A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Egy verhetetlen beltéri világítás

  A legújabb nagy hatásfokú LED-sportvilágítási rendszereket nyújtjuk, amelyek a beépített LED-fényárvilágítással rendelkező PerfectPlay vezeték nélküli vezérlőrendszerrel teljes világítási megoldást biztosítanak minden típusú beltéri sportlétesítményhez, és a különféle követelményeknek megfelelően adaptálhatók, a legkisebb termektől a legbonyolultabb beltéri létesítményekig.

  Beltéri teniszpályák világítása

   

  A cél: kiváló láthatóságot biztosítani, így gondoskodni arról, hogy a játékosok és a nézők is követni tudják a játék folyását. A labdának a helyétől és a sebességétől függetlenül mindig jól láthatónak kell lennie. A kiváló láthatóság biztosításához megfelelő kontraszt szükséges a tárgyak és a hátterük között, erős világítás, valamint a fény egyenletes eloszlása a játéktéren.

  Beltéri teniszpályák világítása – LED-fényárvilágítás

  Beltéri úszómedencék világítása

   

  A fő követelmény a felhasználók biztonsága, ezért biztosítani kell a megfelelő megvilágítást és a vízfelületek tükröződésének korlátozását. Ez utóbbi különösen fontos ahhoz, hogy a dolgozók közvetlenül hozzá tudjanak férni a medencében bajba került úszókhoz. Az úszómedencék bonyolult szerkezetének és a fényárvilágítási elemek elhelyezésének korlátozásai miatt fontos, hogy a világításra már a tervezés korai szakaszában gondoljanak.

  Beltéri medencék világítása – LED-fényárvilágítás

  Többfunkciós sporttermek

   

  A többféle sporthoz tervezett létesítményekben gondoskodni kell arról, hogy a világítás megfeleljen a pályán zajló különböző sportesemények igényeinek. Vigyázni kell az egyenletes fényeloszlásra, a megfelelő fényerőre és a káprázás minimalizálására. Ezenkívül a világításnak nem szabad zavarnia a játékosok és a pályabírók látását sem.

   Többfunkciós sporttermek világítása – Philips fényárvilágítás

  Jégkorongpályák világítása

   

  A mozgó tárgyak láthatósága a szögátmérőjüktől, a sebességüktől, valamint a hátterük és környezetük fényerejétől függ. A kicsi, sötét és gyorsan mozgó korong erős világítást igényel, hogy a kiemelkedjen a jégpályán, és a játékosok és a nézők is jól lássák. Ez különösen igaz olyan helyeken, ahol nagy a távolság a jégpálya és a nézők között, így a sportarénákban és termekben.

  Mivel a jég fényszóró felület, nem szabad fölötte olyan erős fénymintákat alkalmazni, amelyek elvonhatják a figyelmet a játéktól. A korong jó láthatóságához ugyanilyen fontos a világítás egyenletessége is.

  Jégkorongpályák világítása – beltéri fényárvilágítás

  A PerfectPlay biztosítja a világítás rugalmasságát és vezérelhetőségét

  A termékek főbb jellemzői

  • GentleSpace gen2
   GentleSpace gen2

  Többet szeretne tudni?

   

  Ha kérdése vagy kérése van, forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz.