Ön most a Philips világítástechnikai weboldalát nézi. Honosított verzió is rendelkezésére áll.
Javaslatok

   Előszoba-világítás a Philipstől

   Miért a Philipset válassza az előszoba megvilágításához?

    

   Az előszoba fogadja a lakásba belépő embereket. Az első benyomás különösen fontos, ezért mindig meleg és barátságos környezetet kell biztosítania. Bármilyen dekorációhoz tudunk megfelelő előszoba-világítást ajánlani, a ragyogó mennyezeti világítástól a lágy fényű asztali és fali lámpákig. A mutatós és esztétikus előszoba-világításnak egyben funkcionális szerepe is van, hiszen ez vezeti be Önt és vendégeit a lakásba.

   Philips Hue fehér hangulatfény

   kezdőkészlet

    

   Kezdésként válassza a Philips Hue fehér hangulatfény kezdőkészletet, és élvezze a természetes fehér fényt a nap minden pillanatában, napkeltétől napnyugtáig.

   LED-logó
   Pipa ikon
   Megfelelő fény feltöltődéshez, koncentráláshoz, olvasáshoz és pihenéshez
   Pipa ikon
   Ébredjen kellemesen a saját napfelkeltéjére
   Pipa ikon
   Tetszőlegesen vezérelhető világítás
   Philips Hue fehér hangulatfény 871869654869

   Funkcionális előszoba-világítás – a jó benyomás érdekében

    

   Az előszoba-világítás kiválasztásakor számos tényezőt kell figyelembe venni. A ház nagyságától függően az előszoba mérete is változik, ezért különböző követelményeknek kell megfelelnie.

   Általában minden előszobában szükség van egy alapvető fényszintre a helyiség egyenletes megvilágítása érdekében. Az előszoba-mennyezeti világítás különösen alkalmas erre a célra. Csakhogy az előszoba méretétől függően előfordulhat, hogy ez nem elegendő a teljes helyiség megvilágításához. A közvetett világítást nyújtó fali lámpák segítségével barátságosabbá és hívogatóbbá teheti a helyiséget, és ugyanakkor kedvezőbb benyomást kelt a lakásról is. A nagyobb helyiségeket szpotfényekkel lehet hangsúlyozni, amelyek egyenletes világítást biztosítanak, és segítik a tájékozódást.

   A legjobb megoldás az előszobába – Az előnyök gyors áttekintése

   5 éves jótállás
   A lámpához tartozó 2 év garancia mellett a Philips  5 éves jótállást kínál a LED-rendszerre, vagyis a LED-modulra és a lámpában levő vezérlőre.
   A fény színhőmérséklete
   A fény különböző színhőmérsékletű lehet, amit Kelvin-fokban (K) mérnek. Az alacsonyabb kelvinértékű lámpák meleg, barátságosabb fényt adnak, míg a magasabb kelvinértékűek fénye hideg, élénkítőbb hatású. Ez a Philips-lámpa meleg fehér fényével barátságos légkört teremt.
   Philips energiatakarékos lámpa
   Ez a Philips energiatakarékos lámpa kevesebb áramot fogyaszt a hagyományos fényforrásokhoz képest, így Ön pénzt takaríthat meg az áramszámlán, és egyben a környezetért is tesz.
   LED 15 év átlagos használat
   Megbízható fényforrás. Ez a Philips LED-lámpa 15 000 órás élettartamú beépített LED-ekkel rendelkezik (ez 15 évnek felel meg átlagos, napi 3 órás használat és legalább 13 000 kapcsolási ciklus mellett). Olyan megnyugtató érzés, hogy nem kell aggódnia a karbantartás és az izzócsere miatt, miközben tökéletes fényviszonyokat teremt otthonában.

   Az előszoba-világítás kiemeli a lakás bejáratát

    

   Ha megvan az előszoba alapvilágítása, akkor már csak a kellemes légkör megteremtésével kell foglalkozni. A fényekkel kiemelhetők a gyönyörű díszítőelemek, amelyek nagyobb előszobákban gyakran megtalálhatók. A fiókos szekrényeken vagy komódokon elhelyezett asztali lámpák barátságos fényfoltokat teremtenek. Fali lámpatestekkel kiemelhetők a képek és a szobrok. A ruhásszekrény kiemeléséhez mennyezeti lámpákat vagy szpotlámpákat használjon, amiket huzal, tartórúd vagy síncsatorna segítségével szerelhet fel. Ha az előszobában tükör is van, akkor káprázásmentes, lágy fényű fali lámpatesteket célszerű választani. A színes LED-lámpák és fények pedig még feltűnőbbé teszik az előszobát.

   Előszoba-világítás – tippek

   Képkocka a Philips nappali videójából

   Előszoba-világítás a Philipstől: Keresse meg az előszobájának megfelelő világítást!

   Pipa ikon
   A LED-ek és az energiatakarékos lámpák sok órányi világítást biztosítanak.
   Pipa ikon
   A színes fények egyedi látványt kölcsönözhetnek az előszobának. A Philips Hue termékek használata esetén 16 millió szín közül választhat.
   Pipa ikon
   A meleg fogadtatás érdekében használjon szabályozható világítást. A WarmGlow izzók barátságos fényt árasztanak, és minél kisebbre veszi a fényerőt, annál melegebb lesz a fényük.
   Pipa ikon
   Természetes fényt használjon az előszobában. Az előszobalámpáknak kiváló színmegjelenítést kell biztosítaniuk.
   Pipa ikon
   Ragyogó fény a reggeli készülődéshez, és barátságos derengés az esti hazatéréshez: a SceneSwitch a nap minden szakában megfelelő világítást nyújt, méghozzá fényerő-szabályozó nélkül.

   Philips Hue fehér hangulatfény

   kezdőkészlet

   Philips Hue fehér hangulatfény 871869654869