A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Hozza ki a legtöbbet az irodai világításából a továbbfejleszthető érzékelőhellyel

  Gyors és egyszerű érzékelő-továbbfejlesztések


  Mostanáig a Philips lámpatestekben lévő érzékelőhelyek a lámpatest szerves részei voltak. Ez azt jelentette, hogy szinte lehetetlen, vagy rendkívül költséges volt az érzékelőtechnológiát új vagy más érzékelőre való cserével továbbfejleszteni. És ez korlátozhatta egy lámpatest-elhelyezés élettartamát.
  Most ez a probléma megoldódott. Mert kifejlesztettünk egy továbbfejleszthető érzékelőhelyet minden professzionális irodai lámpatestünkhöz; egy egyedi jellemzőt, amely rugalmasságával lehetővé teszi a meglévő érzékelők gyors és egyszerű cseréjét. Ez a jövőre tervezett megoldás azt jelenti, hogy a lámpatesteink most már hosszú és megbízható élettartamuk során bármikor továbbfejleszthetők más érzékelőkkel.
  TrueLevel, felületre szerelt

  Könnyű integrációra tervezve

  Lámpatestek és rendszerek széles választéka

   

  A továbbfejleszthető érzékelőhely integrálható a Philips leggyakrabban használt irodai lámpatesteibe. Ezenkívül úgy tervezték, hogy integrálható legyen az Interact Office vezetékes és vezeték nélküli világítástechnikai rendszerekbe és a SpaceWise rendszerbe.

  FlexBlend, süllyesztett

  FlexBlend, süllyesztett

  A világítási rendszereket működtető irodatulajdonosok és személyzet olyan, jó minőségű, mégis energiatakarékos világítást keresnek, amely megfelel az előírásoknak és a szabályoknak. A kifejezetten...

   

  További információ

  PowerBalance gen2

  PowerBalance gen2

  Ha irodák LED-es lámpatestekkel való megvilágításáról van szó, az emberek általában szívesen fektetnek pénzt a fenntartható megoldásokba, ha azok megtérülnek. Ugyanakkor a rendszernek...

   

  További információ

  Trueline

  TrueLine, függesztett

  Az építészeknek olyan világítástechnikai megoldásra van szükségük, amely megfelel az ingatlan belső szerkezetének. Elegáns kialakítású, nagy fényerejű lámpasort...

   

  További információ

  TrueLevel

  TrueLevel, függesztett

  Napjaink lámpatesteinek nem csupán világítaniuk kell. Az irodai felhasználásra szánt lámpatesteknek lehetővé kell tenniük a költségcsökkentést, valamint készen kell állniuk a jövőbeli fejlesztésekre. Ugyancsak készen kell...

   

  További információ

  Interact

  Interact Office

  Az Interact Office felügyeleti- és kezelőszoftver által működtetett intelligens irodai világítással a termelékenyebb és kényelmesebb munkakörnyezet kialakítása mellett az irodaépületek hatékonysága is jelentősen növelhető.

   

  További információ

  Spacewise

  SpaceWise – Rugalmas munkahelyi világítás

  A SpaceWise rugalmas LED-világítási rendszer beépített vezeték nélküli vezérléssel, amely lehetővé teszi az irodai tér felosztását világítási zónákra.

   

  További információ

  Lépjen velünk kapcsolatba


  Ha többet szeretne megtudni az irodai szabványoknak megfelelő, a munkahelyi jó közérzetet támogató világítástechnikáról, ezen az űrlapon írhat nekünk.