Ön most a Philips világítástechnikai weboldalát nézi. Honosított verzió is rendelkezésére áll.
Javaslatok

   Fürdőszoba-világítás a Philipstől

   Miért a Philipset válassza a fürdőszoba megvilágításához?


   A fürdőszoba minden alkalommal más-más hely. Reggel itt igyekszünk a lehető leggyorsabban összekészülődni, mielőtt iskolába vagy munkába mennénk. Este átalakul a harmónia szigetévé, ahol egy habfürdőben pihenve olvashatunk egy jó könyvet. Nagyszerű  fürdőszoba-világítási ötleteink segítségével minden pillanathoz megteremtheti a megfelelő fényt, a ragyogó mennyezeti világítástól és szpotlámpáktól kezdve a tükörvilágításon át a színváltó hangulatvilágításig. Fürdőszoba-világítási ötletek széles palettáját kínáljuk, melyekkel felfrissítheti fürdőszobáját.

   Philips myBathroom Hotstone

   Fali fény

    

   A Philips myBathroom Hotstone LED-es fali lámpa tökéletes fényszintet biztosít a fürdőszobában. A szintetikus diffúzorral és krómozott lámpatesttel rendelkező stílusos lámpa visszaadja a bőr természetes színét sminkeléskor és borotválkozáskor, miközben bevilágítja a helyiséget.   

   LED-logó
   Pipa ikon
   Kiváló minőségű LED világítás
   Pipa ikon
   Meleg fehér fény
   Pipa ikon
   Energiatakarékos

   Népszerű fürdőszoba-világítási termékeink

    

   A fürdőszobai világításnak egész nap alkalmazkodnia kell az aktuális körülményekhez. Ha szabályozható világítást használ, Ön döntheti el, mennyi fény szükséges az adott feladathoz. Mennyezeti lámpák és süllyesztett szpotlámpák segítségével könnyedén megoldható az általános világítás, ami a reggeli készülődéshez vagy a fürdőszoba takarításához szükséges. A fali lámpákkal különleges kiemeléseket tehet, és ezzel tágasabbá varázsolhatja a helyiséget. Ha a kedvenc wellnessfürdőjét idéző, meghitt környezetre vágyik, változtatható színű hangulatvilágítást érdemes választania. Ezeket könnyen hozzáigazíthatja a fürdőszoba kialakításához és a saját hangulatához. A fürdőszoba egyik legfontosabb eleme a tükör. Éppen ezért megfelelő megoldást kell találni, amely fentről és két oldalról is megvilágítja a fürdőszobai tükröt. A tükörvilágításnak az arcra kell vetődnie, hogy minden árnyékot kiiktasson.  

   A legjobb megoldás a fürdőszobába – Az előnyök gyors áttekintése

   5 éves jótállás
   A lámpához tartozó 2 év garancia mellett a Philips  5 éves jótállást kínál a LED-rendszerre, vagyis a LED-modulra és a lámpában levő vezérlőre.
   A fény színhőmérséklete
   A fény különböző színhőmérsékletű lehet, amit Kelvin-fokban (K) mérnek. Az alacsonyabb kelvinértékű lámpák meleg, barátságosabb fényt adnak, míg a magasabb kelvinértékűek fénye hideg, élénkítőbb hatású. Ez a Philips-lámpa meleg fehér fényével barátságos légkört teremt.
   Philips energiatakarékos lámpa
   Ez a Philips energiatakarékos lámpa kevesebb áramot fogyaszt a hagyományos fényforrásokhoz képest, így Ön pénzt takaríthat meg az áramszámlán, és egyben a környezetért is tesz.
   LED 15 év átlagos használat
   Megbízható fényforrás. Ez a Philips LED-lámpa 15 000 órás élettartamú beépített LED-ekkel rendelkezik (ez 15 évnek felel meg átlagos, napi 3 órás használat és legalább 13 000 kapcsolási ciklus mellett). Olyan megnyugtató érzés, hogy nem kell aggódnia a karbantartás és az izzócsere miatt, miközben tökéletes fényviszonyokat teremt otthonában.

   Biztonságos fürdőszobai lámpák – tökéletesen alkalmasak a nedves környezetben való használatra.


   A fürdőszobában elkerülhetetlen az elektromos áram és a víz találkozása, ami elsőre elég problémás kombinációnak tűnhet. A Philips fürdőszobai lámpáit nedves környezetben való használatra tervezték, ezért teljesen biztonságosak. A fürdőszobát három nedvességi zónára osztjuk; éppen ezért minden fürdőszobai lámpánk IP23-as, IP44-es vagy IP65-ös besorolású. Minél közelebb van a lámpa a vízforráshoz, és minél nagyobb a veszély, hogy víz éri a lámpát, annál magasabb IP-minősítésű terméket kell választani. Ez az érték jelzi, hogy mennyire vízálló a lámpa. Minél nagyobb a szám, annál magasabb szintű védelmet biztosít. Számunkra fontos az Ön biztonsága és jóléte.

   A fürdőszoba világításának megtervezése – tippek

   Képkocka a fürdőszoba-világítást bemutató videóból

   Fürdőszoba-világítás a Philipstől: Teremtse meg saját oázisát!

   Pipa ikon
   A legjobb, ha a tükröt felülről és két oldalról is megvilágítjuk. A tükörvilágításnak az arcra kell vetődnie, hogy minden árnyékot kiiktasson.
   Pipa ikon
   Borotválkozáshoz vagy sminkeléshez a legjobb, ha az általános világítást célmegvilágítással egészítjük ki.
   Pipa ikon
   A fali világítás feldobja a hangulatot, és tágasabbá teszi a teret. Ehhez a Philips Hue termékcsaládot ajánljuk, melynek több mint 16 millió színével különleges élménnyé változtathatja a mindennapi világítást.
   Pipa ikon
   A zuhanyzó a célmegvilágítás másik területe. Szereljen fel egy vagy két süllyesztett IP65-ös szpotlámpát a zuhanyzó fölé és a kád közelébe.
   Pipa ikon
   Ha fényerő-szabályozós kapcsolókat helyez a fürdőszobába, bármikor beállíthatja a kívánt vagy szükséges fényszintet. SceneSwitch termékeink segítségével 3 különféle látványt teremthet a ragyogó megvilágítástól az otthonos derengésig, méghozzá fényerő-szabályozó nélkül.
   Pipa ikon
   Teremtse meg fürdőszobájában a tökéletes wellnessfürdő hangulatát a WarmGlow termékcsaláddal. Bármilyen fényerőre állítja a szabályozható izzókat, azok mindig barátságos fényt árasztanak, és minél kisebbre veszi a fényerőt, annál melegebb lesz a fényük.

   Philips myBathroom Hotstone

   Fali fény