A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Alkossa meg saját világítását a
  LED-árnyalatokkal

  Egy mindig divatos boltvilágítás

   

  Tegye boltját és divatos termékeinek választékát lenyűgöző vásárlási élménnyé a Philips LED-árnyalataival! Fedezze fel azokat az egyedi világítási megoldásokat, amelyek minden termékből és alkalmazási területből kihozzák a legjobbat: a fehéret fehérebbé teszik, a feketét mélyebbé, a színeket élénkebbé, a szöveteket pedig feltűnőbbé. A LED-árnyalatokkal olyan lenyűgöző vásárlási élményt teremthet, amely az üzletében marasztalja a vásárlókat.

  LED-árnyalatok

  Próbálja ki a különféle LED-árnyalatokat

   

  Fedezze fel, hogyan segíthetnek a megfelelő LED-árnyalatok, hogy termékválasztéka a megfelelő hatásokat keltse, és kifejezze márkája egyediségét.

  Melyik árnyalat illik a márkájához? 

  Standard 930

  Teremtsen barátságos, hívogató hangulatot meleg színekkel és lágy fehérekkel, és fedezze fel, hogyan lehet egyszerre kreatív és költséghatékony!

  Premium White

  Az új minőségi etalon a divatiparban, amely a piac legmodernebb technológiája révén erősebb fehéreket biztosít minimális kompromisszummal az energiatakarékosság terén.

  Tiszta fehér

  Fokozza kirakata drámai hatását! Emelje ki a különféle fehér árnyalatokat, tegye kontrasztosabbá a feketéket, és teremtsen csillogó hatásokat, miközben megőrzi a bőr színárnyalatainak melegségét.

  Prémium színek

  Emelje ki a színek és fehérek közötti kontrasztot, és érjen el új színmélységeket a telítettebb és élénkebb színélménnyel, amely nem befolyásolja a hátteret, de pozitív hatással van az energiatakarékosságra.

  Denim

  Hangsúlyozza ki a farmeranyagok színei közötti különbségeket még a koptatott farmereknél is a bolt környező színeinek befolyásolása nélkül.

  Színvisszaadás és színtelítettség


  A szín a divat kulcsfontosságú része. A színek különféle fényforrások melletti megjelenését a színvisszaadási index (CRI) fejezi ki. Azonban a CRI nem nyújt információkat a színek telítettségéről. Ugyanazzal a CRI-értékű fényforrással telített és túltelített színeket is kaphat. A jobb oldali ábrán világosan látható, hogy egy CRI 70 jelentősen túl- és alultelített színű pólókat is eredményezhet. Éppen ezért fejlesztettük ki a Philips LED-árnyatokat, amelyek kitöltik a réseket, kiemelik a termékválasztékát, és lehetővé teszik a tökéletes vásárlási élmény megteremtését.
  Színvisszaadás

  A színvisszaadási index és a színskála

  Jef Montes kollekciójával London divatmániásait olyan szövetekkel nyűgözte le, amelyeket a CrispWhite LED-világítással való összhangot szem előtt tartva tervezett meg.

   

  Montes a kollekcióját kifejezetten a Philips Lighting számára tervezte azzal a céllal, hogy bemutassa a fehér LED-világítás használatának lehetőségeit a kereskedelemben – bámulatos eredménnyel.

   

  Montest egész életében vonzották a „fénymemóriás” anyagok és a fény visszatükröződése különféle felületekről. Ehhez a kollekciójához behatóan tanulmányozta, hogyan lép kapcsolatba a fény az alkotásaival. A Philips kereskedelembe szánt CrispWhite rendszere által megihletett Montes Illuminosa és Velero fantázianevű kollekciói különféle anyagok, például üveggyapot és műanyag segítségével hoznak létre lenyűgöző fényvisszaverődéseket a szöveteken.

   

  „A fénynek fontos szerepe van a kollekcióimban, és a fehér fény kulcsfontosságú a megfelelő hatás eléréséhez. „A Philips CrispWhite fehér LED-világítás érdekes fényvisszaverődéseket hoz létre az anyagokon, és a fehér fény élesen kiemeli a ruhák vonalait.”

   

  A kollekciókat először a House of Fraser Londonban, az Oxford Streeten található központi üzletében mutatták be, és meg lehet majd őket szemlélni a márciusban Frankfurtban megnyíló Lighting and Building kiállításon is. A House of Fraser a CrispWhite családot választotta nemzetközi üzletláncába, amely az Egyesült Királyságban már öt üzletet működtet, és további üzletei nyílnak hamarosan Kínában is.

  Esettanulmányok

  • Eral 55

   Eral 55

   Dynamic shop window lighting makes a powerful difference at the high-end fashion store in Milan.

  • Popper

   Popper

   Popper fashion salon in Prague offers top fitting room lighting letting its clients choose the lighting scene the items will be worn. By doing so, they increase the comfort of shoppers and also their confidence for purchasing the items selected.

  • Sneakers Molo Store

   Sneakers Molo Store

   Take a look at how the Sneakers Molo store in Prague was able to turn shoppers into customers with the help of LED lighting from Philips lighting.

  • Deichmann Hohen Neuendorf

   Deichmann Hohen Neuendorf

   German shoe retailer, Deichmann, uses a range of different lighting effects to invite, guide and inspire customers.

  • Deichmann Leipzig

   Deichmann Leipzig

   Your fashion shop façade has just a few seconds to grab the attention of passers-by. Deichmann Leipzig implemented the PerfectScene dynamic window to display their products in the best possible white LED light.

  Interact Retail

  Bolti világítás. Mindenhol van. Milyen volna, ha képes lenne elérni az üzemeltetési hatékonyság új szintjeit, a jobb bolti élményt és több adatot a részletes kereskedelmi elemzésekhez? A hálózatalapú LED-világítással támogatott Interact Retail mindezekre és még többre is képes. Alakítson ki lenyűgöző és rugalmas bolti tereket, aktiválja a kívánt vásárlói viselkedéseket zónákra osztás és fényrétegek segítségével, és lepje meg helyalapú ajánlatokkal a vásárlóit az okostelefonjukra telepített bolti alkalmazásán keresztül. Ezt hívjuk mi intelligens kereskedelemnek.
  Nagy fényerővel megvilágított bolthomlokzat

  Többet szeretne tudni?

   

  Ha kérdése vagy kérése van, forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz.