További márkák

Minden helyre,

minden megoldáshoz

Megoldás minden helyre. Bemutatkozik a CoreLine termékcsalád

Legyen szó akár egy új épületről, akár egy meglévő tér felújításáról, a vásárlók elérhető áron keresnek olyan világítási megoldásokat, amelyek egyszerre biztosítják a kiváló minőségű világítást és a jelentős energia- és karbantartásiköltség-megtakarítást. A CoreLine a LED-es megoldásnak köszönheti a kiváló minőségű fénykibocsátását. Akár 50 ezer órás életciklusa révén zavartalanul dolgozhat, és abban is biztos lehet, hogy kevesebbet kell a fényforrások karbantartására költenie.

 

A CoreLine LED-es fényforrásai mindemellett környezetbarát termékek is. A termékcsalád tagjai a hagyományos fényforrásoknál akár 75%-kal kevesebb energiát is fogyaszthatnak, így a villanyszámla és a CO2-kibocsátás is csökken. Már azzal javul a vállalata fenntarthatósága, ha LED-re vált. Ráadásul a váltás rendkívül egyszerű. A szerelvények kialakításának köszönhetően a meglévő lámpatestek közvetlenül lecserélhetők – így gyakorlatilag nincs szükség költséges újrahuzalozásra vagy a mennyezet átalakítására.

 

A teljes kínálatot és a CoreLine portfólió minden előnyét a termékcsalád bemutató videójából ismerheti meg.

Coreline panel

Számos terület
vezető újítójaként

a harmadik fél termékeivel kapcsolatban is magasak az elvárásaink. Ezért választottuk az új CoreLine LED-es lámpatesteket, amelyek megfelelnek a fényminőséggel és költséghatékonysággal kapcsolatos elvárásainknak."

 

- Günter Obwieser, a Robert Bosch GmbH müncheni gyárának létesítményvezetője

CoreLine: bemutató

 

Nézze meg a CoreLine-t teljes pompájában! Vegyen részt a 360°-os interaktív épületbemutatón, így megtekintheti a CoreLine működését a legfontosabb alkalmazási területeken.

 

Válassza ki a megtekinteni kívánt terméket vagy alkalmazást, vagy járja be az egész épületet. Valóban minden térhez tudunk megoldást ajánlani.

 

A bemutató megtekintése

A CoreLine virtuális épületbemutatóról készült pillanatfelvétel
CoreLine High-bay

CoreLine – műszaki adatok

 

Lapozza fel az online termékkatalógust, amelyben a CoreLine termékcsalád minden darabjának teljes körű műszaki leírása is szerepel.

 

A digitális katalógus megnyitása

Az egyik CoreLine szerelési videóból származó pillanatkép

Könnyen szerelhető

 

Most a saját szemével is láthatja, milyen gyors és egyszerű a CoreLine termékek szerelése. Pillantson bele a különös gonddal összeállított szerelési videókba, amelyek lépésről lépésre ábrázolják a folyamatot.

 

Az összes termékszerelési videó megtekintése

alkalmazáscsomag

Alkalmazáscsomagok

 

Teljes körű megoldást keres egy adott alkalmazási területre? Újonnan bevezetett alkalmazáscsomagjainkkal mostantól még egyszerűbb a legnépszerűbb világítási alkalmazások és megoldások kiválasztása.

 

Bővebben

A  teljes birtoklási
költség kiszámítása

 

Az energiafogyasztás csökkentésére, valamint a karbantartási és az üzemi költségek lefaragására irányuló nyomás egyre fokozódik, hogy a vállalat megfeleljen a környezetvédelmi és költségvetési célkitűzéseknek. A világítási megoldás teljes élettartamára vetített összköltségek ismerete egyre fontosabb, mivel egyre szűkebbek a költségvetések, és hosszú távú tervezésre van szükség.

 

A CoreLine teljes birtoklási költségének (TCO) kiszámításához használatos eszköz

Esettanulmányok

MASTER LEDlamp termékek

általános és kiemelő jellegű világításhoz

Új értéket teremtünk  közösen


Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
 

Válasszon országot az alábbi listáról
az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

 

Forgalmazó vagy partner keresése

Világtérkép

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.