További márkák

 

Látványra tervezve
be- és kikapcsolva is remekül néz ki

Válassza a klasszikus megjelenést LED-del

A Philips LEDClassic fényforrások segítségével új technológiával rendelkező klasszikus belső teret hozhat létre. A tartós LED-technológia előnyeivel rendelkező hagyományos izzót idéző fényforrás a jól ismert és kedvelt formákban kapható. A hagyományos izzókhoz képest 80%-kal kevesebb energiát fogyasztanak és tízszer hosszabb az élettartamuk.   

Hasonlítsa össze a különbségeket

Népszerű termékek

Rivaldafényben

Tudnivalók, wiki és oktatóanyag

Tudnivalók, wiki és oktatóanyag

A látszólag végtelen lehetőségek tárházából kihívás lehet a megfelelő izzó kiválasztása. A lehetőségek áttekintéséhez tekintse meg világítási oktatóanyagainkat.  
A megfelelő világítással mindent elérhet

A megfelelő világítással mindent elérhet

Akár megfelelő hangulatot szeretne teremteni, akár egy feladat elvégzéséhez szeretné megtalálni a tökéletes fényt, vagy ragyogó fényhatásokkal szeretne díszíteni és személyre szabott világítási élményt létrehozni, a Philips bemutatja, hogy milyen hatással lehet a megfelelő fény az otthonára és az életére, és megkönnyíti az aktuális igényeinek megfelelő világítás kiválasztását.
A fényerő-szabályozók kompatibilitása

A fényerő-szabályozók kompatibilitása 

Kompatibilitási táblázatunk segítségével találja meg szabályozható fényerejű LED-es fényforrásaihoz és kompakt fénycsöveihez a megfelelő fényerő-szabályozót, és élvezze a kívánt kevés vagy sok fényt.