A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Az érzelmek és az erő fokozása 

  a szurkolókban

  ArenaExperience sportvilágítás

  A megfelelő világítás létfontosságú a sporteseményeken. Az ArenaExperience használatával a kisebb profi sportstadionoktól a hatalmas, többfunkciós stadionokig mindenhol világosan megmutatkozik a különbség az átlagos játék és a valóban izgalmas esemény között.

   

  A tökéletes látási viszonyok a pályán elősegítik a játékosok csúcsteljesítményét. Káprázásmentes világításnál a kamerák és a nézők pontosabban követhetik az eseményeket. Az építménymegvilágítás izgalmassá teszi a légkört, vonzza a látogatókat, és segíti az árbevétel növekedését. Az intelligens vezérlőrendszerek csökkentik az üzemeltetési költségeket.

   

  Egyszerűen fogalmazva: az ArenaExperience előnyei a létesítményt világszínvonalú szórakoztató központtá változtatják. 

  stadion-megoldások-videó

  Boldog vagyok, hogy
  együtt dolgozhattam

  a Philips vállalattal azon, hogy szurkolóinknak a lehető legjobb körülményeket teremtsük a Chelsea meccsein. Még egyszer: a Chelsea Football Club élen jár az innovációban, és nagyon várjuk, hogy számos további emlékezetes mérkőzésben legyen részünk az új fényszórórendszerrel felszerelt Stamford Bridge stadionban.”

   

  – Ron Gourlay, a Chelsea FC vezérigazgatója

  stadion-látvány

  A pályán


  A mérkőzések azok, ahol a varázslat történik, de ahhoz a világítás gondos egyensúlya szükséges, hogy az esemény mindenki számára élvezhető legyen. A túl sok fény zavarhatja a játékosokat, a túl kevés pedig megnehezíti a nézőknek az események követését.


  Az ArenaVision LED-es fényszórók lehetővé teszi az alkalomnak megfelelő fényerő megválasztását, elégedetté téve a szurkolókat otthon és a helyszínen egyaránt. A villogásmentes fényben a kamerák rögzíthetik az eseményeket a lassított visszajátszáshoz. A megvilágítási beállítások egyetlen gombnyomással azonnal megváltoztathatók, így megfelelő hangulat alakítható ki koncertekhez és más előadásokhoz.

  Szabadtéri sportstadion Philips sportpálya-világítással megvilágítva.

  ArenaVision LED-es fényszórók

   

  Készüljön fel egy lenyűgöző sportélményre. Az ArenaVision LED-es pályavilágítás egyedülállóan tiszta láthatóságot, hatékony hőelvezetést és megnyugtatóan hosszú élettartamot biztosít.

   

  A kifejezetten sportlétesítményekhez és többfunkciós világítási alkalmazásokhoz tervezett ArenaVision LED-es fényszórók fényereje egyetlen gombnyomással szabályozható, és átkonfigurálásuk, valamint be- és kikapcsolásuk is ennyire egyszerű. A korszerű világítási hatások eléréséhez egybeépíthető audiovizuális rendszerekkel, és villogásmentes működése lehetővé teszi a kamerák felvételeinek HD minőségben történő lassított visszajátszását.

   

  Bővebben

  A svédországi Friends Arena külső megvilágítása Philips építménymegvilágítással.

  A stadionban

   

  Az üzleti és a vendéglátó-ipari világítás új lehetőségeket teremthet a stadionban. A butikok felé vonzza a látogatókat, és az áruk irányába tereli figyelmüket az értékesítés gyorsítása érdekében. A vendéglátó-ipari létesítményekben használjon hangulatos világítást a szponzor színeit tartalmazó fénnyel. Teremtsen megfelelő a hangulatot a sajtótájékoztatókhoz, értekezletekhez és összejövetelekhez.

   

  A homlokzatvilágítás és az építménymegvilágítás összekapcsolható a pályavilágítással, így összehangolt fényhatások hozhatók létre. Az izgalmas vizuális megoldások hosszabb ideig a stadionban maradásra késztetik az embereket, és a látványról barátaiknak is beszámolnak.

  A stadion körül

   

  A legkorszerűbb világítással pénzt takaríthat meg, javíthatja a biztonságot, és megfelelő hangulatot teremthet még azelőtt, hogy a vendégek belépnének a létesítménybe. A parkolókban nagy fényerejű, energiatakarékos LED-világítással növelheti a biztonságérzetet. Az öltözőből kis karbantartás-igényű lámpatestekkel irányítsa a vendégeket a pályára. Már távolról lelkesítse őket LED-es homlokzatvilágítással, amely helyi látványossággá változtatja létesítményét.

  A kantoni olimpiai stadion Philips termékekkel megvilágítva.

  Az új világítás győzelmet hozott a KAA Gent Ghelamco stadionjában

   

  Annak elősegítéséhez, hogy a KAA Gent megszerezze osztályában az első helyet, 20 000 fős stadionját élvonalbeli LED-es homlokzatvilágítással díszítették fel. Az épület külsején félmillió LED kelt bámulatos fényhatást hullámzással, fényátmenetekkel, ismétlődésekkel, felvillanásokkal és robbanásokkal.

  Esettanulmányok

  Videók

  ArenaVision LED

  Világpremier 

  az Ekinox sportcsarnokban az ArenaVision LED számára
  Chelsea F.C.

  LED-es pályavilágítás

  a Chelsea F.C. stadionjában

  Hogyan
  segíthetnek Önnek
  szolgáltatásaink?

  A Philips teljes körű szolgáltatásokat biztosít, amelyek több feladat ellátására alkalmasak, és minimális befektetési kockázatot jelentenek. Szolgáltatásaink külön-külön és összevonva, személyre szabott csomagként is elérhetők. Mindkét esetben egységes, kulcsrakész megoldást garantálunk.

  Elérhetőség

   

  Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

   

  Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.