A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  A LED-es világítás hatalmas szenzáció
  Veenendaal uszodáiban

  Veenendaal uszodái, Hollandia


  A LED-es világítás hatalmas sikernek bizonyult Veenendaal uszodáiban a fantasztikus sportlátvány megteremtésében.

  Veenendaal városában a
  De Vallei

  uszoda az első olyan projekt, ahol uszodai területen olyan LED-es világítást szereltek fel, amely „uszodabiztos” – köszönhetően annak a különleges bevonatnak, amely védelmet nyújt a korróziót okozó környezeti hatások ellen, amilyen a vízgőz, a klór és a tisztítószerek.”

  – Henk de Man ügyfélmenedzser, TechTron Group BV, 2012. óta Philips LED-szakértő
  Henk de Man

  A feladat


  A régi világításnál kétévente cserélni kellett a lámpákat, és erre az időre le kellett ereszteni a vizet a medencéből, ami az uszoda bezárását jelentette a látogatók számára. Olyan új világítási rendszert kerestek, amely nemcsak dinamikus a hangulatbeállítás és a rugalmasság szempontjából, hanem energiatakarékos és hosszú élettartamú is, hogy az uszodát a lehető legkevesebbszer kelljen bezárni.
  Gen2

  A megfelelő megvilágítás 


  – Néhány évvel ezelőtt egy ilyen megbeszélés alkalmával kerültünk kapcsolatba a Sportservice Veenendaal szervezettel – mondja Henk de Man, a TechTron ügyfélmenedzsere és elismert Philips LED-szakértő. 


  – Az új LED-es világítás egyik előnye a hideg megvilágítási szín és az egyenletes fényeloszlás, ami csökkenti a tükröződést a vízfelületen – teszi hozzá De Man. – Ennek eredményeként az uszodai személyzet mindent jobban lát.
    

  Ahol korábban a világítás be- vagy kikapcsolása volt az egyetlen választási lehetőség, most a fényerő szabályozása is lehetséges. Az uszodai tevékenységtől függően a fényerő növelhető vagy a költségmegtakarítás érdekében csökkenthető. Korábban kétévente cserélni kellett a lámpákat, és erre az időre le kellett ereszteni a vizet a medencéből. Erre többé nem lesz szükség a következő 10 évben.

  • GentleSpace gen2
   GentleSpace gen2
   A GentleSpace LED lámpatest bevezetésével 2011-ben a Philips áttörést ért el a csarnokvilágítás terén, amelynek eredménye hatalmas energiamegtakarítás, hosszú élettartam és innovat...

  Egyetlen lámpát sem kell kicserélni 
  az első tíz évben

  A csapat

  Sportservice Veenendaal

  Megrendelő

  Veenendaal, Hollandia

  Helyszín

  GentleSpace gen2

  Philips termék

  Kapcsolódó esetek