A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Világítási rendszerek

  üzletek és vendéglátó-ipari létesítmények számára

  Az elegáns kialakítás és a kiváló minőségű világítás legalább annyira maradandó élményt jelenthet, mint az árusított termékek, a felszolgált étel vagy a lepedő szövésének finomsága.

   

  A Philips összekapcsolt világítási rendszerei a hangulatosság megteremtésének teljesen új szintjét kínálják üzletének vagy vendéglátó-ipari létesítményének belső teréhez. Az összekapcsolt világítás különböző elemek, így a kifinomult, ösztönszerűen kezelhető világításkezelő szoftver, a digitális vezérlőelemek és a kategóriájukban legjobb Philips világítótestek kombinálásával teszi lehetővé a környezetében lévő valamennyi fényforrás központi irányítását. A vásárlók vagy vendégek tevékenységeinek és igényeinek mélyreható ismeretében úgy állíthatja be a világítást, hogy csábító és maradandó élményt nyújtson, egyúttal biztosítsa az energiatakarékos és fenntartható működést, amely cége alapvető célkitűzése.

   

  A megfelelő világítás mindenütt, ahol az emberek vásárolnak, étkeznek vagy kikapcsolódnak

  A legalkalmasabb fény előtérbe helyezése

   

  A dinamikus LED-es világítás és a vezérlőelemek segítségével megtalálhatja azt a tökéletes fényárnyalatot, amely megragadja a figyelmet, vonzerőt teremt, és bemutatja az árukészletet. Használjon nagy színvisszaadási indexű, spektrálisan állítható fényt az évszaknak vagy napszaknak megfelelő környezeti hangulat kialakításához, vagy adott árucikkek színeinek kiemeléséhez.

  a kívánatos hely

  Tegye üzletét kívánatos hellyé

   

  Használjon dinamikus világítást és kifinomult vezérlőelemeket, hogy olyan egyedi hangulatot alakítson ki az üzletben, amely maradásra és később is visszatérésre készteti a vevőket. Változtassa üzlete vagy vendéglátó-ipari létesítménye belső területét célállomássá átformáló, a teljes színskálát lefedő LED-es fénybemutatóval – ez a tökéletes módszer a nagyobb pezsgés eléréséhez és márkájának reflektorfénybe helyezéséhez.


  a House of Fraser divatüzlete

  Páratlan vezérlés, egységes vásárlói élmény

   

  Kifinomult vezérlőelemeink és rugalmas, energiatakarékos professzionális világítótesteink kiváló – és tartós – vásárlói élményt biztosítanak. A digitális és több helyszínes vezérlési megoldások az intelligens LED-es világítási szerelvényekkel párosítva elősegítik, hogy gondosan és egységesen valósítsa meg kialakítási elképzeléseit akár egy teljes üzlet-, étterem- vagy szállodaláncban. Határozza meg az optimális világítást a különböző kirakatokhoz vagy területekhez, majd alkalmazza és állítsa be a világítási sablont az egyes üzleti vagy vendéglátó-ipari környezetekben. Alakítsa ki a szállodai szobák vagy az étterem hangulatát, emelje ki az üzleti kirakatokat a vizuálisan lehető legvonzóbb módon, és biztosítsa területének legelőnyösebb megjelenését, mindezt úgy, hogy egyúttal a lehető legnagyobb energiamegtakarítást éri el jelenlét-érzékeléssel és fényerő-szabályozási ütemtervek alkalmazásával.

  Adja meg vásárlóinak, amire szükségük van, 
  bárhol legyenek is  

  Internetes irányítás, üzleten belüli értékesítés  

   

  A boltba betérők gyakran spontán módon, az üzletben hozzák meg döntéseiket. Manapság a vevők az okostelefonjukat használják mindenféle információ beszerzéséhez, amíg a polcokat nézegetik. Ha jobb ajánlatot találnak, másik kereskedőnél költik el a pénzüket, akár az interneten, akár más módon.

   

  A Philips összekapcsolt világítási rendszerei lehetővé teszik, hogy kiemelkedő vásárlási élményt nyújtson vevőinek közvetlenül a polcok között, üzleten belüli értékesítéssé alakítva így az internetes keresgélést.

