A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Amikor a biztonság 
  életbevágó

  Légi oldal


  A repülőtér légi oldala egy tevékenységközpont, amelyet biztonságosan és hatékonyan kell kezelni. A világításnak elégnek kell lennie ahhoz, hogy a dolgozók el tudják végezni a vizuális ellenőrzést igénylő munkákat, de nem szabad annyira erősnek lennie, hogy káprázást és kényelmetlenséget okozzon.

  Kifutók

   

  Azt a területet, ahová a repülőgépek parkolnak az utasok be- és kiszállásához, illetve a poggyász és a rakomány be- vagy kirakodásához, hatékonyan meg kell világítani az olyan kulcsfontosságú műveletek elvégzéséhez, mint a tankolás és a biztonsági vizsgálatok.

   

  Az erős fehér fény segít a dolgozóknak kezelni a rakodást, az élelmezést és a tankolást, valamint helyesen olvasni az írott információkat. Ezenkívül megnyugtatja a kapunál a beszállásra várakozó utasokat is, mivel láthatják, hogy a repülőtér mindig betartja a biztonsági és munkavédelmi protokollokat.

  További információk a terminálok világításáról

  Hangárok

   

  A színfalak mögött a támogató személyzetnek el kell végeznie a karbantartási munka minden részét. A hatékony világítás kulcsfontosságú az üzemeltetési hatékonysághoz. Az erős fehér fény nemcsak a láthatóságot javítja, hanem azoknak is segít, akik késő éjszaka dolgoznak, hogy éberek maradjanak, és összpontosítani tudjanak, továbbá minimalizálja a leállásokat, és javítja a repülőtér biztonsági gyakorlatát.

  Hangár

  Logisztika

   

  Kulcsfontosságú, hogy a logisztikai területeken a dolgozók biztonságban tudják végezni a munkájukat. A nagymértékben egyenletes és önmagában is irányított fehér LED-világítás segít kiküszöbölni az árnyékokat és sötét sarkokat, ahol balesetek következhetnek be. Rugalmas, könnyen használható világítási rendszereinkkel a megfelelő mennyiségű fényt tudja eljuttatni oda és akkor, ahol és amikor szükség van rá, növelve műveletei hatékonyságát és minőségét. Együttműködünk önnel világítási igényei kielégítésében, és segítünk intuitív, teljes mértékben funkcionális, csúcsminőségű világítási rendszert kialakítani.

  Többet szeretne tudni?

   

  Ha kérdése vagy kérése van, forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz.