További márkák

Az első intelligens

„plug-and-play” világítótest

Az első intelligens világítótest problémamentes kapcsolatra tervezve

 

Az új Iridium gen3 család neoklasszikus formája biztosítja, hogy a világítótest tökéletes beilleszkedjen a lakóövezeti és közúti környezetekbe. Az Iridium család kerek formája által ihletett új Iridium gen3 a legújabb LED-es technikát kínálja hagyományos formavilág mellett.

Az Iridium gen3 bemutató videójának megtekintése

 

Az Iridium gen3 az első intelligens világítótest, amelyet problémamentes kapcsolatra terveztünk. Az üzembe helyezés teljesen zökkenőmentes – csak fel kell szerelni a világítótestet, amely máris távvezérelhető a CityTouch világításkezelő platformról. A világítás távvezérlése pofonegyszerű lett!

Betegszobában működő világítási rendszer.

Az Iridium gen3 CityTouch Ready világítótest

 

Az Iridium gen3 intelligens világítótest az IntelligentCity rendszer eleme, amely gond nélkül összekapcsolható a CityTouch rendszerrel úgy, hogy minden adatot a világítótest gyűjt össze, így nincs szükség további eszközökre. A vezérlés közvetlenül a nyilvános mobiltelefon-hálózaton keresztül zajlik. Pozitív mellékhatása, hogy nincs szükség külön karbantartásra. Szolgáltatásunk emellett tartalmazza a teljes kapcsolatfelügyeletet, így az ügyfél mentesül ezen feladatok alól. Amint csatlakoztatták az áramellátáshoz, a világítótest pontos földrajzi helye automatikusan megjelenik a CityTouch-térképen, a rendszer pedig importálja az összes eszközt, így ezután távvezérelni lehet őket a CityTouch LightWave segítségével.

 

Az IntelligentCity részletesebb bemutatása

Oldalirányú felszerelés
Oszlopfejre történő felszerelés CityTouch LightWave rendszerrel
Egyszerű felszerelés 3 lépésben az újszerű bekötőcsapnak köszönhetően.

Az Iridium gen3 áttekintése

 

 

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.