Javaslatok

  Mennyezeti lámpák

  Canaval mennyezeti lámpa, 12 W

  2700 K, Fehér, Fényerő-szabályozható;SceneSwitch;Vízálló 8719514326866 Hasonló termékek
  • Egyetlen lámpatest. Az Ön villanykapcsolója. Három beállítás.

   8719514326866

   Mennyezeti lámpák

   Canaval mennyezeti lámpa, 12 W

   8719514326866 Hasonló termékek

   Teremtse meg a megfelelő hangulatot a fényerő változtatásával! A Philips SceneSwitch LED-es mennyezeti lámpa három fényerősségi beállítást tesz lehetővé, amelyek tökéletesek minden pillanathoz. Nincs szükség fényerő-szabályozóra vagy más eszközökre – csak a már meglévő kapcsolójára. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Egyetlen lámpatest. Az Ön villanykapcsolója. Három beállítás.

  • EyeComfort - a fény, amely megkönnyebbülést jelent a szemnek.

   A rossz minőségű fény szemfáradást okozhat. Mivel időnk jelentős részét beltéren töltjük, otthonunk megfelelő megvilágítása fontosabb, mint valaha. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy termékeink megfelelnek az Eyecomfort követelményeknek, olyan szigorú teszteknek vetettük alá őket, mint a villanó, villogó, vakító fény, valamint a színvisszaadási vagy fényerő-szabályozási tesztek.

  • Könnyű beállítás

   Nincs több gond a telepítéssel. Egyszerűen csak fel kell akasztani vagy rögzíteni a falra vagy a mennyezetre, csatlakoztatni az áramforráshoz, és a lámpatest máris világításra kész.

  • Nedvességálló

   A nedvességáll kialakításnak köszönhetően a terméket használhatja fürdőszobában, konyhában, erkélyen vagy más olyan helyeken, ahol a nedvesség lecsapódhat.

  • Egyenletes fényeloszlás

   A fény egyenletesen világítja meg az egész szobát.

  Összes specifikációt mutat
  • Szemnyugtató hatású. Látogasson el a www.philips.com/eyecomfort weboldalra, ahol tájékozódhat a villogást, a stroboszkóphatást, valamint a többi kritériumot és termékadatot illetően.