A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Egy pékség
  forgalmának fellendítése

   

  Bakkerij Voncken  

  Landgraaf, Hollandia

   

  Elmondjuk, hogyan lendült fel a forgalom a MASTERColour CDM Warm lámpák meleg, vonzó fényének köszönhetően.

  Bakkerij Voncken Philips MASTERColour CDM Warm

  A

  világítási

  különbség hihetetlen volt. Fényárban úszik minden. Fényesen és ragyogóan. A kenyerek és a torták fantasztikusan néznek ki, ahogyan a belső tér is. Ezek a lámpák a legjobbat hozzák ki az áruinkból."

   

  – Frans Voncken, a Voncken pékségek tulajdonosa

  Bakkerij Voncken Philips MASTERColour CDM Warm

  A feladat


  A Voncken Pékség egy virágzó vállalkozás. 19 éve még csak egy üzlethelyiség volt, mára pedig egy 14 helyszínen jelen lévő, több mint 120 embert foglalkoztató vállalattá nőtt. Amikor az egyik újonnan nyílt üzlet felújítására került a sor, a cég tudni szerette volna, hogy a modern világítási technikákkal felpezsdíthető-e a belső tér.
  Bakkerij Voncken Philips MASTERColour CDM Warm

  A megfelelő világítás

   

  A Voncken számára fontos volt az étvágygerjesztő hangulat kialakítása. Egyik versenytársuk négy üzlethelyiségének megszerzése után a vállalat a meglévő helyekkel egységes hangulatú kialakítást szeretett volna. – 2010-ben az egyik új heerleni üzlethelyiségünket az Edmondt belső építészeivel együttműködve újítottuk fel – emlékszik vissza a tulajdonos, Frans Voncken. – Megvan a saját letisztult stílusunk; szeretnénk, ha a vásárlók az üzleteink bármelyikébe belépve tudnák, hogy hozzánk jöttek. Ezt sikerült is elérnünk Heerlenben, de az SDW-TG lámpák idővel kezdték elveszíteni a hatásukat.

   

  Amikor 2012-ben egy landgraafi üzlethelyiség felújítására került sor, az Edmondt új világítási megoldásra tett javaslatot – ez volt a Philips MASTERColour CDM Warm meleg fényű lámpa. – Mi tervezzük és szállítjuk a világítási megoldásokat az Edmondt számára – mondja a Richard van Plaggenhoef, a Powerlight tanácsadója. – A CDM Warm lámpákat a SDW-TG kiváló alternatívájának tartottuk. Az élettartam és fényáram-megmaradás, valamint a fényerősség és fényminőség tekintetében egyaránt jobb megoldás. Az alacsony, 2500 K-es színhőmérsékletnek köszönhetően kellemes hangulatot teremt.

   

  A cég CDM Warm lámpákat szerelt az asztalokhoz, illetve az élelmiszeres pult és polcok fölé. – Ezek a lámpák kihangsúlyozzák a vörös és barna árnyalatokat. Láttam már más olyan lámpákat, amelyekkel az almák túl zöldnek, a kenyér túl barnának tűnt, természetellenes hatást keltve – mondta Frans Voncken. – Idővel pedig a hatás még túlzóbbá válik. Ezekkel a Philips lámpákkal nincs ilyen probléma; a kenyér aranybarna, a hatás pedig étvágygerjesztő. A zselatinbevonatos gyümölcstortákban szinte még a tükörképünk is látszik. A gyümölcsök színe életre kel. Ezt eddig még egyetlen lámpánál sem tapasztaltam.

  • MASTERColour CDM-T Warm
   MASTERColour CDM-T Warm
   A világ leghatékonyabb és legkisebb költségű kiemelő világítása nagy hatásfokú, csillogó meleg fényű változatban is elérhető. A CDM Warm az egyetlen fényforrás, amely a rendkívül m...
  • MASTERColour CDM-TC Warm
   MASTERColour CDM-TC Warm
   A világ leghatékonyabb és legkisebb költségű kiemelő világítása nagy hatásfokú, csillogó meleg fényű változatban is elérhető. A CDM Warm az egyetlen fényforrás, amely a rendkívül m...

  Egy pékség

  forgalmának fellendítése

  A csapat

  Bakkerij Voncken

  Megrendelő

  Kapcsolódó esetek