Ön most a Philips világítástechnikai weboldalát nézi. Honosított verzió is rendelkezésére áll.
Javaslatok

   Hálószoba-világítás a Philipstől

   Miért a Philipset válassza a hálószoba megvilágításához?

    

   A hálószoba nem csupán az alvás színhelye. Személyes búvóhely, ahol pihenünk, tévét nézünk vagy könyvet olvasunk. Egy szentély, ahol jól megválasztott világításra van szükség a kényelmet és jó közérzetet biztosító környezet megteremtéséhez. Hálószoba-világítási ötleteinkben számos hálószobalámpát, falilámpát és éjjeliszekrény-lámpát vonultatunk fel, amelyekkel mutatós kiemeléseket és meleg, barátságos légkört hozhat létre, és megtervezheti álmai hálószobáját.

   Philips InStyle

   mennyezeti lámpa

   Ez az elegáns vonalvezetésű, sikkes, krómdíszítésű intelligens mennyezeti lámpa bármelyik szoba stílusos központi dísze lehet. Ravasz kialakításának és a beépített üveg diffúzornak köszönhetően felfelé és lefelé is fényt vet, és ezáltal kellemes környezetet teremt.
   Pipa ikon
   Számos alkalmazási lehetőség és különféle kivitel közül választhat
   Pipa ikon
   Állítható fényintenzitás, fényerő-szabályozós kapcsoló
   Pipa ikon
   Energiatakarékos
   Philips InStyle mennyezeti lámpa

   Ötletek a hálószoba megvilágítására

    

   A hálószoba-világítás egyik alapszabálya, hogy meleg és lágy fényeket kell választani. Mindegy, hogy napkelte előtt, még sötétben kell felkelnie, vagy ki kell mennie éjszaka a mosdóba, vagy este még olvasni szeretne, a szemkápráztató fény minden esetben kellemetlen. Javasoljuk, hogy szabályozható mennyezeti világítást válasszon a hálószobába, hogy mindig az igényeihez igazíthassa a fényszintet, akár egy elveszett zoknit kell megkeresni, akár ágyazni kell.

   Az ágy mindkét oldalára tegyen fali vagy éjjeliszekrény-lámpát, tetszés szerint, hogy Ön és partnere nyugodtan olvashasson vagy dolgozhasson anélkül, hogy zavarnák egymást. Vannak állítható fali lámpák is, amelyeknek a fényét a kívánt helyre, például olvasáskor a könyvére irányíthatja. Ehhez LED-lámpákat érdemes használni, amelyek meleg fehér fényt biztosítanak és energiatakarékosak. A hálószoba méretétől és berendezésétől függően különböző világítási megoldásokat alkalmazhat egyes területek kiemelésére és az otthonos légkör megteremtése érdekében. Gondolt már arra, hogy megvilágítsa a ruhásszekrény belsejét? Ezzel a megoldással könnyen megtalálhatja, amit keres, akár korán reggel is. Ha karosszék vagy kanapé is van a hálószobában, kiemelheti őket álló- vagy asztali lámpákkal. Ugyanez érvényes a falakat díszítő festményekre, fényképekre és tükrökre is: fali lámpákkal vagy felcsíptethető világítótestekkel kiemelheti kedvenc tárgyait. A hálószoba-világítás tervezésekor vegye fontolóra a következő lámpákat:

    

   • éjjeliszekrény-lámpák
   • állítható fali lámpák az ágy mindkét oldalára
   • állólámpa a karosszék vagy a ruhásszekrény mellé
   • belső világítás a ruhásszekrénybe

   A legjobb megoldás a hálószobába – Az előnyök gyors áttekintése

   5 éves jótállás
   A lámpához tartozó 2 év garancia mellett a Philips  5 éves jótállást kínál a LED-rendszerre, vagyis a LED-modulra és a lámpában levő vezérlőre.
   A fény színhőmérséklete
   A fény különböző színhőmérsékletű lehet, amit Kelvin-fokban (K) mérnek. Az alacsonyabb kelvinértékű lámpák meleg, barátságosabb fényt adnak, míg a magasabb kelvinértékűek fénye hideg, élénkítőbb hatású. Ez a Philips-lámpa meleg fehér fényével barátságos légkört teremt.
   Philips energiatakarékos lámpa
   Ez a Philips energiatakarékos lámpa kevesebb áramot fogyaszt a hagyományos fényforrásokhoz képest, így Ön pénzt takaríthat meg az áramszámlán, és egyben a környezetért is tesz.
   LED 15 év átlagos használat
   Megbízható fényforrás. Ez a Philips LED-lámpa 15 000 órás élettartamú beépített LED-ekkel rendelkezik (ez 15 évnek felel meg átlagos, napi 3 órás használat és legalább 13 000 kapcsolási ciklus mellett). Olyan megnyugtató érzés, hogy nem kell aggódnia a karbantartás és az izzócsere miatt, miközben tökéletes fényviszonyokat teremt otthonában.

   A hálószoba világításának megtervezése – tippek

   Képkocka a Philips hálószoba-világításról szóló videójából

   Hálószoba-világítás a Philipstől: Teremtse meg saját álomvilágát!

   Pipa ikon
   Az egyforma vagy hasonló fali vagy éjjeliszekrény-lámpák szimmetriát teremtenek, és kiemelt világítást nyújtanak az ágynál.
   Pipa ikon
   Színes fényekkel megváltoztathatja a környezetet. Ehhez a Philips Hue termékcsaládot ajánljuk, melynek több mint 16 millió színével különleges élménnyé változtathatja a mindennapi világítást.
   Pipa ikon
   Nagyon kényelmes, ha öltözéskor meg lehet világítani a ruhásszekrény belsejét.
   Pipa ikon
   Álló vagy asztali lámpákkal kiemelheti a festményeket, a fényképeket vagy a bútorokat. Bármilyen fényerőre állítja őket, a szabályozható WarmGlow izzók barátságos fényt árasztanak, és minél kisebbre veszi a fényerőt, annál melegebb lesz a fényük.
   Pipa ikon
   Szabályozható világítótestek és hangulatvilágítás segítségével a nap bármely szakában tökéletes légkört teremthet. A SceneSwitch termékek esetén 3 különféle világítási beállítás közül választhat, és nem igényelnek sem fényerő-szabályozót, sem szerelést.

   Philips InStyle

   mennyezeti lámpa

   Philips InStyle mennyezeti lámpa