Egy verhetetlen beltéri világítás

Kiemelt termékek

A legújabb nagy teljesítményű LED sportvilágítási rendszereket kínálunk, amelyek a beépített LED fényárvilágítással rendelkező PerfectPlay vezeték nélküli vezérlőrendszerrel teljes világítási megoldást biztosítanak minden típusú beltéri sportlétesítményhez, és a különféle követelményeknek megfelelően adaptálhatók, a legkisebb termektől a legbonyolultabb beltéri létesítményekig.

Beltéri teniszpályák világítása – LED fényárvilágítás

Beltéri teniszpályák világítása

A cél: kiváló láthatóságot biztosítani, így gondoskodni arról, hogy a játékosok és a nézők is követni tudják a játékot. A labdának a helyétől és a sebességétől függetlenül mindig jól láthatónak kell lennie. A kiváló láthatóság biztosításához megfelelő kontraszt szükséges a tárgyak és a hátterük között, erős világítás, valamint a fény egyenletes eloszlása a játéktéren.

Beltéri medencék világítása – LED fényárvilágítás

Beltéri úszómedencék világítása

A fő követelmény a felhasználók biztonsága, ezért biztosítani kell a megfelelő megvilágítást és a vízfelületek tükröződésének korlátozását. Ez utóbbi különösen fontos ahhoz, hogy a dolgozók közvetlenül hozzá tudjanak férni a medencében bajba került úszókhoz. Az úszómedencék bonyolult szerkezetének és a fényárvilágítási elemek elhelyezésének korlátozásai miatt fontos, hogy a világításra már a tervezés korai szakaszában gondoljanak.

Többfunkciós sporttermek világítása – Philips fényárvilágítás

Többfunkciós sporttermek

A többféle sporthoz tervezett létesítményekben gondoskodni kell arról, hogy a világítás megfeleljen a pályán zajló különböző sportesemények igényeinek. Figyelni kell az egyenletes fényeloszlásra, a megfelelő fényerőre és a káprázás minimalizálására. Ezenkívül a világításnak nem szabad zavarnia a játékosok és a pályabírók látását sem.

Jégkorongpályák világítása – beltéri fényárvilágítás

Jégkorongpályák világítása

A mozgó tárgyak láthatósága a szögátmérőjüktől, a sebességüktől, valamint a hátterük és környezetük fényerejétől függ. A kicsi, fekete és gyorsan mozgó korong erős világítást igényel, hogy a kiemelkedjen a jégpályán, és a játékosok és a nézők is jól lássák. Ez különösen igaz olyan helyeken, ahol nagy a távolság a jégpálya és a nézők között, mint a sportarénákban és csarnokokban.

Mivel a jég fényszóró felület, nem szabad fölötte olyan erős fénymintákat alkalmazni, amelyek elvonhatják a figyelmet a játéktól. A korong jó láthatóságához ugyanilyen fontos a világítás egyenletessége is.

A PerfectPlay biztosítja a világítás rugalmasságát és vezérelhetőségét

Többet szeretne tudni?

Ha kérdése vagy kérése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.