További márkák

  Minden helyre,

  minden megoldáshoz

  Megoldás minden helyre. Bemutatkozik a CoreLine termékcsalád

  Legyen szó akár egy új épületről, akár egy meglévő tér felújításáról, a vásárlók elérhető áron keresnek olyan világítási megoldásokat, amelyek egyszerre biztosítják a kiváló minőségű világítást és a jelentős energia- és karbantartásiköltség-megtakarítást. A CoreLine a LED-es megoldásnak köszönheti a kiváló minőségű fénykibocsátását. Akár 50 ezer órás életciklusa révén zavartalanul dolgozhat, és abban is biztos lehet, hogy kevesebbet kell a fényforrások karbantartására költenie.

   

  A CoreLine LED-es fényforrásai mindemellett környezetbarát termékek is. A termékcsalád tagjai a hagyományos fényforrásoknál akár 75%-kal kevesebb energiát is fogyaszthatnak, így a villanyszámla és a CO2-kibocsátás is csökken. Már azzal javul a vállalata fenntarthatósága, ha LED-re vált. Ráadásul a váltás rendkívül egyszerű. A szerelvények kialakításának köszönhetően a meglévő lámpatestek közvetlenül lecserélhetők – így gyakorlatilag nincs szükség költséges újrahuzalozásra vagy a mennyezet átalakítására.

   

  A teljes kínálatot és a CoreLine portfólió minden előnyét a termékcsalád bemutató videójából ismerheti meg.

  Coreline panel

  Számos terület
  vezető újítójaként

  a harmadik fél termékeivel kapcsolatban is magasak az elvárásaink. Ezért választottuk az új CoreLine LED-es lámpatesteket, amelyek megfelelnek a fényminőséggel és költséghatékonysággal kapcsolatos elvárásainknak."

   

  - Günter Obwieser, a Robert Bosch GmbH müncheni gyárának létesítményvezetője

  CoreLine: bemutató

   

  Nézze meg a CoreLine-t teljes pompájában! Vegyen részt a 360°-os interaktív épületbemutatón, így megtekintheti a CoreLine működését a legfontosabb alkalmazási területeken.

   

  Válassza ki a megtekinteni kívánt terméket vagy alkalmazást, vagy járja be az egész épületet. Valóban minden térhez tudunk megoldást ajánlani.

   

  A bemutató megtekintése

  A CoreLine virtuális épületbemutatóról készült pillanatfelvétel
  CoreLine High-bay

  CoreLine – műszaki adatok

   

  Lapozza fel az online termékkatalógust, amelyben a CoreLine termékcsalád minden darabjának teljes körű műszaki leírása is szerepel.

   

  A digitális katalógus megnyitása

  Az egyik CoreLine szerelési videóból származó pillanatkép

  Könnyen szerelhető

   

  Most a saját szemével is láthatja, milyen gyors és egyszerű a CoreLine termékek szerelése. Pillantson bele a különös gonddal összeállított szerelési videókba, amelyek lépésről lépésre ábrázolják a folyamatot.

   

  Az összes termékszerelési videó megtekintése

  alkalmazáscsomag

  Alkalmazáscsomagok

   

  Teljes körű megoldást keres egy adott alkalmazási területre? Újonnan bevezetett alkalmazáscsomagjainkkal mostantól még egyszerűbb a legnépszerűbb világítási alkalmazások és megoldások kiválasztása.

   

  Bővebben

  A  teljes birtoklási
  költség kiszámítása

   

  Az energiafogyasztás csökkentésére, valamint a karbantartási és az üzemi költségek lefaragására irányuló nyomás egyre fokozódik, hogy a vállalat megfeleljen a környezetvédelmi és költségvetési célkitűzéseknek. A világítási megoldás teljes élettartamára vetített összköltségek ismerete egyre fontosabb, mivel egyre szűkebbek a költségvetések, és hosszú távú tervezésre van szükség.

   

  A CoreLine teljes birtoklási költségének (TCO) kiszámításához használatos eszköz

  Esettanulmányok

  MASTER LEDlamp termékek

  általános és kiemelő jellegű világításhoz

  Új értéket teremtünk  közösen


  Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
   

  Válasszon országot az alábbi listáról
  az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

   

  Forgalmazó vagy partner keresése

  Világtérkép

  Elérhetőség

   

  Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

   

  Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.