Ön most a Philips világítástechnikai weboldalát nézi. Honosított verzió is rendelkezésére áll.
Javaslatok

  Minőségi szabadtéri időtöltés

  A funkcionális és stílusos kültéri világítás minden napszakban tündöklővé teszi a kertet

  Világítás kertekbe és erkélyekre


  Minél jobb a kerti és kültéri világítás, annál több időt tölthet élvezetesen a szabadban. Szabadtéri bulit tarthat, vagy kiülhet egy jó könyvvel. Legyen szó nagy kertről vagy kis erkélyről, a megfelelő világítás megfelelő környezetet teremt a barátokkal vagy a családdal közös szabadtéri időtöltéshez.
  icon_energysaving_outdoor

  Könnyen felszerelhető


  Egy lámpatest felszerelése nem feltétlenül nehéz feladat. A Philips kültéri lámpái esetén biztos lehet benne, hogy a lehető legegyszerűbb megoldást választotta. Kültéri lámpáink három egyszerű lépésben felszerelhetők. És ezt nem csak mi állítjuk. Akik felszerelték már valamelyik termékünket, mind elismerik, hogy könnyű őket telepíteni.*


  (*Forrás: a Franciaországban végzett 2015-ös házi felhasználási teszt (Home Usage Test France))

  Icon_LEDincluded_outdoor

  Látványos fényminőség


  Egy tökéletes nap tökéletes befejezéseként nyújtózzon el, és lazítson a megnyugtató fehér fény lágy ragyogásában. A fehér fény elősegíti az esti pihenést, és élvezetesebbé teszi a szabadtéri tartózkodást. Kültéri lámpáink egyenletes, 2700 Kelvin színhőmérsékletű melegfehér vagy 4000 Kelvin színhőmérsékletű hidegfényt bocsátanak ki. 
  Icon_high-quality_outdoor

  Stílusformáló kerti világítás


  A kerti világítással a szabadtéren is érvényre juttathatja stílusérzékét. Modern vagy hagyományos kialakítású lámpatesteinkkel kiegészítheti kertje megjelenését, és megfelelő világítást biztosíthat minden alkalomra. A kiemelkedő minőségű anyagok és a kiváló formatervezés stílust ad a kert képéhez.

  Próbálja ki az Önnek tetsző világítást egy virtuális kertben!

  Kültéri világítás megtervezése – tippek

  Közvetett világítást használjon a kertben

  A közvetett világítás kiválóan alkalmas a hangulatteremtésre, míg a közvetlen világítás inkább funkcionális célokat szolgál. Rejtse el a lámpatesteket a bokrok közé vagy a sövénybe, vagy a lámpák fényét a terasz falára irányítva érje el a kívánt hatást. Mindig ügyeljen arra, hogy a fény ne világítson a látogatók szemébe, hogy ne vakítsa el őket.

  A LED-es kerti világítás mesebeli hangulatot teremt

  A kert méreteitől függően extra kerti világításra is szüksége lehet. Lehetőleg LED-es fényforrásokat válasszon, mivel ezek tartósabbak és energiatakarékosabbak, mint a hagyományos izzók. A Philips napelemes kerti lámpái napközben eltárolják a nap energiáját, hogy Ön éjjel sokáig élvezhesse a csodás hangulatvilágítást. 

  A Philips Abelia lámpást bárhová könnyedén magával viheti. Gyertyafényű és erősebb fényű üzemmódban is gondoskodik az erkély és a kert hangulatvilágításáról.

  Hogyan érdemes elhelyezni a kültéri világítást?

   

  Közvetett világítást használjon a kertben.

   

  Ahhoz, hogy a világítás mind biztonsági, mind kényelmi szempontból megfelelően működjön, nagyon fontos, hogy megfelelően pozícionálja a kültéri lámpákat. A következő területeket mindenképpen célszerű megvilágítani éjszakára:

  • a bejárati ajtókat
  • a garázs környékét
  •  a ház sarkait
  Abelia
  Sötétben is könnyen megtalálja a kulcsát?