A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Zeeburger alagút, Amszterdam –

  korszerűsítve

  Zeeburger alagút,
  Amszterdam, Hollandia


  A Zeeburger alagút a harmadik alagút Hollandiában, amelyet T-line rendszerrel szerelnek fel.
  Zeeburger alagút, Amszterdam

  Általánosságban
  elmondható,

  hogy a rendszer automatikusan működik.”
  Zeeburger alagút, Amszterdam

  A feladat

   

  2011 júniusában a VolkerRail megbízást kapott a Rijkswaterstaattól a világítási rendszer cseréjére. A Rijkswaterstaattal és a Vialisszal közösen tartott kiválasztási eljárás során több beszállítóval felvették a kapcsolatot. A Philips a legjobbként, mindenkit megelőzve nyert.

  alagútkijárat

  A megfelelő világítás

   

  A Philips hatalmas előnye, hogy az egyetlen olyan beszállító volt Hollandiában, amelynek volt már tapasztalata az alagutak LED-es megvilágításában. Ezután megvizsgáltuk, hogy meg tud-e felelni a projektnél felállított követelményeknek.  A Zeeburger alagút a harmadik alagút Hollandiában, amelyet T-line rendszerrel szerelnek fel. A T-line számos előnnyel rendelkezik az egyenértékű alagút-világítási megoldásokhoz képest.


  A T-line a jól bevált LED-es technikát használja, felülete sima, így a lámpatest könnyen tisztítható. Emellett a lámpákat nem kell cserélni a rendszer normál üzemideje alatt, ami jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket a Rijkswaterstaat számára. Ráadásul a LED-ek legalább 15 évig működőképesek.

  Zeeburger alagút, Amszterdam – korszerűsítve

  A csapat

  Kapcsolódó esetek