A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Kristálytiszta

  energiamegtakarítás

  Az Audi irodái, Németország  

   

  Elmondjuk, hogyan csökkenti kiadásait az Audi energiatakarékos irodai világítással.  

  Modern világítás az irodákba – Philips

  Az év egyik legjobb döntése

  volt, hogy irodánk teljes harmadik szintjét LED-es világítástechnikával szereltük fel. Az újszerű világításvezérlésnek köszönhetően szintén komoly megtakarításokat érünk el. Emellett munkatársaink nagyszerűen érzik magukat ebben az új környezetben, és motiváltabbak, mint valaha.”

   

  – Bernhard Schneider, az Audi tervezési osztályvezetője

  Találkozóhelyek az Audi németországi irodáiban a Philips irodai megoldásaival megvilágítva.
  Növelje a munkahelyi hatékonyságot Philips irodai világítással.

  A feladat

   

  Az Audi AG egy legenda a gépkocsigyártásban. A jelentős hagyományokkal és egyedi múlttal rendelkező vállalat – amelynek gyökerei 1901-ig nyúlnak vissza – mindig is híres volt az új műszaki találmányok felhasználásáról – még a vállalati mottó fordítása is az: „Fejlődés a technika révén”. Az újítások iránti elkötelezettségének megfelelően az Audi egy korszerű világítási rendszert keresett felújított irodáiba.

  A megfelelő megvilágítás 


  Az Audi magas követelményeinek csak az igazán különleges megoldások felelnek meg. Amellett, hogy a háromemeletes, 1500 négyzetméteres épületben termékeny munkakörnyezetre volt szükség, az is elengedhetetlen volt, hogy az új világítási rendszer energiatakarékos és az előírásoknak megfelelő legyen.

   

  A megoldás a LED-es világítás lett. Az új rendszer alapját a PowerBalance süllyesztett világítótest képezte, amely egyenletesen osztja el a fényt a munkaterületen, kiváló színmegjelenítéssel és káprázásmentes fénykibocsátással. Az irodában 248 PowerBalance egységet és 72 LuxSpace egységet szereltünk fel. A kiegészítő mennyezeti lámpák fényereje könnyen szabályozható, ezért az itt dolgozók igényeiknek megfelelően személyre szabhatják a világítást.

   

  Amellett, hogy az új világítótestek minden munkahelyi előírásnak megfelelnek, kellemes és termelékeny légkört teremtenek az itt dolgozók számára. A korszerű irodai világítás és világításvezérlés emellett jelentősen csökkentette az energiafogyasztást és a szén-dioxid-kibocsátást is. .


  Az Audi az új lámpatestek és az intelligens irodai világításszabályozási rendszer bevezetésével akár 50%-os energiamegtakarítást is elérhet. A lámpák élettartama emellett 50 000 óra, amely a hagyományos lámpák 15 000 órás élettartamával összehasonlítva az alacsonyabb karbantartásigény miatt további megtakarításokat tesz lehetővé.

  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   Ha irodák LED-es világítótestekkel történő megvilágításáról van szó, az emberek általában szívesen fektetnek pénzt a fenntartható megoldásokba, ha az megtérül. Ugyanakkor a rendsze...

  Kapcsolódó esetek