Ön most a Philips világítástechnikai weboldalát nézi. Honosított verzió is rendelkezésére áll.
Javaslatok

   Konyhai világítás a Philipstől

   Miért a Philipset válassza a konyha megvilágításához?

    

   A konyha központi szerepet tölt be a lakásban. Itt jövünk össze főzni, ünnepelni vagy egy étkezés közbeni beszélgetésre. De ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, tökéletes konyhai világítás kell. Engedje meg, hogy megmutassuk konyhavilágítási ötleteinket, melyek nemcsak mutatósak, praktikusak és funkcionálisak, de kellemesek és hívogatóak is. A környezeti, kiemelő jellegű és funkcionális világítás megfelelő kombinációjával a legjobbat hozhatja ki konyhájából. Bármit is forraljon a konyhában, mi segítünk megteremteni a megfelelő hangulatot.

   Philips Amaze Hue

   függeszték

    

   Vegye fel Philips Hue rendszerébe a fehér Amaze Philips Hue környezeti függesztéket, melynek természetes, fehér fénye segíti az ébredést, a feltöltődést, a koncentrálást, az olvasást és a pihenést. Élvezze ezt az egyedülálló kialakítású függőlámpát, amely minden belső térhez illik.

   LED-logó
   Pipa ikon
   Kiváló minőségű LED világítás
   Pipa ikon
   A meleg fehértől a hideg, ragyogó nappali fényig
   Pipa ikon
   Garantáltan egyenletes, vezeték nélküli fényerő-szabályozás
   Philips Amaze lámpa 4023331P7

   Konyhai világítási ötletek

    

   Már van a konyhájában egy szép mennyezeti lámpa? Ez kezdetnek jó, mivel a mennyezeti lámpák biztosítják a tájékozódáshoz szükséges alapvető fényerőt. Ez a fény azonban nem elegendő a konyha minden részének megvilágítására. Erre a célra LED-es lámpákat ajánlunk, amelyek lágy, fehér fényt biztosítanak, szabályozhatók és energiatakarékosak. A konyhai világítás tervezésekor a konyha méretétől függően érdemes fontolóra venni a következő elemeket:

   A legjobb megoldás a konyhába – Az előnyök gyors áttekintése

   5 éves jótállás
   A lámpához tartozó 2 év garancia mellett a Philips  5 éves jótállást kínál a LED-rendszerre, vagyis a LED-modulra és a lámpában levő vezérlőre.
   A fény színhőmérséklete
   A fény különböző színhőmérsékletű lehet, amit Kelvin-fokban (K) mérnek. Az alacsonyabb kelvinértékű lámpák meleg, barátságosabb fényt adnak, míg a magasabb kelvinértékűek fénye hideg, élénkítőbb hatású. Ez a Philips-lámpa meleg fehér fényével barátságos légkört teremt.
   Philips energiatakarékos lámpa
   Ez a Philips energiatakarékos lámpa kevesebb áramot fogyaszt a hagyományos fényforrásokhoz képest, így Ön pénzt takaríthat meg az áramszámlán, és egyben a környezetért is tesz.
   LED 15 év átlagos használat
   Megbízható fényforrás. Ez a Philips LED-lámpa 15 000 órás élettartamú beépített LED-ekkel rendelkezik (ez 15 évnek felel meg átlagos, napi 3 órás használat és legalább 13 000 kapcsolási ciklus mellett). Olyan megnyugtató érzés, hogy nem kell aggódnia a karbantartás és az izzócsere miatt, miközben tökéletes fényviszonyokat teremt otthonában.

   Konyhai célmegvilágítás


   Az amatőr szakácsok jól tudják, milyen lényeges a ragyogó világítás főzés közben. Az élvezetes főzéshez nagyon fontos, hogy egyenletes, szórt fényt biztosító konyhai világítást válasszunk. A legjobb, ha semleges fehér fényű lámpatestet alkalmazunk a konyhának ezen a területén.
    
   Egy amerikai konyhás nappali esetén az étkezőrészen is kell egy lámpatest, mivel ezen a területen általában nagy az élet: lehet egy kétszemélyes, romantikus vacsora vagy egy baráti összejövetel helyszíne, a gyerekek az asztalnál írhatják a házi feladatukat, vagyis itt mindig történik valami. Éppen ezért fontos, hogy a konyhai világítást mindig a folyamatban levő tevékenységhez tudjuk igazítani. Határozottan jó megoldás, ha egy szabályozható, meleg fehér fényű lámpát függesztünk az ebédlőasztal fölé, mivel így az egyéni igényekhez igazítható a világítás.
    
   A dekoratív konyhai világítással még melegebb és kellemesebb légkört teremthetünk a konyhában. A LED-es lámpák csodálatosan meleg fehér fényt biztosítanak, ugyanakkor kivételesen hosszú az élettartamuk. A színes világítás is hozzájárulhat a konyha barátságos légköréhez. A hangulatunknak megfelelően változtathatjuk a fény színét, hogy jól érezzük magunkat a saját konyhánkban.

   A konyhai világítás megtervezése – tippek

   A konyhai világítás megtervezése Tippek Philips

   Tekintse meg, milyen konyhai világítást kínál a Philips!

   Pipa ikon
   A szekrények aljára felszerelt, rejtett funkcionális lámpák megvilágítják a munkalapot, biztonságosabbá téve ezáltal a különféle konyhai műveleteket.
   Pipa ikon
   A szekrények tetején elhelyezett, rejtett szpotlámpák megvilágítják a mennyezetet és a falakat, lehetővé téve az árnyékmentes megvilágítást. Bármilyen fényerőre állítja őket, a szabályozható WarmGlow izzók barátságos fényt árasztanak, és minél kisebbre veszi a fényerőt, annál melegebb lesz a fényük.
   Pipa ikon
   A mosogató fölé szerelt szpotlámpák biztosítják az itt szükséges funkcionális világítást.
   Pipa ikon
   Bizonyos területek, például a bár vagy a munkalapok kiemelhetők a mennyezetről érkező fénnyel – ez kontrasztot teremt, és különleges hatást kölcsönöz a konyhai világításnak. Az egyedi fényhatás érdekében használja a Philips Hue termékcsaládot, amelynél több mint 16 millió szín közül választhat.
   Pipa ikon
   Szabályozható világítótestek segítségével minden helyzetben tökéletes légkört teremthetünk az ebédlőasztal környezetében. A SceneSwitch termékek esetén 3 különféle világítási beállítás közül választhat, és nem igényelnek sem fényerő-szabályozót, sem szerelést.

   Philips Amaze Hue

   Függeszték

   Philips Amaze lámpa 4023331P7