A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  A siker támogatása
  az egyetemen

  A UNITE diákotthonai

  Leicester, Egyesült Királyság

   

  Megmutatjuk, milyen jó hatással van a fény a diákok hangulatára a UNITE diákotthonában.

  Unite-mosoda, ahol épp mosnak.

  A jobb
  fényminőség

  jobb életkörülményeket teremt a diákoknak, ami fontos, hogy sikeresek legyenek az egyetemen töltött idejük során.”

  – James Tiernan, az energiaellátásért és közművekért felelős vezető, UNITE
  Borotválkozó férfi a tükör előtt.
  Emberek a Unite folyosóján.

  A feladat

   

  A UNITE a célirányos diákszállások lelkes híve. Küldetése, hogy jó minőségű otthonokat nyújtson a környezetre gyakorolt hatás minimalizálása mellett. A The Grange-on található UNITE-szállások kiértékelését követően a Philipset kérték meg a világítási rendszer felújítására.

  Unite-hálószoba.

  A megfelelő világítás

   

  A The Grange világítási rendszerére már ráfért a fejlesztés. A De Montfort Egyetem 220 diákjának szállást nyújtó épület közös lakásokból, közösségi konyhákból és közös terekből, valamint önálló garzonlakásokból áll. Egy felmérés eredményeként le szerették volna cserélni a régi fénycsöveket csúcsminőségű világítástechnikára az energiaköltségek csökkentése és az életkörülmények javítása érdekében.

  A Philips munkához is látott. LED-es világítást szereltek a hálószobákba, a konyhákba, a közös helyiségekbe, a háttérirodákba és a külső terekre. Főként kör alakú, választófalas LED-es szerelvényeket használtak az erőteljes tokozásnak és kiváló fényeloszlási tulajdonságuknak köszönhetően. Az új világítás drasztikusan csökkentette az energiafogyasztást, és kellemes lak- és munkahellyé tette a The Grange-ot.

  Az adminisztrációs területeknél, például a recepciókon CoreLine Recessed szerelvényeket szereltek fel, lecserélték a moduláris fénycsöves világítótesteket, a mosodába pedig Pacific LED szerelvényeket szereltek fel. A fények kellemes, tiszta környezetet biztosítanak, ahol az emberek otthon érezhetik magukat, és jobban tudnak koncentrálni a munkájukra és a tanulásra. Az energiatakarékosság és a költségcsökkentés jegyében jelenlét-érzékelőket szereltek fel a folyosókra, és egyes szobákba napfényérzékelőket telepítettek.


  A jobb fényminőség jobb életkörülményeket teremtett a diákoknak, segítve őket abban, hogy sikeresek legyenek az egyetemen töltött idejük során. Az épület villanyszámlájának összege is jelentősen csökkent, ahogy a karbantartásra fordított órák száma is.

  Kapcsolódó esetek