A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Hadd járja át a fehér fény

  az egész világát

  CosmoPolis világítási rendszerek

  A CosmoPolis alkalmazásával a város kellemes éjszakai hellyé változik. A lámpa tiszta fehér fénnyel világít, ami hívogatóbb környezetet és marasztaló hangulatot teremt.

   

  A CosmoPolis nemcsak a város szívébe csalogat be még több látogatót, hanem egyúttal az üzemeltetési költségeket és az ökológiai lábnyomot is csökkenti. És mivel fehér fényben mindenki jobban lát, és könnyebben megkülönbözteti a színeket, a CosmoPolis az utcák biztonságát is növeli.

  Emberek sétálnak a Philips fehér fényeivel látványosan kivilágított téren.

  Pénzt takarít meg

   

  Váltson energiatakarékos fehér fényre. A CosmoPolis 30–70%-kal energiatakarékosabb a többi hagyományos fehér fényű fényforrásnál, azaz kevesebb áramot fogyaszt. Sőt, a lámpa hosszú élettartama végéig megőrzi a fényerejét, így csökkentve a karbantartási és a cserével járó költségeket.

  És ami még ennél is jobb hír: a CosmoPolis fényerejének köszönhetően növelhető a lámpaoszlopok közötti távolság, azaz csökken a kezdeti beruházás mértéke.

  A Philips CosmoPolis kiválóan megvilágítja a villamosmegállókat.
  Philips fehér fényekkel megvilágított épületkülső.

  A bolygónk jövőjét garantáló világítás

   

  A CosmoPolis igazi környezetbarát megoldás. 50%-kal kevesebb áramot fogyaszt, mint a higanygőzlámpák, ami évi 100 kg-mal kevesebb szén-dioxid kibocsátását eredményezi. Hosszabb élettartama miatt kevesebbet kell belőle gyártani és újrahasznosítani, kisebb méretének köszönhetően pedig kisebb csomagolást igényel, és nagyobb tételben szállítható.

  Energiatakarékossági hatásfokának köszönhetően a CosmoPolis bevallottan a Philips első számú környezetbarát terméke.

  Porto rivaldafényben

  A portói városvezetés olyan környezetbarát világítási rendszert keresett, amely kevesebb áramot fogyaszt, nem igényel sok karbantartást, és kellemes hangulatot teremt. Erre a célra a MASTER CosmoWhite és a MASTER CityWhite volt a legjobb választás. A CosmoWhite energiát takarít meg, amivel csökkenti a CO2-kibocsátást, emellett pedig ólommentes és alacsony higanytartalmú. A lámpatestekben PrimaVision elektronikus előtét található, amely 60 ezer órás élettartammal bír.

   

  A meleg fehér fény drámaian megváltoztatta a portói belváros éjszakai képét. A járda szélén sorakozó asztalkáknál ülők úgy érezhetik, mintha ők maguk is a kávéházak teraszán ülnének, a terek pedig nagyobbnak és még hívogatóbbnak látszanak.

  Sétáló emberek a Philips világítótesteivel megvilágított utcán.