Tegye még élvezhetőbbé a mérkőzéseket

Kiemelt termékek

A legújabb nagy teljesítményű LED sportvilágítási rendszereket kínálunk, amelyek a beépített LED fényárvilágítással rendelkező PerfectPlay vezeték nélküli vezérlőrendszerrel teljes világítási megoldást biztosítanak minden típusú beltéri sportlétesítményhez, és a különféle követelményeknek megfelelően adaptálhatók, a legkisebb termektől a legbonyolultabb beltéri létesítményekig.

Futballstadionok világítása – LED fényvetőkkel

Futballpályák világítása

Mivel a szabadidős focit általában este játsszák, a hatékony világítás maximalizálja a játékban való részvétel lehetőségét. Bár a világítás fényereje biztosan gyengébb lesz, mint a profi közvetítéseknél, a minősége lehet ugyanolyan jó az egyenletesség, a vizuális kényelem és a zavaró fény korlátozása szempontjából, ami különösen fontos, ha a létesítmény lakóövezetben található, ami pedig gyakori.

Jégkorongpályák világítása – LED fényvetőkkel

Gyeplabda pálya világítása

A jó minőségű világítás kulcsfontosságú olyan sportokhoz, mint a gyeplabda, amelyekben a játékosoknak gyorsan kell reagálniuk a gyorsan mozgó korongra vagy labdára. A játék ezen jellemzője egyenletes fényeloszlást és a napfényhez hasonló színhőmérsékletet igényel.

Teniszpályák világítása – fényárvilágítás

Teniszpályák világítása

Teniszpályák világításának megtervezésekor a cél: kiváló láthatóságot biztosítani, így gondoskodni arról, hogy a játékosok és a nézők is követni tudják a játékot. A labdának a helyétől és a sebességétől függetlenül mindig jól láthatónak kell lennie.

Rögbipályák világítása – LED fényvetőkkel

Rögbipályák világítása

A világítási rendszernek egyenletes fényt kell biztosítania az egész pályán. Ezenkívül biztosítania kell azt is, hogy labda a teljes röppályáján látható legyen a játékosok, a pályabírók és a nézők számára is.

Ügyelni kell arra, hogy a lelátók tetőszerkezete mögött elhelyezett fényárvilágítás ne vessen árnyékokat a pályára.

Sportvilágítás – atlétikai létesítmények

Atlétikai létesítmények világítása

A kiváló láthatóság a sportolók, a pályabírók és a csapat edzői számára lehetővé teszi, hogy világosan lássák, mi történik a versenyen vagy edzés közben, így a lehető legjobb teljesítményt tudják nyújtani és/vagy megalapozott döntéseket tudnak hozni. A nézőknek is tudniuk kell követni a sportolók teljesítményét, ezenkívül látniuk kell a közvetlen környezetükben zajló eseményeket is. Ezenkívül a világításnak biztosítania kell a nézők számára a sportlétesítménybe való biztonságos bejutást és az onnan való eltávozást is.

Golfpályák világítása – LED fényvetőkkel

Golfpályák világítása

A távolságjelzőknek jól láthatóknak kell lenniük, és a játékosoknak tudniuk kell követni a labda röptét. Az elütőhelyek külön világítást igényelnek, és biztosítani kell a teljes golfpálya általános megvilágítását is.

Sportpályák világítása – LED fényvetőkkel

Sportpályák világítása

A többféle sporthoz tervezett pályákon gondoskodni kell róla, hogy a világítás megfeleljen a pályán zajló különböző sportesemények igényeinek. Figyelni kell az egyenletes fényeloszlásra, a megfelelő fényerőre, valamint a káprázás és a fényszennyezés minimalizálására.

Baseballpályák világítása – softball

Baseball- és softballpályák világítása

A gyors játékmenetű sportok, például a baseball vagy a softball, olyan szintű világítást igényelnek, amely lehetővé teszi a labda gyors mozgásának és repülésének követését is. A játék nagy része a szabályozott méretű belső mezőkben zajlik, ahol jelentősen erősebb megvilágítás és egyenletesebb fényelosztás szükséges, mint a nagyobb külső mezőkben.

Az Interact segítségével rugalmasan kezelheti és irányíthatja a világítást

Többet szeretne tudni?

Ha kérdése vagy kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.