A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Helyezze  

  üzletét kedvezőbb megvilágításba

  AmbiScene

  rugalmas világítás kiskereskedelmi környezetekhez

  Az AmbiScene új lehetőségeket nyit a kiskereskedők számára. Rugalmas megvilágításával számtalan új módszert kínál a vásárlók becsalogatására és arra ösztönzésükre, hogy újból betérjenek. Az egyedileg kialakított megvilágítási effektek utalhatnak márkájára, és segíthetik a látogatókat az eligazodásban. Az AmbiScene világítás egyetlen gombnyomással az új kollekciókhoz és témákhoz illőre állítható át.
  Vonzó üzleti környezet létrehozása a Philips AmbiScene világításával.

  A vásárlói élmény fokozása

   

  Az AmbiScene világítás a vásárlók útjának minden lépését képes kiemelni. Ragadja meg figyelmüket lenyűgöző homlokzatokkal. Csalogassa őket vonzó környezettel. Hangsúlyos fényeffektekkel irányítsa őket az áruk felé. Mutassa őket ragyogónak a próbafülkében, és hagyja őket elmerülni a kellemes emlékekben a pénztárnál.

   

  A németországi Markenstore kirakata Philips AmbiScene világítással.

  Esettanulmányok

  Az AmbiScene alkalmazása

  Az AmbiScene-megoldások létrehozása csapatmunkát igényel. A folyamatban részt vehetnek többek között marketingszakértők, üzleti tanácsadók, építészek, világítástervezők, műszaki emberek, bolti munkatársak és a Philips szakemberei. A kiindulási pont a kereskedő márkastratégiáját megjelenítő elgondolás. Ezt az ötletet azután kreatív tervvé formálja a világítási tanácsadó.


  Az AmbiScene terv végül élvonalbeli lámpák, világítótestek és vezérlőelemek alkalmazásával kel életre. A Philips világítástechnikájával szinte minden elképzelhető ötlet valósággá válhat. Magától értetődő kezelőfelületeinknek köszönhetően az üzleti hangulatot könnyen hozzáigazíthatja és beállíthatja a különféle alkalmakhoz.

  A Philips AmbiScene világítása egyedi vásárlói élményt teremt az amszterdami Shoebaloo cipőboltban.

  Az AmbiScene bűvöletében

   

  Az AmbiScene nem egyszerűen egy világítástechnikai termék. Sokkal inkább rugalmas, dinamikus világítási rendszerek sorozata, amely kreatív és izgalmas módon támogatja üzleti stratégiáját. Mivel az AmbiScene világítás más technikákkal is ötvözhető, a vevők által kedvelt interaktív összeállításokhoz használható.

   

  Philips AmbiScene világítással megvilágított divatáruüzlet.

  Elérhetőség

   

  Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

   

  Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.