Jobb világítás,

eredményesebb tanulás

SchoolVision világítás

A mai, versenyre épülő világban alapvető fontosságú, hogy a gyermekek a lehető legjobb feltételekkel induljanak el az életben. Ez optimális tanulási környezet megteremtését jelenti az iskolákban, ahol a gyerekek nyugodtan és összeszedetten tanulhatnak, és a tanárok hatékonyan végezhetik munkájukat.

 

A SchoolVision kifejezzen erre a célra lett kifejlesztve. Különlegesen kalibrált fényspektrumot szolgáltat, amely segíti a gyerekek összpontosítását, és alkalmazkodik a különböző osztálytermi tevékenységekhez. Az eredmény olyan tanulási környezet, amelyben a gyerekek figyelmesek, és a tanárok hatékonyan oktathatnak.

Tanuló

Tudományosan alátámasztva

 

A SchoolVision világításon független vizsgálatot végzett a németországi Hamburg önkormányzata és az Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf. Összesen 166 diák és 18 tanár vett részt az egy évig tartó tudományon kísérletben, amely jelentős javulást mutatott ki a tanulók teljesítményében.

A hagyományos világítás mellett tanuló gyerekekkel összehasonlítva a SchoolVision világítás mellett tanulóknak javult az összpontosításuk és a viselkedésük, és hosszabb ideig voltak képesek figyelni. Emellett gyorsabban olvastak, és kevesebb hibát ejtettek.

 

A számok önmagukért beszélnek:

  • Olvasási sebesség – 35%-os növekedés
  • Hibák gyakorisága – 45%-os csökkenés
  • Hiperaktív viselkedés – 76%-os csökkenés

A SchoolVision működése

 

A SchoolVision esetében négyféle fénybeállítás közül választhatnak a tanárok a napszaknak és a tevékenységnek megfelelően. Ezek a beállítások a napfény természetes változását utánozzák, amelyre az emberi test reagál, és ami bizonyítottan elősegítette a gyerekek összpontosításának és éberségének fenntartását. A választási lehetőségek a következők:

 

  • Normál – normál fényerő és színárnyalat, a szokásos tanóra körülményeit állítja be.
  • Összpontosítás – a legnagyobb fényerő és hideg színárnyalat, az összpontosítást segíti a teszteknél.
  • Energia – nagy fényerő, rendkívül hideg színárnyalat, éberen tartja a gyerekeket reggel és ebéd után.
  • Nyugalom – normál fényerő, meleg színárnyalat, megnyugtatja a hiperaktív osztályt.

 

A SchoolVision által előállított fényerőszintek megfelelnek minden világítási normának. Emellett az elavult világítási rendszerek erre való lecserélése akár 57%-os energiamegtakarítást is eredményezhet.

Tanár

Immár segíthetek
az osztályom

tanulóinak, kezelni az aktivitási szintjeiket, hogy minden tanítási napon a legjobb teljesítményt érjék el. A SchoolVision rendszerrel könnyebb az összpontosítás, így jobb tanulmányi eredményeket érnek el.”

 

 

– Tamara Voorjans, Wintelre általános iskola, Hollandia

 

Mindig kerestem    azokat a módszereket,

amelyekkel javítható iskolánk teljesítménye és hírneve korlátozott költségvetésünk mellett. A SchoolVision rendszerrel mérhetően jobb eredményeket értünk el, és az iskola képes kiemelkedő tanulási környezetet biztosítani, amely a legjobb indulás a tanulóknak.”

 

– Jane van der Heijden, Wintelre általános iskola, Hollandia

Igazgató

Esettanulmányok

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.