A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  A tökéletes kombináció

  mindenhova

  A megfelelő kombináció

   

  Annak érdekében, hogy a kivitelezők a legtöbbet hozhassák ki a LED-es megoldások technikai és kereskedelmi lehetőségeiből, új virtuális alkalmazáscsomagokat terveztünk. A csomagok valós alkalmazási területeken alapulnak, ahol előnyt jelent a LED-es világítótestek, illetve a világítótestek és vezérlőelemek megfelelő kombinációja.

  Mivel a legtöbb elem a népszerű CoreLine termékcsalád része, a kompatibilitás garantált, a felszerelés pedig problémamentes.

  Irodák


  Irodák

   

  Irodai munkakörnyezetben a világítás segítheti az összpontosítást, a kommunikációt és az együttműködést. A megfelelő világítás egészséges, kellemes és inspiráló környezetet teremt.

   

  PDF letöltése

  Folyosók


  Folyosók

   

  A folyosóvilágításnak meg kell könnyítenie az épületen belüli mozgást. Megfelelő látási viszonyokat kell biztosítania úgy, hogy ne fogyasszon a szükségesnél több energiát.

   

  PDF letöltése

  Ipar


  Ipar

   

  Az ipari alkalmazásokban jó hatásfokú világításra van szükség – azaz kötelező elem a kis áramfogyasztás és olcsó karbantartás. A világításnak ugyanakkor világos, biztonságos, kellemes környezetet is kell teremtenie.

   

  PDF letöltése

   

   

  Tárolás


  Tárolás

   

  A raktárak gyakran szűkös és zsúfolt helyek. A megfelelő világítással azonban továbbra is jól hozzáférhetőek lesznek, a tiszta, éles fény pedig megkönnyíti bennük az eligazodást.

   

  PDF letöltése

  Parkolók


  Parkolók

   

  A parkolókban a legfontosabb, hogy az emberek gyorsan és biztonságosan megtalálják az utat – akár gyalog, akár az autóban ülve. Ez világos, azonnal bekapcsoló világítású, sötét területek nélküli tereket jelent.

   

  PDF letöltése

  Alkalmazáscsomagjaink célzott eszközkészleteket tartalmaznak, amelyekkel kihasználhatja a csomag számos előnyét: alkalmazási tudnivalókat, világítási terveket, a konkrét megtakarítások kiszámítására szolgáló eszközt a teljes birtoklási költséget véve alapul, részletes leírást arról, hogyan használja a csomagban található termékkombinációt, és még sok egyebet.

  Győzze meg ügyfeleit, hogy a LED a legjobb választás

  Egy egyszerűen használható mobil oktatási modult is kidolgoztunk Önnek. A modul 6 egyszerű lépésben segít a kis- és közepes vállalkozásoknak, hogyan érdemes továbbfejleszteni meglévő világítási rendszereiket.

   

  Az oktatási modul ismerteti a legnépszerűbb világítási rendszerek műszaki jellemzőit, bemutatja a bevált világítási terveket, összehasonlítja a megoldásokat a teljes birtoklási költség (TCO) alapján – azaz elősegíti az ésszerű döntéshozatalt.

   

  Ha többet szeretne megtudni az oktatási modulról, keresse meg a Philips Lighting Akadémiát.

   

  A Philips Lighting Akadémia elérhetőségei

  Esettanulmányok

  Master LEDlamp lámpák

  általános és kiemelő jellegű világításhoz

   

   

   

   

   

   

   

  További tudnivalók

  Elérhetőség

   

  Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

   

  Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.