A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Mindig

  mozgásban tartja

  Lámpatestek alagút-világításhoz

  Az alagutakon belül minden zóna saját követelményekkel rendelkezik a világítás kialakítása és teljesítménye szempontjából. Például az alagutak bejáratánál nagy erősségű fényre van szükség a világítótestek közötti kis térközzel vagy térköz nélkül.

   

  Ezzel szemben az alagút belsejében a világításnak kis fényerejűnek kell lennie, a világítótestek közötti térközzel vagy a nélkül. LED-es lámpatesteink széles körű kínálatával bármilyen világítási elképzelést meg tudunk valósítani pontosan a megfelelő egyensúlyt biztosítva a jó látási viszonyok, a biztonság és a takarékosság között.

  Az alagút-világításra szánt lámpatestek ikonja

  Egyedi LED-kialakítás  

   

  A LED-es lámpatestek kialakításánál megalkuvást nem ismerő erőfeszítéseinknek köszönhetően termékeink a legjobb teljesítményt nyújtják minden alagúti alkalmazásban. Célorientált termékekkel rendelkezünk minden világítási elképzeléshez és elrendezéshez, és a kiváló minőségű optikák széles választékával annak biztosításához, hogy projektje az optimális hatásfokkal működjön.

   

  Előnyök

  • nagy teljesítmény
  • kiemelkedő hatékonyság
  Autón visszatükröződő alagút-világítás.

  Karbantartási alapelvek

   

  Alapvető funkciójuk miatt az alagutaknál korlátozottak a nagy fennakadás okozása nélküli lezárás lehetőségei. Egyszerű kiépítést és karbantartást lehetővé tevő rendszerünk a lehető legnagyobb mértékben biztosítja a világítási elrendezés üzemképességét, és minimálisra csökkenti a karbantartási időt. Emellett rendszerünk kategóriájában a leghosszabb élettartamú.

   

  Előnyök

  • Könnyen szerelhető
  • kis karbantartásigény
  • maximális üzemképesség
  • hosszú élettartam
  Alagút belsejében a világítást karbantartó munkások.

  Útjának megvilágítása

   

  Lámpatesteink a kényelem és a biztonság legszigorúbb előírásai szerint világítják meg alagútját. Választékunk az optikák széles skáláját tartalmazza, és számos rögzítési elrendezést támogat a középre szerelttől a párkányra szereltig. A digitális vezérlés és felügyelet lehetővé teszi a LED-es lámpatestek egyedi fényerő-szabályozását.

   

  Előnyök

  • elsőrendű kényelem
  • felülmúlhatatlan biztonság
  Felső világítótestek a Meir alagútban.

  Rendszerszemlélet

   

  A LED-es lámpatestek tervezésekor a teljes rendszer az elsődleges szempont. Így minden egyes lámpatest felhasználási helyétől függetlenül azonos várható élettartammal rendelkezik. Ez minimálisra csökkenti a cserével járó kényelmetlenséget és leegyszerűsíti az időszakos karbantartást, így mindenki jól jár.

   

  Előnyök

  • azonos élettartam
  • egyszerűbb karbantartás
  A Lundbytunnel alagút bejárata.

  Kapcsolódó esetek

  Az alagút-világításra szánt lámpatestek termékválasztéka 

  T-line

  Kényelmes LED-es lámpasoros világítás, a fénycsöves beltéri világítás alternatívája.

   

  Hogyan
  segíthetnek Önnek
  szolgáltatásaink?

  A Philips teljes körű szolgáltatásokat biztosít, amelyek több feladat ellátására alkalmasak, és minimális befektetési kockázatot jelentenek. Szolgáltatásaink külön-külön és összevonva, személyre szabott csomagként is elérhetők. Mindkét esetben egységes, kulcsrakész megoldást garantálunk.

  Elérhetőség

   

  Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

   

  Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.