A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Világítási rendszerek

  iroda és ipar

  Az irodákban és az ipari területeken a megvilágítás jelentős hatással van a jó közérzetre, a termelékenységre és a dolgozók munkakedvére. A hatékonyan megvilágított és vonzó környezetek kiemelik vállalata arculatát, segítenek az értékes munkaerő megszerzésében és megtartásában, és növelik vállalatának összértékét.

   

  A Philips összekapcsolt világítási rendszerei vezérlési stratégiák kombinációjával pontosan képesek kezelni a létesítmények világítását, így biztosítva a munkafolyamatok biztonságos és hatékony végrehajtásához szükséges optimális fényerőt. A világítótestek, a kifinomult vezérlések és az átfogó felügyeleti rendszerek összevonásával egyszerűsítheti a vállalati tevékenységeket és egyúttal energiát takaríthat meg, és biztosíthatja az alkalmazottak elégedettségét.

  Növelje létesítményének összértékét

  Részletesebb betekintés a hatékonyabb üzemeltetéshez  

   

  Az összekapcsolt világítási rendszerekben az intelligens világítótestek beépülnek a létesítmény informatikai hálózatába és energiaellátó infrastruktúrájába. Mivel világítás van gyakorlatilag mindenhol, ahol emberek megfordulnak, a világítási rendszer mindent átfogó adatkommunikációs platformként szolgálhat.

   

  A világítási rendszer beépített érzékelőkkel való felszerelésével a vállalatok részletes betekintést nyerhetnek a területek használatába, ami segíti a megalapozott döntéshozatalt. A létesítménykezelők ezeknek az adatoknak a birtokában optimalizálhatják a világítást és más erőforrásokat, például a fűtést, a hűtést, a légkondicionálást és a takarítást, elősegítve ezzel a magasabb fenntarthatósági és költségmegtakarítási célkitűzések elérését.

  Az Ön épületében az ő igényeik szerint

   

  Az összekapcsolt világítási rendszerek lehetővé teszik az irodák és az ipari létesítmények dolgozói számára, hogy saját területük tulajdonosaként és kezelőjeként tevékenykedjenek.

   

  A kifejezetten erre a célra készült okostelefonos alkalmazás és a világítási rendszerrel kezelt adatok segítségével lehetővé teheti az irodai dolgozók számára, hogy egyéni igényeiknek megfelelően állíthassák be a világítást saját munkaterületükön, akár az egyterű irodákban is. A fényminőség és a kényelem javításával, valamint a dolgozóknak a saját környezetük szabályozására adott több lehetőséggel az összekapcsolt világítási rendszerek elősegíthetik a vonzóbb és hatékonyabb munkahelyek kialakítását.

  az élek – irodamegvilágítás

  A világítás jobban teljesít, amikor jól működik együtt más rendszerekkel

   

  Az összekapcsolt világítás leegyszerűsíti az épületek teljes világítási rendszere felügyeletének munkafolyamatait. De a Philips összekapcsolt világítási rendszereinek értékét nem csak ez adja.

   

  Nyílt rendszerű megoldásával a Philips összekapcsolt világítási rendszerei összevonhatók az épületautomatizálási rendszerekkel és a létesítmény más rendszereivel. A világításkezelés annak a rendszernek válik egyik elemévé, amely más fontos szolgáltatásokat is tartalmaz – ilyen a fűtés, a hűtés, a légkondicionálás, a karbantartás, a nappali világítás, a környezetvédelmi és vegyi felügyelet és az előírásoknak való megfelelés.

   

  Mivel összekapcsolt világítási rendszereink jól együttműködnek más rendszerekkel, egyedi üzleti és működtetési igényeinek megfelelő rugalmas megoldásokat hozhat létre, növelve így létesítményének összértékét, és elősegítve az értékes bérlők megszerzését és megtartását.

  A világítás jobban teljesít, amikor jól működik együtt más rendszerekkel

  Érje el, hogy irodája Önt szolgálja  

  Tegye derűsebbé munkakörnyezetét  

   

  Az irodai világítás többet jelenthet a puszta fényadásnál. Világító textilekkel, interaktív szőnyegekkel, állítható fehér és dinamikus színváltoztató LED-es világítással olyan izgalmas hangulati hatásokat és kreatív munkatereket alakíthat ki, amelyek biztosítják az alkalmazottak elégedettségét, és elősegítik a munkavégzés hatékonyságát.

  Healwell rendszer a jobban szabályozott világítási tér érdekében.

  Világítás egy jobb nap reményében

   

  Egy friss kutatás szerint egyértelmű kapcsolat áll fenn a fény és a huszonnégy órás bioritmus között, utóbbiak olyan „beépített órák”, amelyek az alvási és ébrenléti, élénk és pihenési ciklusokat irányítják. A megfelelően megtervezett világítási rendszerek – megfelelő a fénytípus és fénymennyiség a megfelelő időpontokban és a megfelelő ideig – előnyös hatással lehetnek az összpontosításra, pihenésre, alvási ciklusokra, valamint az egészségre és a közérzetre.

  A Philips spektrálisan állítható LED-es világításával és időzítésen alapuló vezérlőrendszereivel olyan „fényrecepteket” hozhat létre, amelyek optimális erősségű és hullámhosszú fényt biztosítanak az egész munkanap során, így irodája a gondolkodás, alkotás és együttműködés ideális helyévé válik.

  Alt text: Szabályozza világítását Philips világításvezérlő rendszerekkel.

  A megfelelő fényerő a szükséges időben és helyen

   

  Az egyszerűtől a kifinomultig különféle vezérlőelemeket használó Philips világítási rendszerekkel a vállalkozás különböző zónáiban vagy területein lévő különféle alkalmazási területeknek megfelelő világítást tud kialakítani. Munkavilágítás, általános megvilágítás, világítás konferenciatermekben, előadótermekben, folyosókon és parkolóházakban – ezek mind eltérő minimális és ideális fényerőt igényelnek. A látványbeállítás és az időzítésen alapuló fényerő-szabályozás ütemezései célirányos és rugalmas módszert kínálnak ahhoz, hogy minden esetben az optimális megvilágítást érje el.

  A jelenlét-érzékelő rendszerekkel, mozgás- és belépésérzékelőkkel, a nappali világítás és árnyékolás vezérlőegységeivel és más intelligens rendszerekkel való együttműködés lehetővé teszi a vállalkozásoknak a legnagyobb energiatakarékosság elérését a világítás kényelméről és hatékonyságáról való lemondás nélkül.

  Olyan rendszer választhat, amely pontosan megfelel Önnek


  Nincsenek egyenszabású ajánlatok

  A Philips világítási rendszerek meghatározásának kiindulópontja Ön – az Ön vállalkozása, szervezete, célkitűzései.

   

  A Philips rendszerszakértői együttműködnek Önnel az igényeinek megfelelő egyedi rendszerfunkciók meghatározásában, majd segítenek megtervezni az ezeket a szolgáltatásokat megvalósító rendszert – most és a jövőben egyaránt, ahogy vállalkozása fejlődik és változik.

   

  Keresse meg a Philips helyi rendszerszakértőjét

  A világítási rendszer megtervezése

  világítótestek + vezérlőelemek + szolgáltatások + támogatás

  Csomagajánlatok

  Esettanulmányok