   

  A beépített érzékelők és a vezeték nélküli kommunikáció segítségével a Philips összekapcsolt világítási rendszerei olyan beltéri helyzetmegállapító rendszert hoznak létre, amely pontosan behatárolja a vásárlókat az üzletben, így az üzlet célzott információkat küldhet nekik a kifejezetten erre a célra tervezett mobilalkalmazásokon keresztül. Pontosabb termékadatokkal szolgálhat, vagy különleges árengedményt kínálhat – bármi megfelelő, ami elvezet

  a vásárláshoz.

  Összekapcsolt világítás – videó

  Csodálatos dolog történt az avokádó keresésekor. . .

   

  Hol van az avokádó? Ne aggódjon, a Philips összekapcsolt világítási rendszere megmondja!

   

  Az összekapcsolt világítási rendszerekben az üzlet világítása egyrészt világszínvonalú megvilágítást kínál, másrészt egyúttal pontos belső helyzetmegállapító platformként is működik. A kifejezetten erre a célra tervezett mobilalkalmazások segítségével a vásárlók odatalálnak a vásárlási listájukon szereplő termékekhez, új termékeket fedezhetnek fel, vagy akár kuponokat is kaphatnak annak alapján, hogy az üzlet melyik részén tartózkodnak.

   

  Az üzlet így megfelelő információval és ajánlatokkal láthatja el a vásárlókat a pontos értékesítési helyen akkor, amikor a legjobban szükségük van erre, és a leginkább befogadóak rá. A vásárlókkal kialakított közvetlen és dinamikus kapcsolatok révén a vásárlási élmény fokozása mindenki számára nyerő helyzet: minél kényelmesebb nekik, Ön annál több árut tud értékesíteni.

  Egy bevásárlóközpontban vásárló nő közelképe.

  A vevők közeli és személyes kezelése

   

  Mivel világítás mindenhol van, ahol az emberek nézelődnek és vásárolnak, tökéletes platformot jelent a belső helyzetmegállapításhoz. A belső helyzetmegállapítás beltéri GPS-ként működik. A kifejezetten erre a célra tervezett beleegyezéses mobilalkalmazásokkal nemcsak információval láthatja el vásárlóit vagy kínálhat árengedményt számukra az azokon a polcokon lévő termékekre, amely mellett tartózkodnak, vagy kirakatban lévőkre, amelyeket néznek, hanem nyomon követheti üzleten belüli szokásaikat és kedvenc részeiket is, éppen úgy, ahogy az interneten nyomon követi nézelődésüket és vásárlás közbeni viselkedésüket.

   

  A vásárlói viselkedés jobb megismerése részletesebb betekintést nyújt a vevők megismeréséhez, így folyamatosan javíthatja a vásárlói élményt az üzletben, ezzel növelve a vevői közvetlenséget és serkentve a vevői hűséget. Olyan üzleti környezettel, amely gyönyörűen van megvilágítva, és alkalmazkodik minden egyes vevőjének egyedi vágyaihoz és igényeihez, szinte biztosan garantálható, hogy a vevők vissza fognak térni az üzletbe. . . és a barátaiknak is beszélni fognak róla.

  Olyan rendszer választhat, amely pontosan megfelel Önnek


  Nincsenek egyenszabású ajánlatok

  A Philips világítási rendszerek meghatározásának kiindulópontja Ön – az Ön vállalkozása, szervezete, célkitűzései.

   

  A Philips rendszerszakértői együttműködnek Önnel az igényeinek megfelelő egyedi rendszerfunkciók meghatározásában, majd segítenek megtervezni az ezeket a szolgáltatásokat megvalósító rendszert – most és a jövőben egyaránt, ahogy vállalkozása fejlődik és változik.

   

  Keresse meg a Philips helyi rendszerszakértőjét

  A világítási rendszer megtervezése

  világítótestek + vezérlőelemek + szolgáltatások + támogatás

  Csomagajánlatok

  Esettanulmányok