A Philips lighting adatvédelme

A Philips lighting nagyon komolyan veszi az Ön adatainak védelmét.

A személyes adatok védelme kulcsfontosságú elem valamennyi termékünk és szolgáltatásunk fejlesztésében. Mivel a sikeres együttműködéshez kölcsönös bizalom és közös egyetértés szükséges, az Ön személyes adatainak kezelése során teljes átláthatóságra törekszünk.

Üzleti partnereink kiválasztásában, termékeink és szolgáltatásaink kialakításában, valamint az Ön személyes adatainak kezelésében az Ön adatainak tiszteletben tartása vezérel. Adatait az Ön preferenciáinak és üzleti követelményeinek megfelelően kezeljük. Függetlenül attól, hogy Ön fogyasztó, ügyfél vagy üzleti partner, a Philips lighting biztosítja, hogy Ön rendelkezzen az adatai kezelésének, feldolgozásának és tárolásának módja felett.

Globális adatvédelmi irodánk elkötelezett az adatvédelmi és adatvédelemmel kapcsolatos előírások világszintű kezelése iránt. Központi adatvédelmi csapatunk irányítja és támogatja egész vállalatunkat a személyes adatok megbízható felhasználásának előmozdítása és az adatvédelmi követelményeknek való teljes megfelelés biztosítása érdekében.

Ezen a webhelyen részletes információkat találhat arról, hogyan kezeljük a személyes adatokat, válaszokat kaphat az adatvédelmi kérdéseire, valamint információkat találhat arról, hogyan gyakorolhatja jogait fogyasztóként, üzleti ügyfélként vagy a Philips lighting vállalattal kapcsolatban álló magánszemélyként.