A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Mindig

  mozgásban tartja

  Alagút-világítási vezérlőelemek

  Történelmileg a hagyományos világításvezérlő rendszerek kialakítása a karbantartási alvállalkozó felelőssége volt. Az egy rendszerbe épített termékek – például világítási vezérlőelemek – megoldástervezése terén szerzett széles körű tapasztalatunk alapján csökkentettük a kivitelezőre nehezedő terhet, hogy minél kisebbre szorítsuk az összetett villamossági tervezési munkát, és jelentősen csökkentsük a bér-, forgalomszervezési és beruházási költségeket.
  Az alagút-világítási vezérlőelemek ikonja

  Teljes körű megoldás  

   

  Legyen szó bármilyen projektről – rövid aluljáró vagy több kilométeres alagút világításának új kiépítése, felújítása vagy lecserélése –, a Philips teljes körű világításvezérlő rendszert kínál.

  Páratlan múltunk, szakértelmünk és a vezérlőrendszer rugalmassága előnyt jelent a projekt teljes élettartamára. Mindent szállítani tudunk, a tervezéstől az alkatrész-ellátásig és kivitelezésig, az üzembe helyezéstől és a képzéstől egészen a teljes élettartamra szóló karbantartási szolgáltatásokig.

   

  Előnyök

  • egyetlen beszállító
  • alacsonyabb költségek
  • egyszerűsített folyamat
  Philips alagút-világítási technikával megvilágított alagút.

  Kivitelezés

   

  A minimális számú rendszer-összetevőnek és az azonnali használhatóságnak (plug-and-play) köszönhetően a helyszínen való kiépítés gyors és egyszerű. A világításvezérlő számítógép felhasználóbarát felülete a kezelők és a karbantartók egyszerű számára egyszerű mozgást tesz lehetővé a menükben a világítási rendszer állapotának követéséhez, valamint a műveletirányításhoz helyben vagy SCADA hálózaton keresztül. A korábbi rendszeradatok egyszerűen elérhetők.

  A nagy teljesítmény és a rendszer hosszú élettartama döntő fontosságú az alagúthálózat működésének fenntartásában és a forgalom akadálytalanságának biztosításában.

   

  Előnyök

  • gyors és egyszerű kiépítés
  • költségmegtakarítás
  • nagy teljesítmény
  • hosszú élettartam
  A Philips alagút-világítási technikával megvilágított Meir alagút.

  Kapcsolódó esetek

  Az alagút-világítási vezérlőelemek termékválasztéka 

  tunnel logic

  TunneLogic

   

  A TunneLogic kifejezetten a LED-technikához tervezett alagút-vezérlési és -felügyeleti rendszerünk. Az egyszerűen kiépíthető, üzembe helyezhető, üzemeltethető és karbantartható vezérlőrendszer a világítás biztonságos vezérlését, valamint a világítási rendszer állapotadatainak lekérését biztosítja a felhasználónak.

   

  A termékismertető letöltése

  Hogyan
  segíthetnek Önnek
  szolgáltatásaink?

  A Philips teljes körű szolgáltatásokat biztosít, amelyek több feladat ellátására alkalmasak, és minimális befektetési kockázatot jelentenek. Szolgáltatásaink külön-külön és összevonva, személyre szabott csomagként is elérhetők. Mindkét esetben egységes, kulcsrakész megoldást garantálunk.

  Elérhetőség

   

  Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

   

  Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.