Ön most a Philips világítástechnikai weboldalát nézi. Honosított verzió is rendelkezésére áll.
Javaslatok

   

  Látványra tervezve
  be- és kikapcsolva is remekül néz ki

  Válassza a klasszikus megjelenést LED-del

  A Philips LEDClassic fényforrások segítségével új technológiával rendelkező klasszikus belső teret hozhat létre. A tartós LED-technológia előnyeivel rendelkező hagyományos izzót idéző fényforrás a jól ismert és kedvelt formákban kapható. A hagyományos izzókhoz képest 80%-kal kevesebb energiát fogyasztanak és tízszer hosszabb az élettartamuk.   

  Hasonlítsa össze a különbségeket

  Népszerű termékek

  Rivaldafényben

  Tudnivalók, wiki és oktatóanyag

  Tudnivalók, wiki és oktatóanyag

  A látszólag végtelen lehetőségek tárházából kihívás lehet a megfelelő izzó kiválasztása. A lehetőségek áttekintéséhez tekintse meg világítási oktatóanyagainkat.  
  A megfelelő világítással mindent elérhet

  A megfelelő világítással mindent elérhet

  Akár megfelelő hangulatot szeretne teremteni, akár egy feladat elvégzéséhez szeretné megtalálni a tökéletes fényt, vagy ragyogó fényhatásokkal szeretne díszíteni és személyre szabott világítási élményt létrehozni, a Philips bemutatja, hogy milyen hatással lehet a megfelelő fény az otthonára és az életére, és megkönnyíti az aktuális igényeinek megfelelő világítás kiválasztását.
  A fényerő-szabályozók kompatibilitása

  A fényerő-szabályozók kompatibilitása 

  Kompatibilitási táblázatunk segítségével találja meg szabályozható fényerejű LED-es fényforrásaihoz és kompakt fénycsöveihez a megfelelő fényerő-szabályozót, és élvezze a kívánt kevés vagy sok fényt.