Ön most a Philips világítástechnikai weboldalát nézi. Honosított verzió is rendelkezésére áll.
Javaslatok

   Dolgozószobai világítás a Philipstől

   Miért a Philipset válassza a dolgozószoba megvilágításához?

    

   Az otthon nagyszerű munkahely lehet. A dolgozószoba csendjében sokkal könnyebb koncentrálni az összetett projektekre, a beadandó esszékre vagy akár a kifizetésre váró számlákra. Engedje meg, hogy megmutassuk, hogyan teremthet tökéletes munkakörnyezetet asztali lámpáink segítségével, hogy nyugodtan és hatékonyan dolgozhasson, és megkönnyítse a munkáját, bármilyen feladatról legyen is szó.

   Philips Hue Phoenix

   asztali lámpa

    

   A Philips Hue Phoenix asztali lámpa szabályozható fénye meleg és hideg fehér között változtatható, így mindig az adott tevékenységhez igazítható. Akár az otthoni WiFi hálózatához is csatlakoztathatja a (külön megvásárolható) Hue Bridge segítségével, hogy könnyedén vezérelhesse okoseszközeiről.

   LED-logó
   Pipa ikon
   Négyféle fénybeállítás
   Pipa ikon
   A melegtől a hideg fehér fényig változtatható
   Pipa ikon
   3D textúra a ragyogó fényhatás érdekében

   Asztali világítás: Tekintse meg, hogyan világíthatja meg dolgozószobáját a Philips termékeivel!

    

   Az asztal megvilágításakor többféle fényforrást érdemes alkalmazni vegyesen. A mennyezeti lámpa gondoskodik az általános világításról, biztosítva a szoba alapvető fényszintjét, ami a szem védelme és a fáradtság megelőzése miatt fontos. A közvetett világítást adó fali vagy állólámpák barátságos légkört teremtenek, ami a kellemes munkahely elengedhetetlen kelléke. De mindenekfelett szükség van magának az asztalnak a megvilágítására. Célszerű hajlítható asztali lámpát választani, amit igényei szerint tud beállítani. Fontos, hogy a munkaterület minden része káprázásmentesen legyen megvilágítva. Az árnyékok elkerülése érdekében mindig a domináns kezével átellenes oldalra tegye az asztali lámpát: a jobbkezesek a bal oldalra, a balkezesek pedig a jobb oldalra. Különféle lámpáink nemcsak megvilágítják a dolgozószobát, de díszítik is: olyan lámpát válasszon, amely illik a bútorzathoz, és kiemeli az Ön egyéni stílusát.

   A legjobb megoldás az asztal megvilágításához – Az előnyök gyors áttekintése

   5 éves jótállás
   A lámpához tartozó 2 év garancia mellett a Philips  5 éves jótállást kínál a LED-rendszerre, vagyis a LED-modulra és a lámpában levő vezérlőre.
   A fény színhőmérséklete
   A fény különböző színhőmérsékletű lehet, amit Kelvin-fokban (K) mérnek. Az alacsonyabb kelvinértékű lámpák meleg, barátságosabb fényt adnak, míg a magasabb kelvinértékűek fénye hideg, élénkítőbb hatású. Ez a Philips-lámpa meleg fehér fényével barátságos légkört teremt.
   Philips energiatakarékos lámpa
   Ez a Philips energiatakarékos lámpa kevesebb áramot fogyaszt a hagyományos fényforrásokhoz képest, így Ön pénzt takaríthat meg az áramszámlán, és egyben a környezetért is tesz.
   LED 15 év átlagos használat
   Megbízható fényforrás. Ez a Philips LED-lámpa 15 000 órás élettartamú beépített LED-ekkel rendelkezik (ez 15 évnek felel meg átlagos, napi 3 órás használat és legalább 13 000 kapcsolási ciklus mellett). Olyan megnyugtató érzés, hogy nem kell aggódnia a karbantartás és az izzócsere miatt, miközben tökéletes fényviszonyokat teremt otthonában.

   Ötletek a dolgozószoba megvilágítására – tippek

   Képkocka a Philips asztali lámpákról készült videóból

   Asztali világítás a Philipstől: Teremtse meg a tökéletes dolgozószobát!

   Pipa ikon
   Helyezze az asztali lámpát a domináns kezével átellenben lévő oldalra, hogy ne vessen árnyékot írás vagy olvasás közben.
   Pipa ikon
   A színes fények és a hangulatfény segítenek a munkára koncentrálni. A Philips Hue segítségével tökéletes környezetet teremthet, és több mint 16 millió szín közül választhat.
   Pipa ikon
   Védje a számítógép képernyőjét a természetes napfény és az asztali lámpa fénysugarától, hogy ne káprázzon a szeme, amikor a képernyőt nézi.
   Pipa ikon
   Ügyeljen rá, hogy az asztali lámpa a teljes munkaterületet megvilágítsa.
   Pipa ikon
   Íráshoz és olvasáshoz a funkcionális és általános világítás kombinációja javasolt: például a szabályozható világítás csökkentheti a szem fáradását. A SceneSwitch 3 különféle világítási beállítást kínál, és nem igényel sem fényerő-szabályozót, sem szerelést.
   Pipa ikon
   Álló vagy asztali lámpákkal kiemelheti a festményeket, a fényképeket vagy a bútorokat. Bármilyen fényerőre állítja őket, a szabályozható WarmGlow izzók barátságos fényt árasztanak, és minél kisebbre veszi a fényerőt, annál melegebb lesz a fényük.
   Philips Hue Phoenix
   asztali lámpa