A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Világítási rendszerek:

  közterületekre

  A csodálatosan megtervezett és intelligensen kezelt közvilágítás elősegíti a közösségek fejlődését a környék felélesztésével, látogatók vonzásával és a biztonságérzet növelésével a turisták és a helybeliek számára egyaránt. Átfogó világítási tervvel jól megkülönböztethetővé tehetők és megbecsült célponttá alakíthatók a városok, és egyben elősegíthető a fontos fenntarthatósági és energiatakarékossági célok elérése is.

   

  Távfelügyelettel, intelligens eszközgazdálkodással, látványbeállítással és pontos fogyasztásméréssel megvalósított intelligens fényerő-szabályozással a Philips összekapcsolt világítási rendszerei a közvilágítás kezelésének alapvető átalakítását jelentik. Az összekapcsolt világítás méretezhető, teljesen összevont megoldásokat hoz létre, amelyek a lehető legnagyszerűbb látványt garantálják a turisták és a helybeliek számára, egyúttal egyszerűsítik a kezelési munkafolyamatokat, és minimálisra csökkentik a városok költségeit.

  Az intelligens városok
  összekapcsolt városok

  A világításfelügyelet javítása a működtetés egyszerűsítésével  

   

  A CityTouch világításkezelő szoftverrel és részét képező LightPoint kommunikációval jelentősen csökkentheti városában az energiafogyasztást és az üzemeltetés bonyolultságát, egyúttal lefaraghatja a költségeket, és optimalizálhatja a karbantartási folyamatokat.

   

  A Philips összekapcsolt világítási rendszereivel rugalmasan és hatékonyan világíthatja meg a városközpontokat, a parkokat a közlekedési útvonalakat. Pontosan a megfelelő fényerőt tudja biztosítani a szükséges időben és helyen, és a megvilágítási igények változásakor módosíthatja a terveket – mindezt egy egyszerű webes kezelőfelületről.

   

  A teljes világítási infrastruktúra tervezése, vezérlése és felügyelete minden korábbinál egyszerűbb – emellett jelentős környezeti és pénzügyi előnyökkel is jár az önkormányzat számára.

   

  A CityTouch bővebb ismertetése

  bármire készen

  A fenntarthatóság melletti elkötelezettség kifejezése

   

  A kormányzati és önkormányzati szervezetek számára egyedülálló lehetőség kínálkozik, hogy vezető szerepet vállaljanak az energiatakarékosság és a fenntarthatóság támogatásában. Ezen kezdeményezések melletti elkötelezettségét kifejezheti úgy is, hogy energiatakarékos, jó hatásfokkal működő összekapcsolt világítási rendszereket épít ki a létesítményekben és a közterületeken.

   

  A hagyományos világítási rendszerekhez képest 70%-os vagy nagyobb energiamegtakarításra képes intelligens világításfelügyelet és más szolgáltatások és erőforrások segítségével a jövő világításának bemutatóhelyévé teheti a város épületeit és közterületeit, és elősegítheti a fenntartható megoldások alkalmazását az egész közösségben.

  Intelligens városok – bármire készen

   

  A Philips összekapcsolt világítási rendszerei elősegíthetik, hogy a világítást a város fellendítési tervének alapvető elemévé tegye. A közvilágítás akkor válik a fejlődés motorjává, ha rugalmas, reagáló és össze van vonva más rendszerekkel – ha összekapcsolt és intelligens.

   

  Az illeszkedő, teljes mértékben méretezhető, minden elemükben összekapcsolt világítási rendszerek támogatják a város fellendítési célkitűzésit, hiszen rendkívül rugalmas, leegyszerűsített és intelligens munkafolyamatokat biztosítanak a létesítménykezelők számára, környezetre gyakorolt hatásuk a lehető legkisebb, és a leghangulatosabb közvilágítást nyújtják a városlakóknak és a turistáknak.

  Kellemesebb látvány, jobb életminőség

  Ha több vendéget csábít jó minőségű megvilágítással, nem fognak elmaradni

   

  A Philips világítási rendszereinél elsődleges szempont az energiatakarékosság, a fenntarthatóság és a költségcsökkentés a városi környezetekben, de az előnyök ezzel nem érnek véget.

  A különböző világítási lehetőségek megfelelő elegyével elérhető látvány révén, beleértve a dinamikus színváltoztató LED-es világítást, olyan pompás karaktert adhat városának, amely elképesztő hatással lehet a helyi közösségre. A hidakon, a városközpontokban és az ikonikus épületek homlokzatain alkalmazott építménymegvilágítás serkentheti a turizmust, és az embereket becsalogathatja a környéken levő éttermekbe, kávézókba, parkokba és üzletekbe.

  Philips világítástechnikával barátságosan megvilágított park.

  Az egész világ egy színpad: adjon városának főszerepet

   

  Az első osztályú homlokzatvilágítás és építménymegvilágítás ékesíti városát, egyúttal kiemeli a történelmi és szimbolikus helyeket, például a hidakat, múzeumokat és emlékműveket. A megfelelően megtervezett és gondosan felügyelt közvilágítás lenyűgöző és jövőt idéző éjszakai városképet hozhat létre, amely városát bemutatóhellyé változtathatja.

  A Philips LED-es és egyéb építménymegvilágítási megoldásaival márkává alakíthatja városát, erősítheti a városlakók büszkeségét és a város egyedi felismerhetőségét, egyúttal elősegítheti a fenntarthatóságot, támogathatja a város fellendülését, és növelheti úgy a városlakók, mint a turisták kényelem- és biztonságérzetét.

  Világosabb, biztonságosabb, zöldebb

   

  A Philips világítási rendszerei lehetővé teszik a városoknak gyönyörködtető és ihletadó újszerű megoldások létrehozását. Emellett tiszteletben tartják a városok egyéni arculata és a lakóik igényei között fennálló kényes egyensúlyt. A Philips szakértelme és páratlan tudása segítségével olyan LED-es világítási megoldásokat fejlesztettünk ki, amelyek nem csupán praktikusak és tetszetősek, hanem egyben energiatakarékosak és fenntarthatóak is.

   

  Jól ismert tény, hogy az alacsony hatásfokú világítás hozzájárul Földünk értékes energiakészletének kimerítéséhez, a káros anyagok kibocsátása pedig rontja a levegő minőségét. Nem elhanyagolható az a hatás sem, amelyet a mesterséges fény gyakorol alvásunkra és azokra a természetes folyamatokra, amelyek befolyásolják mindennapi életünket. Megoldásaink segítségével a világítás azokra az időszakokra és helyekre korlátozható, amikor és ahol valóban szükség van rá, így a sötét égbolt teljes szépségében élvezhető, igazodva természetes életritmusunkhoz és az energiatakarékossággal kapcsolatos elvárásokhoz.

  Kivilágított sétány a jobb fenntarthatóság érzete érdekében.

  Olyan rendszer választhat, amely pontosan megfelel Önnek


  Nincsenek egyenszabású ajánlatok

  A Philips világítási rendszerek meghatározásának kiindulópontja Ön – az Ön vállalkozása, szervezete, célkitűzései.

   

  A Philips rendszerszakértői együttműködnek Önnel az igényeinek megfelelő egyedi rendszerfunkciók meghatározásában, majd segítenek megtervezni az ezeket a szolgáltatásokat megvalósító rendszert – most és a jövőben egyaránt, ahogy vállalkozása fejlődik és változik.

   

  Keresse meg a Philips helyi rendszerszakértőjét

  A világítási rendszer megtervezése

  világítótestek + vezérlőelemek + szolgáltatások + támogatás

  Csomagajánlatok

  Esettanulmányok