lámpákhoz képest. A tesztek során egy ismert húsipari vállalat ügyfelek körében végzett felmérésének eredményeit is felhasználtuk.

    Ezek az eredmények újításokra sarkallták a Philipset. Rájöttünk, hogy a fény hatására bekövetkező elszíneződés lassításának legpraktikusabb módja, ha optimalizált fényspektrumú világítótesteket alkalmazunk. Ezzel az úttörő megoldással a kiskereskedések választhatnak a hosszabb termékélettartam és a nagyobb fényerő között.

     

    A tesztek során a legkorszerűbb Philips LED Rose Food termékcsalád darabjai akár 20%-kal hosszabb polcélettartamot biztosítottak a felvágottaknak a hagyományos fehér színű SON lámpákhoz képest. A tesztek során egy ismert húsipari vállalat ügyfelek körében végzett felmérésének eredményeit is felhasználtuk.

    Ezek az eredmények újításokra sarkallták a Philipset. Rájöttünk, hogy a fény hatására bekövetkező elszíneződés lassításának legpraktikusabb módja, ha optimalizált fényspektrumú világítótesteket alkalmazunk. Ezzel az úttörő megoldással a kiskereskedések választhatnak a hosszabb termékélettartam és a nagyobb fényerő között.

     

    A tesztek során a legkorszerűbb Philips LED Rose Food termékcsalád darabjai akár 20%-kal hosszabb polcélettartamot biztosítottak a felvágottaknak a hagyományos fehér színű SON lámpákhoz képest. A tesztek során egy ismert húsipari vállalat ügyfelek körében végzett felmérésének eredményeit is felhasználtuk.

    Ezek az eredmények újításokra sarkallták a Philipset. Rájöttünk, hogy a fény hatására bekövetkező elszíneződés lassításának legpraktikusabb módja, ha optimalizált fényspektrumú világítótesteket alkalmazunk. Ezzel az úttörő megoldással a kiskereskedések választhatnak a hosszabb termékélettartam és a nagyobb fényerő között.

     

    A tesztek során a legkorszerűbb Philips LED Rose Food termékcsalád darabjai akár 20%-kal hosszabb polcélettartamot biztosítottak a felvágottaknak a hagyományos fehér színű SON lámpákhoz képest. A tesztek során egy ismert húsipari vállalat ügyfelek körében végzett felmérésének eredményeit is felhasználtuk.

    A Philips LuxSpace Accent Rose LED fényében úszó húspult az Edeka bevásárlóközpontban.
    A Philips áruházvilágítással javítja a felvágottak megjelenését.

    A megfelelő világítótest

    megtalálása

     

    Kedves kiskereskedők! Eljött az alkotói szabadság ideje! A Philips Rose Food LED számos különböző helyen, kiemelő jellegű és általános világításként is használható.


    A termék jelenleg szpotlámpás fényvetőként, függesztett lámpatestként és mennyezeti lámpaként kapható, további változatok érkezése az év hátralévő részében várható.

    Esettanulmányok

    Elérhetőség

     

    Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

     

    Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.