A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Hogy a kiskereskedelmi helyiségek is

  izgalmasak legyenek

   

  Zapata, Augsburg,
  Németország

   

  A MASTERColour CDM Evolution lámpáknak köszönhetően a vásárlók ma már szeretik bejárni a Zapata új áruházát. 

  Zapata CDM Evolution

  A fehér még fehérebb,
  tisztább és

  ragyogóbb. A CDM Evolution a textíliákat a ma elérhető legjobb minőségű mesterséges fénnyel világítja meg. Ezzel fiatal és innovatív vállalatként tűnünk ki a versenytársaink közül.”

   

  – Christian Dambach, a Zapata projektvezetője

  Zapata CDM Evolution

  A feladat

   

  A Zapata a fiataloknak szánt régi stílusú ruhák élen járó értékesítője. Egyedi üzleti elképzelésében egyesülnek az ipari stílusú dekorációk, a rusztikus mexikói ruhák, a bolhapiacot idéző bútorok és az elnyűtt elemek. A régi világítási rendszer viszont nem ösztönözte a vásárlókat az üzlet felfedezésére.

  Zapata CDM Evolution

  A megfelelő megvilágítás 

   

  Frissen felújított belterével és színes ruhaválasztékával a Zapata majdnem készen állt az ügyfelek lenyűgözésére. Viszont a meglévő megvilágítás nem növelte a teret, nem volt drámai hatású, és nem volt különbség a kinti és benti helységek világítása között. Az üzlet kihasználatlan volt, és nem segítette a vásárlókat, ezért a Zapata segítségért fordult a Lichtspiel világítástervező vállalathoz.

   

  Néhány gondosan elhelyezett Philips lámpával a Lichtspiel drámai és izgalmas atmoszférát teremtett. Az üzlet belterében a sötét színek domináltak, a falakat és a mennyezetet is beleértve. Philips MASTERColour CDM Evolution szpotlámpákat szereltek fel keskeny, 10 és 20 fokos sugárzási szögekkel, így érdekes fény-árnyék hatást értek el.

   

  Az új világítási elképzelés kellemes, titokzatos hangulatot kelt, ami az árukra vonja a figyelmet, és a helyiség felfedezésére ösztönzi a vásárlókat. Ezt a MASTERColour CDM Evolution szpotlámpák tették lehetővé, amelyek csodálatos fehér színű világítást nyújtanak anélkül, hogy más színek is lennének a fénysugárban. A helyiség figyelemfelkeltő kivilágításának köszönhetően a Zapata fényes jövő előtt áll.

   

   

  • MASTERColour CDM-T Evolution
   MASTERColour CDM-T Evolution
   Egyfejű, nagyon hatékony és hosszú élettartamú kerámiacsöves fémhalogén kisüléses lámpa, amely ragyogó, kiváló színvisszaadású fehér fényt bocsát ki.

  Kapcsolódó esetek