A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  BNY Mellon, Cork

  Írország

  A BNY Mellon világítási rendszere,

  Cork, Írország


  Megmutatjuk, hogyan csökkent csaknem 75%-kal az energiafogyasztás a BNY Mellon irodáiban a Philips LED-es termékeire való átállásnak köszönhetően.

   

  BNY Mellon esettanulmány

  A kivitelező
  csapat

  kiváló munkát végzett, és éjszaka is dolgozva sikerült betartaniuk a megállapodás szerinti ütemtervet.”

   

  – Michael O’Kane, regionális létesítményigazgató

  BNY Mellon esettanulmány
  BNY Mellon esettanulmány

  A feladat

   

  A vállalat corki irodáinak világítási energiafogyasztása viszonylag magas volt. Emellett az alkalmazottak elégedettségi felmérései szerinte a világítás minősége is hagyott kívánnivalót maga után.

  BNY Mellon esettanulmány

  A megfelelő világítás


  Az egyterű irodákban 600 × 600 fénycsöves világítótestet cseréltek le Philips PowerBalance süllyesztett moduláris világítótestekre, a recepción és a tárgyalótermekben pedig LuxSpace mennyezeti világítást szereltek fel. A mosdókba és a fő lépcsőházba CoreLine és LED Amenity világítótestek kerültek. A kommunikációs helyiség, a kapcsolóhelyiségek és a tisztítószerraktárak meglévő szerelvényeit megtartották, és MASTER LED lámpákat szereltek beléjük. Az új világítási rendszer vezérlése egy LightMaster világításszabályozó rendszeren keresztül történik. A központi helyről kezelhető rendszer átfogó információt nyújt a rendszer működéséről.


  A világításvezérlési stratégia része a természetes fényhez való igazodás az épület szegélyterületein és jelenlét-érzékelés az egyterű részeken.

  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Ha irodák LED-es világítótestekkel történő megvilágításáról van szó, az emberek általában szívesen fektetnek pénzt a fenntartható megoldásokba, ha az megtérül. Ugyanakkor a rendsze...
  • LuxSpace, recessed
   LuxSpace, recessed
   Az ügyfelek optimalizálni szeretnék összes erőforrásukat – ez nemcsak működési költségeiket jelenti (az energiaköltségeket stb.), hanem emberi erőforrásaikat is. Az energiamegtakar...

  A BNY kivilágítása
  Mellon, Cork

  A csapat

  HR Electrical Services

  Villanyszerelési kivitelező

  Kapcsolódó esetek