A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  HID

   

  A nagy fényerejű gázkisüléses lámpák (HID) lámpák hagyományos megoldásnak számítanak a nagy belmagasságú csarnokokban. Az alkalmazott technika energiatakarékosabb a fénycsöves és az izzólámpás világításnál, de a HID esetében hiányzik a LED „azonnali bekapcsolás” tulajdonsága. Bár bemelegedése után kevesebb energiát fogyaszt, a LED-del összehasonlítva rendkívül alacsony hatásfokú.

  LED

   

  A világítódiódás (LED-es) technika bevezetése forradalmasította a világítást, és azóta bevett normává vált számos iparágban. Lényegében olyan szilárd anyagról van szó, amely fényt bocsát ki, amikor villanyáram halad át rajta. Ennek alapján a LED-es világítás a hosszú élettartamot és az alacsony energiafelhasználást ötvözi a minimális karbantartási igénnyel, így különösen jól használható nagy belmagasságú csarnokokban. 

  LED + vezérlőelemek

   

  Mivel szabályozható a fényereje, a LED ideálisan használható világításvezérlő elemekkel. Ahol keveset tartózkodnak emberek, ott mozgásérzékelők alkalmazhatók a nagyobb energiatakarékosság érdekében. A világítás biztonságos háttér-világítási szintre szabályozása további energiamegtakarítást tesz lehetővé, míg mozgás észlelésekor a LED „azonnali bekapcsolása” alapján 100% fényerejű lesz a világítás.

  LED + vezérlőelemek + adatkezelés

   

  A Philips GreenWarehouse rendszere magasabb szintre helyezi a nagy belmagasságú csarnokok világítását. A digitális LED lehetővé teszi a felügyeleti adatok világítási rendszeren keresztül történő gyűjtését. Ezeknek az adatoknak az elemzése elősegítheti a raktár elrendezésének optimalizálását, így nagyobb üzleti hatékonyság érhető el például a zónák kialakításának módosításával.