Ön most a Philips világítástechnikai weboldalát nézi. Honosított verzió is rendelkezésére áll.
Javaslatok

  Tapasztalja meg a meleg fehér LED-es világítás szépségét

  A meleg fehér fény segít kellemes hangulatot teremteni

  Napjaink LED-jei a melegségről szólnak. A Philips LED-izzók csodálatos meleg fényt sugároznak, attól a pillanattól kezdve, ahogy bekapcsolja őket.

   

  Akár a nappalit szeretné hangulatossá tenni, akár a konyhai munkákhoz szeretne megfelelő világítást, a Philips LED-ek megoldást nyújtanak. A megszokott izzó formák és az azonnali ragyogás révén kellemes környezetet teremthet az otthona bármely helyiségében.

   

  [Tudta, hogy] tulajdonképpen a színhőmérséklet teszi a fényérzetet meleggé vagy hideggé [?] – az alacsonyabb színhőmérséklet melegebb, pihentetőbb fényt biztosít, a magasabb színhőmérséklet pedig hűvösebb, dinamikusabb fényt bocsát ki. A Philips LED-technológia lehetővé teszi, hogy anélkül élvezze LED-fényt, hogy feláldozná a megszokott fényminőséget. Tudjon meg többet az alábbi színcsúszka segítségével

  Válassza ki a LED-színt

  Ki kell cserélni egy izzó? Válassza ki az önnek tetsző színhőmérsékletet

   

  Ha szeretne egy hangulatos, biztonságos és kellemes otthoni légkört teremteni, keresse a 2700 K színhőmérsékletű lámpatesteket vagy izzókat.

   

  Ha többet szeretne erről tudni, nézze meg a jobbra levő videót, vagy keresse fel a színhőmérsékletekről szóló Wiki útmutatót.

   

  meleg LED-fény

  Népszerű meleg fehér LED-es izzók és spotlámpák

  Népszerű lámpák meleg fehér LED-ekkel