A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  53%-os energiamegtakarítás

  MASTER LEDtube

  Dansk Supermarked, Dánia

   

  A Dansk Supermarked számára a MASTER LEDtube a megfelelő megoldás.

  Dansk Supermarked MASTER LEDtube

  Közelről követtük
  a LED-es fénycsövek

  fejlesztését, és ezek jelentik számunkra a megoldást, teljesítményfelvétel és fényminőség tekintetében egyaránt.”
  Dansk Supermarked MASTER LEDtube
  Dansk Supermarked MASTER LEDtube

  A feladat

   

  A meglévő szerelvények újra felhasználhatók, így csak a kondenzátorok eltávolítására és a fénycsőgyújtók fantomkapcsolóra cseréjére volt szükség. A LED-es fénycsövek aljzata elforgatható a szerelvényekhez való illeszkedés céljából, így az egész művelet egyszerű.

  MASTER LEDtube

  A megfelelő világítás

   

  Az új LED-es fénycsövek szerelvényenként 53%-os energiamegtakarítást eredményeznek (36 wattos szerelvények esetén). – Egy külső vállalatot kértünk fel az energiafogyasztás mérésére, mivel tökéletesen objektív eredményeket szerettünk volna kapni – mondja Ulrik Leth, a Dansk Supermarked villamos rendszerének kivitelezője.

   

  "A LED-es fénycsövek külön előnye a hosszú élettartam. A T8 fénycsövek körülbelül 13 000 órás élettartamával szemben az új LED-es fénycsövek élettartama 50 000–60 000 óra, amely a csereköltségek terén is megtakarítást eredményez, és a legrégebbi szerelvényeink élettartama is nő, mert nem áll fenn a szerelvénysérülés veszélye a fénycsövek cseréje során.

  • MASTER LEDtube EM/Mains
   MASTER LEDtube EM/Mains
   A Philips MASTER LEDtube a LED-es fényforrást hagyományos, fénycső formájú kivitelben biztosítja. Egyedi formaterve tökéletesen egységes megjelenést biztosít, így nem különböztethe...

  Kapcsolódó esetek