Ön most a Philips világítástechnikai weboldalát nézi. Honosított verzió is rendelkezésére áll.
Javaslatok

  Kültéri világítás, ahol és amikor kell

  A megfelelő világítás segítségével sötétben is könnyen tájékozódhat

  Mozgásérzékelős lámpák a Philipstől

  Tudjon meg többet a Philips mozgásérzékelős technológiáról

   

  Hogyan találja meg a kulcsát, ha sötét van? Hogyan láthatja, ki áll az ajtóban? Vagy hogyan biztosíthatja, hogy ne essen át semmin a napi teendők végzése közben? Tekintse meg, hogyan segít mindebben a mozgásérzékelős technológia!

  Hogyan lehet energiát megtakarítani a világítással?
  icon_energysaving_outdoor
  Egyszerűen. A mozgásérzékelők alacsonyan tartják a kerti világítás energiaköltségét, és a szomszédok sem panaszkodhatnak amiatt, hogy nem tudnak aludni a kerti lámpáktól. Mi több, ha napelemes LED-es szabadtéri világítást alkalmaz, akkor egy fillért sem kell fizetnie a külső részek megvilágításáért.
  Világítással javítható a biztonság?
  icon_lock
  Igen. Sötétedés után a kültéri világítás csökkentheti annak esélyét, hogy betörjenek a házba, így a tulajdonos nyugodtabban alhat. Ezért érzik magukat általában nagyobb biztonságban azok a háztulajdonosok, akik megfelelő kültéri világítást, például bejárati vagy külső fali világítást szereltek fel.
  Hogyan célszerű elhelyezni a kültéri biztonsági világítást?
  icon_lock

  A megfelelő működés biztosítása érdekében nagyon fontos, hogy megfelelően pozícionálja a kültéri világítást – mind biztonsági, mind kényelmi szempontból. A következő területeket mindenképpen célszerű megvilágítani éjszakára:

   

  – a bejárati ajtókat
  – a garázs környékét

  – a ház sarkait

  Hogyan működik a mozgásérzékelő?
  mozgásérzékelő
  Kültéri lámpáink infravörös (PIR) mozgásérzékelővel vannak felszerelve, amelyek észlelik a mozgást. Ezek a fényforrások nagyon energiatakarékosak, mivel csak akkor világítanak, ha van valaki az érzékelő hatósugarában. 
  Milyen távolságból észlelik az érzékelők a mozgást?
  icon_motion-sensor_outdoor
  Biztonsági világításaink úgy lettek kialakítva, hogy 10 méteren belül észleljék a mozgást. Így kényelmesen megvilágíthatja az útját éjjel, miközben energiát takarít meg azáltal, hogy csak akkor és ott kapcsolnak fel a lámpák, amikor és ahol kell.
  Nehéz üzembe helyezni?
  könnyen felszerelhető
  A legkevésbé sem. Az egyszerű beállítási eljárással könnyedén megadhatja, hogy az automata érzékelő mikor és mennyi időre kapcsolja be a lámpákat. Ha pedig hosszabb ideig szeretné bekapcsolva hagyni a világítást, akkor egyszerűen kiiktathatja az érzékelőket.

  Napenergia a Philipstől

  Próbálja ki a Philips napelemes LED-technológiáját!

  A Philips napelemes kerti lámpái kiváló minőségű napkollektorokkal és LED-fényforrásokkal vannak felszerelve, hogy minél több napenergiát gyűjtsenek és minél tovább világítsanak. A világítási idő attól függ, hogy mennyi napfény éri a napkollektort. Ez jó időben akár 6 órányi ingyenes világítást is biztosíthat. Az energiatakarékos funkciók, mint a ki- és bekapcsolás vagy a mozgásérzékelő, gondoskodnak arról, hogy a kültéri terület az év bármely szakában jól meg legyen világítva.
  Abelia
  Nehéz felszerelni?
  Icon_no-wires_outdoor
  Egyáltalán nem. A Philips napelemes kültéri lámpái esetén semmilyen nehézséget vagy problémát nem okoz a szabadtéri világítás telepítése. Mindössze pár perc alatt elhelyezheti őket a kertben, még akkor is, ha korábban soha nem szerelt fel kültéri lámpát. Mivel nem igényelnek hálózati tápkábelt, nem kell aggódnia amiatt, hogy van-e a közelben konnektor, így gyorsan és egyszerűen elhelyezheti őket.
  A napelemes lámpák a legenergiatakarékosabbak?
  icon_energysaving_outdoor
  Igen. A Philips napelemes kerti lámpái a napból nyert energiát alakítják ragyogó fénnyé, így egyáltalán nem növelik az áramszámlát. A tartós anyagból készült, szép formájú, energiatakarékos kerti és kültéri lámpák akár 25 évig is használhatók, így sok éven át élvezheti a napfényből nyert, ingyenes energiát.  
  Elegendő fényt adnak a napelemes lámpák?
  Icon_LEDincluded_outdoor
  A Philips napelemes kerti lámpák akár 100 lumen erősségű fényt is tudnak biztosítani, ami elegendő egy meghatározott munkaterület, illetve a kert vagy az épület egyes részeinek megvilágítására.

  Jobb kültéri világítással szeretné emelni kertje fényét?