Ön most a Philips világítástechnikai weboldalát nézi. Honosított verzió is rendelkezésére áll.
Javaslatok

   Nappali világítás a Philipstől

   Miért a Philipset válassza a nappali megvilágításához?

    

   A nappali a lakás lelke. Sokféle pillanatot élünk itt át: kikapcsolódunk a barátaink társaságában, tévét nézünk a kanapéról, dolgozunk vagy éppen étkezünk. Megmutathatjuk Önnek, hogyan igazítsa a világítást a különböző tevékenységekhez, a ragyogó mennyezeti világítástól kezdve az otthonos fényt árasztó nappali lámpákig, hogy bármit is csináljon, a nappali megvilágítása tökéletes környezetet teremtsen.

   Philips myLiving RING

   Függeszték

   Káprázatos hatást érhet el nappalijában ezzel a függesztett lámpával, amely fel- és lekapcsolt állapotában is modern játékosságot csempész a helyiségbe.
   Pipa ikon
   Stílusos és barátságos környezetet teremt
   Pipa ikon
   Kiváló minőségű anyagokból készült
   Pipa ikon
   Csodálatos fényhatást kelt
   Philips RING lámpa 4091331PN

   Ötletek a nappali megvilágításához – az otthonos hangulatért

    

   A nappali világításának sokféle helyzethez kell igazodnia, hiszen a különböző alkalmak különböző megvilágítást kívánnak. A mennyezeti lámpa adja a nappali tökéletes megvilágításának alapját. Ebben a környezetben jó szolgálatot tesz egy szabályozható lámpa, amellyel különböző fényárnyalatokat érhetünk el a ragyogó fehér fénytől a barátságos, meleg fényig. Ehhez LED-es lámpákat ajánlunk, amelyek lágy, fehér fényt biztosítanak, szabályozhatók és energiatakarékosak. Igen hasznos a mennyezeti lámpa, ha játszunk, takarítunk vagy dolgozunk. Ha melegebb hangulatú szobát szeretne, kiegészítheti a világítást a következőkkel:

    

   • asztali lámpák az étkezőasztalra, az ablakpárkányokra vagy a polcokra;
   • állólámpák a kanapé vagy az olvasófotel mellé;
   • fali világítás a tükrök, festmények, szobrok közelébe;
   • beépített világítás, például könyvespolcok esetén.

   A legjobb megoldás a nappaliba – Az előnyök gyors áttekintése

   5 éves jótállás
   A lámpához tartozó 2 év garancia mellett a Philips  5 éves jótállást kínál a LED-rendszerre, vagyis a LED-modulra és a lámpában levő vezérlőre.
   A fény színhőmérséklete
   A fény különböző színhőmérsékletű lehet, amit Kelvin-fokban (K) mérnek. Az alacsonyabb kelvinértékű lámpák meleg, barátságosabb fényt adnak, míg a magasabb kelvinértékűek fénye hideg, élénkítőbb hatású. Ez a Philips-lámpa meleg fehér fényével barátságos légkört teremt.
   Philips energiatakarékos lámpa
   Ez a Philips energiatakarékos lámpa kevesebb áramot fogyaszt a hagyományos fényforrásokhoz képest, így Ön pénzt takaríthat meg az áramszámlán, és egyben a környezetért is tesz.
   LED 15 év átlagos használat
   Megbízható fényforrás. Ez a Philips LED-lámpa 15 000 órás élettartamú beépített LED-ekkel rendelkezik (ez 15 évnek felel meg átlagos, napi 3 órás használat és legalább 13 000 kapcsolási ciklus mellett). Olyan megnyugtató érzés, hogy nem kell aggódnia a karbantartás és az izzócsere miatt, miközben tökéletes fényviszonyokat teremt otthonában.

   A nappali megvilágítása

    

   A nappalilámpák nemcsak világosságot teremtenek; a fényük dekoratív is lehet. A tökéletes nappalivilágítással kiemelheti a díszleteket, és a szobabelső részévé teheti a világítást. A nappali megvilágításának különböző követelményeknek kell megfelelnie a szoba méretétől függően; egy világos bútorzatú helyiség kevesebb fényt igényel, mint egy sötétebb szoba, a közvetett világítás pedig otthonos légkört teremt.

    

   A nappali egyben ebédlő is? Akkor érdemes egy szabályozható lámpát függeszteni az asztal fölé. Így az igényeknek megfelelően változtathatja a világítást, legyen szó vacsoráról, játékpartiról vagy munkáról. A tükrökkel vagy festményekkel kombinált fali világítás segítségével barátságos légkört teremthet; ezt a célt szolgálják az ablakpárkányokon, polcokon vagy kisasztalokon elhelyezett asztali lámpák is.

   A nappali világításának megtervezése – tippek

   Képkocka a Philips nappali videójából

   Tekintse meg, hogyan teremt tökéletes hangulatot a nappaliban a Philips WarmGlow!

   Pipa ikon
   Helyezzen egy állólámpát az olvasófotel mögé, hogy elég fényt biztosítson kedvenc könyvei olvasásához. SceneSwitch termékeink segítségével 3 különféle látványt teremthet a ragyogó megvilágítástól az otthonos derengésig, méghozzá fényerő-szabályozó nélkül.
   Pipa ikon
   Mennyezeti szpotlámpákkal kiemelheti a festményeket és a fényképeket. Bármilyen fényerőre állítja őket, a szabályozható WarmGlow izzók barátságos fényt árasztanak, és minél kisebbre veszi a fényerőt, annál melegebb lesz a fényük.
   Pipa ikon
   Színes fényű vagy szabályozható lámpák segítségével megváltoztathatja a környezetet. Ehhez a Philips Hue termékcsaládot ajánljuk, melynek több mint 16 millió színével különleges élménnyé változtathatja a mindennapi világítást.

   Philips myLiving RING

   Függeszték

   Philips RING lámpa 4091331PN