További márkák

GreenWarehouse

 

Energiatakarékos LED-világítás az ipar és a logisztika számára

 

 

Az eddigi leghatékonyabb raktár

Az ipar és a logisztika számára szükséges egész napi, költséges világítás már a múlté. A GreenWarehouse lehetővé teszi a biztonságos és hatékony, igény szerinti ipari világítást olyan érzékelőknek köszönhetően, amelyek érzékelik az embereket és a járműveket, és automatikusan állítják be a megfelelő fényerőszintet.

 

A GreenWarehouse használható bármilyen méretű, nyitott terű vagy állványzatot használó, új vagy meglévő raktárban és ipari épületben. A hosszú élettartamú, energiatakarékos ipari LED-világítás és a rugalmas fényerő-szabályozási zónák akár 50%-kal* csökkentik az energiaköltségeket.

 

Könnyen telepíthető – egyszerűen cserélje ki a meglévő lámpatesteket. Nincs szükség új kábelre, és a vezeték nélküli vezérlők lehetővé teszik a rendszer egyszerű konfigurálását.

* A GreenWarehouse és fényerő-szabályozás nélküli, hagyományos fénycsöves megoldások összehasonlítása egy 10 000 m2-es területen mérve 10 év alatt.
GreenWarehouse – A raktárok okosabb világítása

Az GreenWarehouse előnyeinek gyors áttekintése

A Philips Lighting GreenWarehouse ipari világítás megtakarítja az energiaköltségek akár 50%-át
Hozzon létre biztonságos és fenntartható létesítményt jelenlétérzékeléssel, amely csak a szükséges tevékenységekhez kapcsolja be a világítást
Szabja testre a világítási zónákat, profilokat és fényerő-szinteket, hogy pontosan a megfelelő fényerőt biztosítsák a csapat hatékony munkavégzéséhez, miközben energiát takarít meg
Csökkentse a karbantartási költségeket hosszú élettartamú LED-világítással, és takarítson meg további energiát csupán 10%-ra szabályozott háttérfénnyel
Építse ki a rendszert gyorsan „plug-and-play” vezeték nélküli szabályozókkal, és egyszerűen konfigurálja újra a világítást, ha a létesítmény elrendezése megváltozik

Mi lehetséges a GreenWarehouse megoldással?

 

A Philips Lighting GreenWarehouse megoldása lehetővé teszi rugalmas fényerő-szabályozási zónák kialakítását, amelyek növelik a biztonságot, a kényelmet és a hatékonyságot mindenki számára.

A rendszer működése


A GreenWarehouse egy teljes ipari világítási rendszer, amelyet a raktár vagy logisztikai létesítmény igényeinek megfelelően konfigurálhat.

A világítási rendszer lehetővé teszi a saját világítási zónák kialakítását, saját fényerőszintek beállítását és meghatározott világításszabályozási minták időtartamának megtervezését. És mivel gyakorlatilag „plug-and-play”, minimális erőfeszítéssel üzembe állítható. A jelenlétérzékelők kétféle módon telepíthetők: külső érzékelők felszerelésével a falra vagy a mennyezetre úgy, hogy azok jobban illeszkedjenek az épület elrendezéséhez, vagy az integrált érzékelőkkel rendelkező lámpatestek kiválasztásával, így nem kell kiegészítő hardvereket felszerelni.

 

Képesek vagyunk a legkorszerűbb megoldásokat kínálni a raktár összes részéhez, beleértve a nyitott területeket, állványos raktárakat és hűtőházakat is. A vezeték nélküli szabályozásnak köszönhetően ezek könnyen kezelhetők és beállíthatók, míg mozgásérzékelőik egyszerűen csökkentik az energiafelhasználást. A csomagot a raktárához igazíthatjuk, legyen az bármilyen méretű, így a rendszer teljes mértékben skálázható. 

GreenWarehouse-kompatibilis lámpatestek

Philips Lighting GentleSpace gen 2: rendkívül energiatakarékos csarnokvilágítás

GentleSpace gen 2

 

Takarítson meg pénzt ezzel az ágazatvezető energiahatékony lámpatesttel, amely rugalmas lehetőségeket nyújt a csarnokvilágításhoz, és lehetővé teszi egy központi vészhálózati PSED kialakítását.

A Philips Lighting GreenUp Highbay megoldása: energiatakarékos LED-csarnokvilágítás magas mennyezetű ipari létesítmények számára

GreenUp Highbay  


Javítsa a működési hatékonyságot magas mennyezetű ipari létesítményében 400 W-os HID-lámpák lecserélésével T5 6 x 54 W-os csarnokvilágítási lámpákra. A vezeték nélküli GreenUp Hightbay megoldás jelenlétérzékeléssel és kézi távvezérlővel akár 88%-kal csökkenti az energiahasználatot.
A Philips Lighting GreenPerform Highbay megoldása: energiatakarékos csarnokvilágítás magas polcokhoz tervezett LED-optikával

GreenPerform Highbay


Érjen el gyors energiamegtakarítást a 250 és 400 W-os HID csarnokvilágítási lámpák lecserélésével a magas polcokhoz tervezett LED-optikákra. Ezek a kifejezetten a raktárok függőlegesen síkjainak megvilágítására megtervezett lámpák optimális láthatóságot biztosítanak minden körülmény között.
Philips Lighting GreenPerform Batten: energiatakarékos, hosszú élettartamú, vezeték nélkül vezérelhető ipari LED-lámpák

GreenPerform Batten


Takarítsa meg a hagyományos T8 típusú szabadonsugárzók fogyasztásának akár 50%-át hosszú élettartamú ipari LED-lámpákkal, amelyeket egy távvezérlővel szabályozhat.
Philips Lighting Maxos fusion: csökkentse a raktárvilágítási költségeket egy sínes, beépített érzékelőkkel ellátott LED-rendszerrel

Maxos fusion


Érjen el kiváló fényminőséget kevesebb szerelvénnyel, és csökkentse a raktárvilágítási költségeket több mint 50%-kal a fénycsövekhez képest. Ennek a sínes LED-rendszernek a beépített érzékelői adatokat gyűjtenek a raktár használatáról, így lehetővé teszik a további hatékonysági javításokat. 
Philips Lighting Pacific LED: robusztus vízálló lámpatestek, melyek kiváló minőségű fehér fényt biztosítanak a raktárban

Pacific LED  


Biztosítson kiváló minőségű fehér fényt olyan robusztus és vízálló lámpatestekkel, amelyek minimalizálják a tükröződést, és könnyen telepíthetők az intelligens végsapkák miatt. 

GreenWarehouse-szolgáltatások

élettartam-szolgáltatások

Élettartam-szolgáltatások

Védje a befektetését a Philips Lighting egyéni szolgáltatáscsomagjával, amely hosszú távú karbantartást és problémamentes üzemeltetést biztosít.

Esettanulmányok

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha kérdése vagy kérése van,
forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz

Fedezzen fel más, ipari épületekbe szánt világítási rendszereket