Ön most a Philips világítástechnikai weboldalát nézi. Honosított verzió is rendelkezésére áll.
Javaslatok

  Kültéri világítás a Philipstől

  Kertvilágítási megoldások tetszőleges kültéri kivilágításra

  Al fresco világítás a kellemes atmoszféráért

  A tavasz remek lehetőséget jelent, hogy kimenjen és újra felfedezze a kertjét. A napimádók és a friss levegő szerelmesei a szabadban élvezhetik a testüket cirógató nap melegét, és újratölthetik az elemeiket a házuk mögötti zöld paradicsomban. Miért hagyná, hogy a naplemente véget vessen a kültéri oázis nyújtotta előnyök élvezetének? Mostantól a sötét kertek csak a múlt emlékei. A helyesen megválasztott kültéri világítás – a napelemes kerti fényektől a LED-es kültéri világításig – kellemes környezetet teremthet a kertjében, és lehetővé teszi, hogy késő éjjel is élvezhesse a jóleső nyári meleget.

   

  Ebből a videóból megtudhatja, milyen egyszerűen felszerelhető.

  Teremtsen megfelelő hangulatot a Philips napelemes kerti fényeivel és kültéri fali lámpáival

  Sötétben is könnyen megtalálja a kulcsát?

  Jobb kültéri világítást szeretne a családi együttlétekhez?

  Napelemes kültéri világítás


  Fedezze fel a vezetékmentes felszerelés előnyeit, melynek révén különösen kényelmesen és gyorsan üzembe helyezhető a kültéri világítás.

  Kültéri világítás – divatos, robusztus és gazdaságos kertvilágítási termékek


  A kiváló kialakításnak hála a Philips kültéri lámpái nemcsak rendkívül tetszetősek, hanem minőségi anyagaiknak és kivitelezésüknek hála tartósak és ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben. A legzordabb téli időt is segít átvészelni az a tudat, hogy közeleg a tavasz, és a kerti világítás már vár. A biztonságos használatnak és a könnyű felszerelhetőségnek köszönhetően még a kezdők is szakembernek érezhetik magukat a kültéri világítás felszerelése során.

  Kültéri világításaink 25 év élettartammal rendelkeznek, a beépített LED-modulokra pedig 5 év garanciát vállalunk. Az átlag 20 éves felújítási ciklusnak köszönhetően kevesebb karbantartást igényelnek, mint az átlagos otthonok – így a kint töltött idő a lehető legszórakoztatóbb lehet.

  Innovatív és intelligens kerti megoldások

  Mozgásérzékelős kerti világítás – kültéri lámpatestek

  Mozgásérzékelők

   

  A Philips mozgásérzékelős kerti lámpái fokozzák a biztonságot, és kifejezetten energiatakarékosak. A fényérzékelők megkülönböztetik a nappalt és az éjszakát, a mozgásérzékelők pedig érzékelik, ha valaki közeledik.

  LED-es kültéri házvilágítás

  LED

   

  A Philips LED-es kültéri világítástechnikai termékei a legújabb technológiával készülnek. Kiemelkedő fényáram-kibocsátást és magas fényminőséget nyújtanak. Melegfehér fényt adnak és hosszú élettartamúak.

  napelemes kültéri világítás

  Napelemes LED


  A Philips napelemes kültéri világításait úgy terveztük, hogy a napenergia felhasználásával hosszan tartó fényt biztosítsanak. A napelemes kerti fények környezetkímélők, mivel nem fogyasztanak elektromos áramot. További információkért tekintse meg a Termékek áttekintése részt!

  A legjobb megoldás a kert megvilágításához: kertvilágítási termékeink 2016-os újdonságai

  • 25 éves élettartam, 5 év garanciával a beépített LED-modulokra
  • Kiemelkedő anyagminőség és kivitelezés
  • Tartós és időjárásálló
  • Kiemelkedő megjelenés és biztonságos használat
  •  Egyenletes fényeloszlás a beépített LED-eknek köszönhetően
  • Kevesebb árnyék, mint a hagyományos izzók esetén
  • Bizonyított UV-állóság: garantált színtartósság
  • Nincs szükség lámpacserére
  • Akár 90%-os energiamegtakarítás, ami alacsonyabb áramszámlát eredményez
  • 3 egyszerű lépésben felszerelhető
  • A 600–800 lumenes LED-modulok erős, melegfehér fényt adnak
  • Egyenértékű a 12–15 W-os energiatakarékos izzókkal
  • Valós színvisszaadás 2700 Kelvines színhőmérséklettel
  biztonságos bejárat Philips fali világítással
  A jól megválasztott kültéri világítás nemcsak kellemes környezetet teremthet a kertjében, de a megfelelő fali lámpákkal jól megvilágított, biztonságos bejárati rész is kialakítható. A fali lámpákkal meleg fényhatást érhet el a teraszon vagy az erkélyen, így hosszan élvezheti a nyári estéket.
  Philips kültéri világítási megoldások
  A LED-es kültéri világítástechnikai termékek, mint pl. a lábazati és burkolati világítások, ideális megoldást jelentenek a kert vagy terasz megvilágítására, és kellemes légkört teremtenek az esti pihenéshez a kertben.
  kültéri teraszvilágítás
  A jól megválasztott kültéri világítás a kert idilli hangulatának megteremtése mellett fontos szerepet tölt be a biztonság terén is. A bejáratok járdavilágítása segíti a biztonságos közlekedést, ugyanakkor pedig egyedi és feledhetetlen első benyomást tesz a vendégekre.