További márkák

Kényelmes és fenntartható

alagút-világítás

Boxem alagút,
Zwolle, Hollandia


A TotalTunnel a Philips átfogó megoldása alagutak megvilágításához. Lehetővé teszi, hogy a Philips LED-es szakértelmét testreszabott megoldásokban kínálja ügyfeleinek.
TotalTunnel rendszer a Boxem alagútnál

Olyan
megbízható

partnert kerestünk, amely nagy tapasztalattal rendelkezik az alagutak megvilágításában. És megtaláltuk a legjobbat.”
TotalTunnel rendszer a Boxem alagútnál

A feladat

 

A Boxem alagút nemrég készült el egy tartományi út és egy csatorna kereszteződésénél. Egycsöves alagútként tervezték két forgalmi sávval. Az alagutat a Philips TotalTunnel rendszerével látták el, és a Philips legkorszerűbb FlowStar LED-es lámpatesteivel és TunneLogic vezérlőrendszerével szerelték fel.

alagútkijárat

A megfelelő világítás

 

A TunneLogic segítségével rugalmas fényerő-szabályozásra optimalizált FlowStar kiépítésének és a FlowStar hosszú élettartamának köszönhetően évente 34%-os energiamegtakarítást érünk más alagút-világítási rendszerekhez képest.

A LED-ek hosszabb élettartama miatt a világítás szinte nem igényel karbantartást. Ez időt és pénzt takarít meg, és csökkenti a forgalomeltereléseket, mivel az alagutat a karbantartás idejére le kell zárni.

Előnyök

alagútkijárat
  • FlowStar Large
    FlowStar Large
    Az alagútkezelők olyan LED-es megoldásokat keresnek mind a belső, mind pedig a külső világításhoz, amelyek előnyt nyújtanak a költségek, biztonság és rendelkezésre állás terén a te...
tunnel logic

TunneLogic

A TunneLogic kifejezetten a LED-es technikára tervezett alagút-vezérlési és -felügyeleti rendszer.

 

A termék megtekintése

A csapat

Overijssel tartomány

Zwolle önkormányzata

Kapcsolódó esetek