Javaslatok

  Mennyezeti LED-lámpa ventilátorral

  Mennyezeti lámpa

  Bliss, Aranysárga 8719514334489 Hasonló termékek
  • Egyetlen lámpatest. Az Ön villanykapcsolója. Három beállítás.

   8719514334489

   Mennyezeti LED-lámpa ventilátorral

   Mennyezeti lámpa

   8719514334489 Hasonló termékek

   Kombinálja a testreszabható fényt a ventilátor nyújtotta kellemes hűtéssel a behúzható lapátú Philips mennyezeti LED-lámpával, amelyhez távirányítót is mellékelünk! Átlátszó lapátjai vannak, amelyek használaton kívül visszahúzódnak, és három SceneSwitch fénybeállítással rendelkezik, amelyekkel bármilyen térben megteremthető a tökéletes hangulat. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Egyetlen lámpatest. Az Ön villanykapcsolója. Három beállítás.

  • A Philips visszahúzható mennyezeti ventilátor és LED-lámpa erős és mégis kellemes fénnyel világítja meg otthonát, amelyet a mellékelt távirányítóval vagy fali kapcsolóval vezérelhet.

   A Philips visszahúzható mennyezeti ventilátor és LED-lámpa erős és mégis kellemes fénnyel világítja meg otthonát, amelyet a mellékelt távirányítóval vagy fali kapcsolóval vezérelhet.

  • A Philips visszahúzható mennyezeti ventilátort és LED-lámpát szigorú biztonsági teszteknek vetettük alá, és más fontos biztonsági funkciók mellett cseppálló csavarokat és masszív kialakítást kapott.

   A Philips visszahúzható mennyezeti ventilátort és LED-lámpát szigorú biztonsági teszteknek vetettük alá, és más fontos biztonsági funkciók mellett cseppálló csavarokat és masszív kialakítást kapott.

  • A Philips visszahúzható mennyezeti ventilátor és LED-lámpa csendes motorja zaj nélkül keringteti a szoba levegőjét.

   A Philips visszahúzható mennyezeti ventilátor és LED-lámpa csendes motorja zaj nélkül keringteti a szoba levegőjét.

  • Felejtse el a mennyezeten forgó árnyékokat: ennek a ventilátornak átlátszó lapátjai vannak, amelyeket vissza lehet húzni a lámpába, így nem láthatók, amikor nincsenek használatban.

   Felejtse el a mennyezeten forgó árnyékokat: ennek a ventilátornak átlátszó lapátjai vannak, amelyeket vissza lehet húzni a lámpába, így nem láthatók, amikor nincsenek használatban.

  • Kényelmes időzítés

   Öt különböző, távirányítóval állítható időzítés közül választhat, így tetszés szerinti időpontban kikapcsolhatja a világítást.

  • A Philips visszahúzható mennyezeti ventilátort és LED-lámpát úgy terveztük, hogy erős és folyamatos légáramlást keltsen. Önmagában vagy a gyorsabb hűtés érdekében légkondicionálóval együtt is használhatja.

   A Philips visszahúzható mennyezeti ventilátort és LED-lámpát úgy terveztük, hogy erős és folyamatos légáramlást keltsen. Önmagában vagy a gyorsabb hűtés érdekében légkondicionálóval együtt is használhatja.

  • A távirányító segítségével könnyedén vezérelheti a mennyezeti ventilátor és a lámpa minden funkcióját. Be- vagy kikapcsolhatja a lámpát vagy a ventilátort, választhat a három ventilátorsebesség közül, válthat a SceneSwitch fénybeállítások között, használja a zseblámpa funkciót, vagy beállíthatja az öt időzítés valamelyikét.

   A távirányító segítségével könnyedén vezérelheti a mennyezeti ventilátor és a lámpa minden funkcióját. Be- vagy kikapcsolhatja a lámpát vagy a ventilátort, választhat a három ventilátorsebesség közül, válthat a SceneSwitch fénybeállítások között, használja a zseblámpa funkciót, vagy beállíthatja az öt időzítés valamelyikét.

  Összes specifikációt mutat
  • Szemnyugtató hatású. Látogasson el a www.philips.com/eyecomfort weboldalra, ahol tájékozódhat a villogást, a stroboszkóphatást, valamint a többi kritériumot és termékadatot illetően.