A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Egy üdvözlő
  környezet

  Tér és rend létrehozása fény segítségével

   

  Amikor az utasok megérkeznek vagy elutaznak, jó, ha relaxáltnak és szívesen látottnak érzik magukat. Teremtsen hangulatot a reptéri élményhez olyan LED-világítási rendszerekkel, amelyek minden területen biztonságos és ihletet adó környezetet biztosítanak.

   

  Ezenkívül a gyors tájékozódás és az utasok áramlásának meggyorsítás érdekében tegye láthatóvá és könnyen olvashatóvá a fontos jelzéseket és információkat.


  Hozzon létre pozitív és izgalmas utazási élményt, amely az első számú választássá teszi a repterét. A terminál oldala az, ahol az utasok a fontos első benyomásokat szerzik.

  Ezenkívül a gyors tájékozódás és az utasok áramlásának meggyorsítás érdekében tegye láthatóvá és könnyen olvashatóvá a fontos jelzéseket és információkat.
  Ezenkívül a gyors tájékozódás és az utasok áramlásának meggyorsítás érdekében tegye láthatóvá és könnyen olvashatóvá a fontos jelzéseket és információkat.

  Érkezési és indulási csarnokok

   

  A reptér legforgalmasabb része az érkezési és indulási csarnokok. Az utasoknak egy ismeretlen és gyakran kaotikus környezetben kell tájékozódniuk. A jó világítás erőfeszítés nélkül az úti céljukhoz vezeti őket. Az indulási környezetnek pedig nyugtatónak és kényelmesnek kell lennie, hogy megkönnyítse a várakozást, különösen járatkésés esetén.

  Terminál csarnoka

  Utasfelvételi és információs pultok

   

  Minél jobb a fényminőség, annál könnyebb a dolgozóknak az utasokkal kommunikálni, valamint ellenőrizni útleveiket és dokumentációjukat. Ezenkívül ez kevésbé megterhelővé és időhatékonyabbá teszi a folyamatot, így a várakozási sor gyorsabban halad, és mindenki nyugodtabb és összeszedettebb lesz.

  Utasfelvétel

  Csatlakozási területek és mozgójárdák

   

  Egy olyan repülőtéren, amely gyakran egész nap nyitva van, a csatlakozási területek és mozgójárdák a repterek artériái: logisztikailag összekapcsolják a különféle területeket.

   

  Tegye reptereit könnyen járhatóvá olyan áttekinthető utakkal, amelyek erőfeszítés nélkül vezetik az utasokat egyik pontból a másikba. A zsúfolt területeken az alacsonyabb fényerő nyugalmat sugároz. A világosabb környezet növelheti a mozgójárdákon való haladás hatékonyságát és sebességét.

  Csatlakozás

  Biztonsági és útlevél-ellenőrzés

   

  A biztonság kulcsfontosságú a repülőtere működésében, nem beszélve a hírnevéről. Az odalátogatók számítanak arra, hogy dokumentumaikat gyorsan, hatékonyan és minimális vesződséggel ellenőrzik. Ugyanakkor a biztonsági személyzetnek határozottnak és professzionálisnak kell lennie. A megfelelő világítás segíthet nekik koncentrálni és felismerni az arcokat a biztonsági és útlevél-ellenőrzésnél, így növeli az utasok haladási sebességét, és hatékonyabbá és biztonságosabbá teszi a folyamatot.

  Biztonsági ellenőrzés

  Biztonsági ellenőrzési területek

   

  Amint nőnek az aggodalmak a repterek biztonságával kapcsolatban, az utasokat egyre szigorúbb biztonsági ellenőrzésnek vetik alá. A szkenneléseket és átvizsgálásokat tisztelettudóan kell végrehajtani, ami biztosítja, hogy az utasok megbecsülve érzik magukat, és hogy a biztonsági személyzet professzionális módon jár el. A világítás biztosítani tudja azt a fényerőt, amelyen a biztonsági személyzet éber maradhat, és gondoskodhat a védelemről.

  Biztonsági

  Poggyászkiadó terület

   

  Egy tipikus poggyászkiadó terület olyan futószalagokat tartalmaz, amelyek az ellenőrzött poggyászokat eljuttatják az utasokhoz. A poggyászokra várakozás egy repülőút után terhes lehet az utasok számára.

   

  Egy természetes világítási megoldás, amely a napfényt idézi, segíti az utasok vezetését és kényelmét, így gyorsan megtalálhatják a megfelelő poggyászszállító szalagot, és a lehető leggyorsabban átvehetik poggyászukat.

  Hogyan befolyásolja a világítás az utazók hangulatát?

  Poggyászkezelés

   

  A színfalak mögött a poggyászok kezelése és a folyamatos áramlásuk biztosítása stresszes munka lehet. 

   

  Egy természetes világítási megoldás, amely a napfényt idézi, javítja a szűk munkaterületen dolgozók kényelmét és közérzetét. Ezenkívül segíti az összpontosításukat, javítja a kommunikációjukat, és csökkenti a poggyászkezelési hibákat.

  Poggyászok

  Légiforgalmi irányítás

   

  A légiforgalmi irányítók jelentik a reptér lelkét, és kulcsfontosságú szerepet töltenek be a biztonságos működtetésében. Ahhoz, hogy a repülőgépek biztonságosan és időben tudjanak közlekedni, a pilótákat hajszálpontosan kell vezetniük a nap 24 órájában. Már egyetlen hibájuk is végzetes lehet. Ezért olyan körülményeket kell teremteni, amelyek segítik az összpontosításukat, és minél inkább megkönnyítik a bonyolult műszerek értelmezését nappal és éjszaka is.

  Légiforgalmi irányítóterem – Hogyan befolyásolja a világítás a munkát és a hangulatot?

  Üzletek és közösségi helyiségek

   

  Hozzon létre személyre szabott világítási rendszereket, amelyek vonzzák az utazókat, és a terminálon marasztják őket. A célzott és bevonó élmények stimulálják a vásárlókat, kiemelik a fontos helyeket, vezetik az utasokat, és felfedezésre bátorítják őket.

  Üzletek és közösségi helyiségek a repülőtereken

  Irodák és konferenciatermek

   

  Az irodák és konferenciatermek az utóbbi évek során megváltoztak. A korábban egyfunkciós térként működő irodák többsége mára többfunkciós létesítménnyé vált, amely kifinomult és dinamikus erőforrások – különösképpen a világítás – rendelkezésre állásától függ. A szervezeteknek keményen kell dolgozniuk azon, hogy támogassák a különféle típusú tevékenységeket és dolgozókat.

  Irodák és konferenciatermek a repülőtereken

  Homlokzatok és épületek

   

  A LED-világítás páratlan tervezési szabadságot biztosít a színek, dinamika, miniatürizáció, építészeti integráció és energiatakarékosság terén, új utakat nyitva a márkaépítés és a hangulatteremtés terén, például úgy, hogy dinamikusan módosítja a világítást, különféle kiemelési és színeffektusokat használ, stb. A homlokzatvilágítás valóságos látványossággá és a vendégszeretet élő szimbólumává teheti a repteret.

  Repülőterek épületei és homlokzatai

  Többet szeretne tudni?

   

  Ha kérdése vagy kérése van, forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz.