További márkák

Eszközök és
irodalom 

Támogatjuk  
világítási projektjeit 

 

A Philips eszközök széles választékával segíthet Önnek világítási projektjeiben. Minden igényt kielégítünk: a családi házak világításától a nagyszabású ipari világítási rendszerekig mindenhez tudunk az elvárásainak megfelelő eszközt biztosítani.

Világításszimulációs szoftvereinkkel (például a DIALux, Relux és Autodesk 3ds MAX Design rendszerekhez fejlesztett beépülő moduljainkkal) pontosan megtervezheti az Önnek tökéletes világítási módot. Emellett mobilalkalmazásaink közül is választhat, amelyek segítségével útközben is megtudhat minden szükséges információt. Internetes termékkatalógusunk pedig tartalmazza a Philips teljes választékának részletes adatait, így biztos lehet abban, hogy talál az igényeinek megfelelő terméket.

Revit könyvtár

Revit fájlok letöltése a projektjéhez

Revit

A Philips arra törekszik, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsa. Az általunk kínált Revit fájlok fejlesztésekor a rugalmasság volt az elsődleges szempont. Modelljeink skálázhatóak, és létrehoztuk a saját igényei szerinti alakításhoz szükséges tulajdonságokat is.

 

Revit könyvtár

Világításszimulációs szoftver

DIALux, Relux és 3ds Max beépülő modul

Világítástechnikai szoftver

Töltse le innen a legújabb világítástechnikai szoftveres beépülő modulokat a DIALux, Relux és 3ds Max Design tervezőprogramhoz, és könnyítse meg jelentősen önmaga számára a világítási projektjéhez megfelelő világítótest kiválasztását.

 

Világításszimulációs szoftver

Mobilalkalmazásaink

Ismerje meg a LED-ek világát
Ismerje meg a LED-ek világát

Ismerje meg a LED-ek világát

 

A Philips Lighting Egyetem által támogatott Learn LED program segítségével útközben válhat LED-szakértővé, amikor és ahogyan az Önnek megfelel. Megtekintheti oktatóanyagainkat és videóinkat, a szószedetben pedig gyorsan megtalálhatja, amit keres.

Learn LED alkalmazás
Mini300 LED alkalmazás
Mini300 LED alkalmazás

Mini300 LED alkalmazás

 

A mozgásérzékelővel kombinált napfényérzékelő még nagyobb energiamegtakarítást tesz lehetővé. A 2. generációs Mini300 LED alkalmazás olyan vezérlési lehetőségeket ad a felhasználók kezébe, amelyek más világítótestek esetén egyszerűen elképzelhetetlenek.

Mini300 LED 2. generáció
LED switch
LED Road Calculator

LED switch

 

Válassza ki a jelenleg használt lámpát és a cseretípust, és megtudhatja, hogy mennyit takarít meg a LED-re való átállással.

LED switch
HUE – lakossági világítástechnika
HUE lakossági világítástechnika

HUE – lakossági világítástechnika

 

Íme, a Hue alkalmazás. Az otthonában lévő összes Philips színváltó izzó kezelésének bámulatos módja. És mindez elfér a tenyerében. A villanykapcsoló ehhez képest a sötét középkorból származik.
A színváltó izzóval a világítás teljesen új oldalát ismerheti meg. Szabályozható az árnyalat, a kontraszt és a szín, így csak az fantázia szabhat határt az elérhető világítási hangulatoknak. Okos, ösztönszerűen kezelhető és összekapcsolt rendszer. Sokkal több egy egyszerű izzólámpánál.

Lighting Hub alkalmazás

Videók

   

Fontosak a szavak, de gyakran jobb működés közben látni a dolgokat.

 

Tekintse meg videóinkat, amelyek számos jó ötletet és oktatási jellegű tájékoztatást tartalmaznak. Talán egy termékbemutatót szeretne látni? Egy esettanulmányt az Önéhez hasonló egyik projektről? Vagy csak azokat az izgalmas dolgokat, amelyek a világítással elérhetők? Ha kimondottan tetszik, amit lát, iratkozzon fel YouTube-csatornánkra.

 

Az összes videó megtekintése

Új értéket teremtünk együtt


Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
 

Válasszon országot az alábbi listáról
az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

 

Forgalmazó vagy partner keresése

Világtérkép

A Lighting
Akadémia

Gyarapítsa
vállalatát
 

 

Videóink és webináriumaink még jobban bevezetik a fény világába.

 

További tudnivalók

Ismerje meg az OLED-es világítást

Nézze meg videónkat, amely elrepíti az OLED-es világítás világába, és bemutatja, miért érdemes kipróbálni.

Bővebben az OLED-ről

A LED-ek alkalmazása a Reggsnél

Bővebben a LED-ről

A LED segítségével sokféle terv és elképzelés megvalósítható. A legszokatlanabbak is.

Ismerje meg, mire képes a LED-es technika

Luminous Talks

Pillantson bele a legutóbbi New York-i Luminous Talks szimpózium fontosabb eseményeibe.

Tekintse meg a webináriumot.

A Luminous Talks legjobb pillanatai – videó