A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Tegye még jobbá a játékot, amelyért rajonganak

  A legújabb nagy hatásfokú LED-sportvilágítási rendszereket nyújtjuk, amelyek a beépített LED-fényárvilágítással rendelkező PerfectPlay vezeték nélküli vezérlőrendszerrel teljes világítási megoldást biztosítanak minden típusú kültéri sportlétesítményhez, és a különféle követelményeknek megfelelően adaptálhatók, a legkisebb termektől a legbonyolultabb kültéri létesítményekig.

  Futballpályák világítása

   

  Mivel a szabadidős focit általában este játsszák, a hatékony világítás maximalizálja a játéklehetőségeket. Bár a világítás fényereje biztosan gyengébb lesz, mint a profi közvetítéseknél, a minősége lehet ugyanolyan jó az egyenletesség, a vizuális kényelem és a zavaró fény korlátozása szempontjából, ami különösen fontos, ha a létesítmény lakóövezetben található, ami pedig gyakori.

  Futballstadionok világítása – LED-fényárvilágítás

  Jégkorongpályák világítása

   

  A jó minőségű világítás kulcsfontosságú olyan sportokhoz, mint a jégkorong, amelyekben a játékosoknak gyorsan kell reagálniuk a gyorsan mozgó korongra vagy labdára. A játék ezen jellemzője egyenletes fényeloszlást és a napfényhez hasonló színhőmérsékletet igényel.

  Jégkorongpályák világítása – LED-fényárvilágítás

  Teniszpályák világítása

   

  Teniszpályák világításának megtervezésekor a cél: kiváló láthatóságot biztosítani, így gondoskodni arról, hogy a játékosok és a nézők is követni tudják a játék folyását. A labdának a helyétől és a sebességétől függetlenül mindig jól láthatónak kell lennie.

  Teniszpályák világítása – fényárvilágítás

  Rögbipályák világítása 

   

  A világítási rendszernek egyenletes fényt kell biztosítania az egész pályán. Ezenkívül biztosítania kell azt is, hogy labda a teljes röppályáján látható legyen a játékosok, a pályabírók és a nézők számára.

  Ügyelni kell arra, hogy a lelátók tetőszerkezete mögött elhelyezett fényárvilágítás ne vessen árnyékokat a pályára.

  Rögbipályák világítása – LED-fényárvilágítás

  Atlétikai létesítmények világítása

   

  A kiváló láthatóság a sportolók, a pályabírók és a csapat edzői számára lehetővé teszi, hogy világosan lássák, mi történik a versenyen vagy edzés közben, így a lehető legjobb teljesítményt tudják nyújtani és/vagy megalapozott döntéseket tudnak hozni. A nézőknek is tudniuk kell követni a sportolók teljesítményét, ezenkívül látniuk kell a közvetlen környezetükben zajló eseményeket is. Ezenkívül a világításnak biztosítania kell a nézők számára a sportlétesítménybe való biztonságos bejutást és az onnan való eltávozást is.

  Sportvilágítás – atlétikai létesítmények

  Golfpályák világítása

   

  A távolságjelzőknek jól láthatóknak kell lenniük, és a játékosoknak tudniuk kell követni a labda röptét. Az elütőhelyek külön világítást igényelnek, és biztosítani kell a teljes golfpálya általános megvilágítását is.

  Golfpályák világítása – LED-fényárvilágítás

  Sportpályák világítása

   

  A többféle sporthoz tervezett pályákon gondoskodni kell róla, hogy a világítás megfeleljen a pályán zajló különböző sportesemények igényeinek. Vigyázni kell az egyenletes fényeloszlásra, a megfelelő fényerőre, valamint a káprázás és a fényszennyezés minimalizálására.

  Sportpályák világítása – LED-fényárvilágítás

  Baseball- és softballpályák világítása

   

  A gyors játékmenetű sportok, például a baseball vagy a softball, olyan szintű világítást igényelnek, amely lehetővé teszi az akciók és a labda röptének követését. A játék nagy része a szabályozott méretű belső mezőkben zajlik, ahol jelentősen erősebb megvilágítás és egyenletesebb fényelosztás szükséges, mint a nagyobb külső mezőkben.

  Baseballpályák világítása – softball

  A PerfectPlay biztosítja a világítás rugalmasságát és vezérelhetőségét
   

  A termékek főbb jellemzői

  Többet szeretne tudni?

   

  Ha kérdése vagy kérése van, forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz.